miron78 Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 jak tam w Raciborzu ? chyba d*pa z racji pogody co ?
jhimo Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 W raciborzu fajnie bylo,dopiero kolo 13 troche posipialo,ale bez tragedii;) kilka ladnych vagow przyjechalo;) ale raczej krolowaly te starsze;D
secio84 Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 W Racibórzu oki dobra pizza :-) naciepane z GT-I9195
neimaD Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 Pozdrowienia z Worthersee :-) z mądrego telefonu
H4mm3R Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 Wystarczy pompę wymienić, co to za walka.. Zrobiłbyś sam ? To nie pyskuj Bez specjalnych narzedzi jak sciagacz do kola zebatego walcowego z walu ciezko jest to zrobic, poza tym mam tylko blaszaka a nie serwis w ktorym zrobią mi koledzy Robiłem to z kumplem u mnie na kanale i jako pierwsi wymienialiśmy pompę bez zmiany wału, czyli tylko zębatkę. Nie wiesz to nie pyskuj
Majkel Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 jak tam w Raciborzu ? chyba d*pa z racji pogody co ? a spoko nawet, tylko poziom aut kiepski... no ale parę ładnie porobionych sztuk się pojawiło, jakbyś A pińć jechoł to na pewno by zaglądali na nie Ogólnie dobrze spędzone popołudnie zakończone na raciborskim rynku w dobrym towarzystwie
H4mm3R Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 W raciborzu fajnie bylo,dopiero kolo 13 troche posipialo,ale bez tragedii;) kilka ladnych vagow przyjechalo;) ale raczej krolowaly te starsze;D Jakoś Cię nie widziałem
Mario22 Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 (edytowane) jak tam w Raciborzu ? chyba d*pa z racji pogody co ? a spoko nawet, tylko poziom aut kiepski... no ale parę ładnie porobionych sztuk się pojawiło, jakbyś A pińć jechoł to na pewno by zaglądali na nie Ogólnie dobrze spędzone popołudnie zakończone na raciborskim rynku w dobrym towarzystwie Czyli golfy golfy i jeszcze raz golfy ale ważne że dzień fajnie spędzony ... Pomimo pogody Edytowane 1 Maja 2015 przez Mario22
miron78 Opublikowano 2 Maja 2015 Opublikowano 2 Maja 2015 czyli jednak mogłem pojechać - nie chciało mi się troche auta ruszać bo drogi był mokre
Pucek Opublikowano 2 Maja 2015 Opublikowano 2 Maja 2015 czyli jednak mogłem pojechać - nie chciało mi się troche auta ruszać bo drogi był mokre Nikt nie miał takiej głębi...
jhimo Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 W raciborzu fajnie bylo,dopiero kolo 13 troche posipialo,ale bez tragedii;) kilka ladnych vagow przyjechalo;) ale raczej krolowaly te starsze;D Jakoś Cię nie widziałem bylem od 12 do i zwinąłem sie przed 14, bo nie widzialem zadnego znajomego auta, ani Twojego, ani secia, to pojechalem bo na 18 do pracy
H4mm3R Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 W raciborzu fajnie bylo,dopiero kolo 13 troche posipialo,ale bez tragedii;) kilka ladnych vagow przyjechalo;) ale raczej krolowaly te starsze;D Jakoś Cię nie widziałem bylem od 12 do i zwinąłem sie przed 14, bo nie widzialem zadnego znajomego auta, ani Twojego, ani secia, to pojechalem bo na 18 do pracy A myśmy podjechali o 14:05..
Rekomendowane odpowiedzi