Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Co Wybrac a co omijac C+ Nka czy Cyfrowy Polsat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

za 120zł masz teraz kablówkę, neta 50mb i telefon 240min. Z nielimitowanego telefonu się chyba już wycofali.

a jednak nie:

Darmowe rozmowy przez całą dobę +20zł (europa i świat)

canal+ +33zł

A co do tego HD to i tak jest fikcja bo mało które programy wyświetlane są naprawdę w 1080p, czasem coś na national geographic można coś pooglądać w ładnej jakości

Opublikowano

A ja mam chyba 5 lat Polsat cyfrowy i powiem szczerze nie narzekam,

Opublikowano

Jeśli mieszkasz w większym mieście wybór jest tylko jeden.

UPC

Opublikowano

Ramzes, póki nie będziesz mieć nic lepszego to nie odczujesz różnicy.

Opublikowano

Ja wczoraj podpisałem umowę z cyfra na standardowy pakiet (kompakt) za 38zł, tv mało oglądam, umowa na 15mies, aktywacja, dekoder hd z nagrywaniem na pena 0zł 3 miesiące za free, a jak chciałem przedłużyć u nich wcześniejszą umowę to chcieli mnie w konia zrobić przez telefon ci je.. konsultanci :disgust:. W sumie nic nie chcieli dać nawet dekodera z hd i abonament ten sam za chyba 42zl :wallbash:. Jak brać cyfre to tylko przez net bo w punktach też abonament będzie większy.

Opublikowano

Jak coś to mam do sprzedania dekoder od cyfry philips HD z dyskiem.

Opublikowano

ja tez mam N-ke juz bardzo dlugo i jestem bardzo zadowolony... duzo HD ..polecam..

Opublikowano

Ja też mam N-kę ponad 3 lata i nigdy nie miałem z nimi problemu. Plusem jest też fakt , że nie wydzwaniają do Ciebie jak te pojeby z Cyfry+ :decayed:

Opublikowano

Mam Cyfrę+ 3 lata i nigdy nikt do mnie nie dzwonił :wink4:[br]Dopisany: 17 Grudzień 2011, 23:44_________________________________________________No i masz mozliwośc negocjacji ceny przy przedłuzaniu umowy :wink4:

Ja zbiłem z 98 na 64 złote bo powiedziałem, że przechodze do polsatu :decayed:

Opublikowano

Mam Cyfrę+ 3 lata i nigdy nikt do mnie nie dzwonił :wink4:

Jak ostatnim razem kończyłam mi się umowa , to w ciągu tygodnia miałem od nich ponad 100 nieodebranych połączeń :kox: I takie nękanie było za każdym razem jak się umowa kończyła. I od czasu do czasu jak próbują wcisnąć jakąś ofertę

Opublikowano

:kox: :kox: :kox:

Każda platforma cyfrowa ma swoje wady i zalety :wink4:

Opublikowano

ja mam cyfrę + od ponad 10 lat i w życiu bym jej nie zamienił na nic innego... przede wszystkim ze względu na canal+ na którym są zawsze ciekawe i nowe filmy oraz ze względu na ligę angielską... no i przede wszystkim nigdy nie było problemu z odbiorem, a znajomemu który ma n-kę co jakiś czas zanika sygnał nie wiadomo czemu :thumbdown:

Popieram,też mam cyfrę i brak problemów z odbiorem nawet za granicą a sonsiad ma polsat i opady deszczu i już brak sygnału.Dużo sportu,najlepsze ligi,dużo premier filmowych na HBO ciągle powtórki i co najważniejsze czego jeszcze nikt nie napisał w cyfże nie masz przypisanej karty do dekodera.Ja jadąc do kraju zabieram tylko kartę mam drugi dekoder w Polsce i wkładam karte i wszystko furka spróbuj tak w polsacie powodzenia :naughty:

Opublikowano
  • Autor

hmm no ciekawa uwaga bede tez bral to pod uwage

Opublikowano

Pozatym w cyfrze można łatwo sobie rozbić sygnał na kilka pokoi, są do tego urządzenia na allegro, nie mówie tu o płatnej usłudze multiroom, ale samemu tym spleterkiem - rf 600 link

Pozatym ja bym sie nie podpalał takimi kanałami jak polsat film czy Nfilm czy inne dziwne twory. To jest tylko nabijanie klienta w butelkę.

Oni idą w tym momencie na ilość, nie na jakość, bo konkurencja ma więcej...

Opublikowano

I na cyfra+ masz jeszcze kilka kanałów polsatowskich:polsat,polsat news,tv4,polsat2,polsat film,polst cafe,polsat play,polsat jim jam

a na polsacie niemasz typowych kanałów cyfry :wink4:

Opublikowano

I na cyfra+ masz jeszcze kilka kanałów polsatowskich:polsat,polsat news,tv4,polsat2,polsat film,polst cafe,polsat play,polsat jim jam

N tez ma paczkę Polsatu :wink4:

Opublikowano

Od 2006 roku użytkuję UPC.Raz tylko chyba zmieniłem pakiet na szybszy internet.Wiem że obecnie jest 50-cio megowy +TV cyfrowa (w tym aż 4 w HD :polew: ) za 120 zł.Porównując do oferty N-ki to kablówka wymięka.

Jeśli mieszkasz w większym mieście wybór jest tylko jeden.

UPC

Święte słowa Rex :gwizdanie:

N tez ma paczkę Polsatu :wink4:

hehe jedyny użyteczny kanał polsatu to ten ze sportem, ręsztę mogą wykasować :)

Opublikowano

hehe jedyny użyteczny kanał polsatu to ten ze sportem, ręsztę mogą wykasować :)

Hahhahah dla mnie mogą cały polszmat wykasować. Tam po prostu nic nie ma*. Dno :decayed:

P.S

Przepraszam ostatnio był Kevin sam w domu :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Podobnie jak na TVN-ie... Same reklamy i nic więcej... Już prędzej coś można na TVP HD obejrzeć :gwizdanie:

Opublikowano
Jak ostatnim razem kończyłam mi się umowa , to w ciągu tygodnia miałem od nich ponad 100 nieodebranych połączeń I takie nękanie było za każdym razem jak się umowa kończyła. I od czasu do czasu jak próbują wcisnąć jakąś ofertę
J

Jak ja wysłałem do N-ki pismo o rozwiązaniu umowy to myślisz że było inaczej :cool1:

Tak samo dzownią z Cyfry i z Polsatu jak chcesz rozwiązać umowę i właśnie wtedy dostajesz najlepszą ofertę jakiej nie ma na rynku :naughty: Jak zawsze przed końcem umowy wysyłam pisemko tak dla zasady :tongue4:

A z ofertami nikt do mnie nie dzwoni i nic nie wciska.