Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Światła dzienne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie a ja mam pytanie

Ja u siebie zrobiłem światła dzienne a podłączenie zrobiłem w ten sposób że plus z aku sterowane jest to przekaźnikiem a przekaźnik sterowany jest sygnałem z alternatora Bardzo prosta sprawa odpalamy auto alternator sie wzbudza i zapala światła

Tylko czy w żaden sposób nie uszkodzi się alternator ? (wydaje mi się że nie powinien bo on podaje tylko sygnał ten sam co do kontrolki na zegarach) a może dla wszystkiego lepiej dać diodę na tym kablu od alternatora ?

ja w ten sposób nawet zasilanie wziąłem i hula dlatego nic sie nie popsuje :decayed:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mam taki pomysł, aby światła dzienne zrezać w miejsce halogenów, których nie mam (95 rocznik). Planuje zrobić coś takiego, żeby wizualnie było podobne do halo... Tylko potrzebuje wskazówki jakie światełka wybrać. Na allegro coś tam jest, tylko jakość ich ciekawi mnie. I czy by to jakoś wyglądało - opinie by się mocno przydały.. bo kaszanki nie chce kręcić.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Do kolegi manix76 - Jak się sprawują świecidełka ledowe? Od dawna mam chętkę na takie.

• 2 tygodnie później...
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Witajcie

Dzisiaj widziałem w Nourauto coś takiego

Philips - DayLight 4 Rozwiązania LED Światła do jazdy dziennej 12 V 5 W - 12820WLEDX1 - Światła do jazdy dziennej DRL - Lampy samochodowe - Oświetlenie

za 229, przecena ze 279

Za montaż chcą 149

Pytanie czy ktoś ma doświadczenia z tym modelem lampy dziennej i ewentualnie jakie

Pozdrawiam

Opublikowano
Mam taki pomysł, aby światła dzienne zrezać w miejsce halogenów, których nie mam (95 rocznik). Planuje zrobić coś takiego, żeby wizualnie było podobne do halo... Tylko potrzebuje wskazówki jakie światełka wybrać. Na allegro coś tam jest, tylko jakość ich ciekawi mnie. I czy by to jakoś wyglądało - opinie by się mocno przydały.. bo kaszanki nie chce kręcić.

Witam

Mam taki sam problem jak kolega ino_hizo2, w moim Audi chciałbym zmienić maskownice na tą z gotowym otworem na halogeny jak po lifcie i wstawić w to miejsce światła dzienne zamiast halogenów, tylko teraz pytanie, idzie coś takiego jeszcze dostać? niestety w żadnych sklepach nie znalazłem pasujących lamp pod to gniazdo.

Ewentualnie same klosze z gniazdem pod żarówkę H7 i homologacją, od znajomego dostałem komplet ledowych H7 które niestety nie zastąpią mi świateł mijania a szkoda by leżały.

Opublikowano

Witam

Jakie światła dzienne polecilibyście do mojej A3 ?

7180948000_1356869574.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
2_771628811_IMG_0860.jpg
Opublikowano
:polew:
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam

te światła działają?, jest taki + przy przepływomierzu co znika przy załączeniu świateł??? napisz coś bliżej o sposobie zamontowania, ewentualnie który przewód to jest przy przepływomierzu