danieldt Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Audi A4 Avant 2.0 TDI 143 KM MY09 Silnik: CAGA Skrzynia: KXP 6 Biegów Kolor: Szary LAVA Wyposażenie, tak z grubsza: -Bixenon -Navi MMI Basic Plus -Tylne światła LED (Niedawno przeprowadzony MOD) -Kierownica trójramienna wielofunkcyjna -Sportowe siedzenia -Zmieniarka 6 CD -Podgrzewane fotele przednie -Tempomat -Zawieszenie 1BE -Pakiet oświetlenie -Coming/Leaving Home -Elektryczna regulacja odcinka lędźwiowego -System TPMS -Podłokietnik przód/tył -Relingi/liswty wokół szyb Chrom -Czujnik zmierzchu/deszczu Co zrobiłem: -Chromowane nakładki na końcówki wydechu -Wymienione przednie głośniki w desce na B&O (kupione po taniości) -Zmienione światła tylne na LED -Zmienione oświetlenie wnętrza na LED Plany: -Zmiana nagłośnienia na B&O -Zmiana folii na szyby, ale to dopiero na wiosne -Zmiana liczników na kolorowy FIS -Zmiana blend głośników na B&O
dawid195a Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Gray nowej fury, szkoda że nie sedan :gwizdanie:
wrclaguna Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Tak ładna sztuka Obadana przeze mnie tez
danieldt Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2011 ładna sztuka Dzięki Nie mogę dojśc do ładu ze zdjęciami, strasznie kiepska jakośc.. Może ktoś wiem, czemu tracą tak na jakości po przesłaniu na serwer? [br]Dopisany: 12 Grudzień 2011, 09:45_________________________________________________ Gray nowej fury, szkoda że nie sedan :gwizdanie: Sedany w B8 średnio mi się podobają, za to Avanty bardzo
jedrekx Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 szkoda tylko, że jest MMI Basic, ale ważne że w ogóle jest
danieldt Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2011 szkoda tylko, że jest MMI Basic, ale ważne że w ogóle jest Mi też trochę brakuje MMI 2G, ale miałem do wyboru, albo bezwypadkowe autko z pewnym przebiegiem, albo dobrze wyposażoną, ale po dzwonie.. Myślałem o założeniu 2G, ale koszta jakie się z tym wiążą przekraczają narazie mój uczniowski budżet
dziadek Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 ale ważne że w ogóle jest :decayed dokładnie, ważne że nie masz tego obrzydliwego plastiku bez przycisków w przypadku braku MMI
slimaczek89rz Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 widziana widziana, bardzo ładna
kondi30 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Ładnna sztuka, zwłaszcza kolor trochę doinwestować i będzie super auto
MARCIN607 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 piękna na tył bym tylko wydech np z 3,0tdi założył i zderzak S line i kolorowy fis który masz w planach. pozazdrościć autka
fryzjerek Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 O Wreszcie jakas nowa b8 No popisy do modów spore , autko ma naprawdę bardzo ciekawy kolorek i pierwszy raz widzę taki wyświetlacz on jest tez kolorowy czy tylko czerwony? z ciekawości felunek to 16"? myślę ze na zime ok a co do tego B&O to wystarczy wymienić głośniki czy trzeba coś jeszcze (wzmacniacz, tuba, whatever ) ?
Cuber Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 a co do tego B&O to wystarczy wymienić głośniki czy trzeba coś jeszcze (wzmacniacz, tuba, whatever ) ? głośniki sa inne , wzmak jest inny tuba tez jest inna, do tego dochodzą Ci dodatkowe glośniki w tylnich słupkach ( AVANT)
danieldt Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2011 O Wreszcie jakas nowa b8 No popisy do modów spore , autko ma naprawdę bardzo ciekawy kolorek i pierwszy raz widzę taki wyświetlacz on jest tez kolorowy czy tylko czerwony? z ciekawości felunek to 16"? myślę ze na zime ok a co do tego B&O to wystarczy wymienić głośniki czy trzeba coś jeszcze (wzmacniacz, tuba, whatever ) ? Tak, felga 16'. Niestety zime i lato na niej jeżdżę, bo tato sobie ubzdurał, że na mniejszej feldze się lepiej jeździ i byłem zmuszony sprzedac 17' na których ją kupiłem.. CUBER, powiedz mi gdzie dokładnie umieszczone są te dodatkowe głośniki i czy jest duży problem z montażem tego Tak apropos, to kupiłem dziś zestaw B&O(głośniki, maskownice) Suba myślę wsadzic jakiegoś nieoryginalnego, a ze w zmacniaczem jeszcze zobaczymy Może ten co mam da radę
dziadek Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 bo tato sobie ubzdurał, że na mniejszej feldze się lepiej jeździ i byłem zmuszony sprzedac 17' na których ją kupiłem.. Może, spróbuj go przekonać jeżeli to on decyduje i na lato jakąś 18'' cali co? bo na 16'' to ale tak poza tym git
danieldt Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2011 bo tato sobie ubzdurał, że na mniejszej feldze się lepiej jeździ i byłem zmuszony sprzedac 17' na których ją kupiłem.. Może, spróbuj go przekonać jeżeli to on decyduje i na lato jakąś 18'' cali co? bo na 16'' to ale tak poza tym git Na 18' napewno nie ma szans, sam ma 17' w swoim samochodzie i jak mu kiedyś wspomniałem o zmianie na coś większego, tylko krzywo się popatrzył Zostało mu to chyba z z czasów młodości, kiedy to 12' w maluchu było wszystkim i nikt nie myślał zmieniac kół na większe.. Sprawę jeszcze utrudniają opony letnie, które kupiłem w czerwcu. Mają dopiero 15 tys km a i tak nikt by mi ich nie kupił po cenie, która by mnie satysfakcjonowała
Rekomendowane odpowiedzi