Buchal Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Przy okazji wjechałem na parking szałasu Ale nikogo nie było
tomaszstn Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 żeśta spamu narobili tym kebabem w końcu wątek ożył Wystarczy podać temat alko lub żarełka i zaraz lecą komenty ---------- Post dopisany at 21:15 ---------- Poprzedni post napisany at 21:15 ---------- Dobra majkel, to my jadymy Będę, będę... Szkoda że w pracy dzisiaj
H4mm3R Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 żeśta spamu narobili tym kebabem w końcu wątek ożył Wystarczy podać temat alko lub żarełka i zaraz lecą komenty ---------- Post dopisany at 21:15 ---------- Poprzedni post napisany at 21:15 ---------- Dobra majkel, to my jadymy Będę, będę... Szkoda że w pracy dzisiaj Myśmy byli w Raciborzu, a nie w szalasie ---------- Post dopisany at 23:32 ---------- Poprzedni post napisany at 23:32 ---------- Dzięki majkel
tomaszstn Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 żeśta spamu narobili tym kebabem w końcu wątek ożył Wystarczy podać temat alko lub żarełka i zaraz lecą komenty ---------- Post dopisany at 21:15 ---------- Poprzedni post napisany at 21:15 ---------- Dobra majkel, to my jadymy Będę, będę... Szkoda że w pracy dzisiaj Myśmy byli w Raciborzu, a nie w szalasie Wiem, to też nie problem w sumie to nawet ta sama droga
Majkel Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 żeśta spamu narobili tym kebabem w końcu wątek ożył Wystarczy podać temat alko lub żarełka i zaraz lecą komenty ---------- Post dopisany at 21:15 ---------- Poprzedni post napisany at 21:15 ---------- Dobra majkel, to my jadymy Będę, będę... Szkoda że w pracy dzisiaj Myśmy byli w Raciborzu, a nie w szalasie ---------- Post dopisany at 23:32 ---------- Poprzedni post napisany at 23:32 ---------- Dzięki majkel nie nieee... to ja dziękuje cała przyjemność po mojej stronie
tomaszstn Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Daniel, dzięki, dałem mu Twój nr, pewnie będzie dzwonił
Arturoo Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 kto pamięta ?? http://a4-klub.pl/slaskie-91/all-galeria-spotow-zorskich-217159/
Rekomendowane odpowiedzi