Orzeszek Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 ---------- Post dopisany at 13:09 ---------- Poprzedni post napisany at 13:05 ---------- Dzięki , za miło spędzony czas na spocie !
Pretor Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 Kuna80 Ty go nazywasz Piotrek, A może to Pszemek Śmieszne .
Pretor Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 Wczoraj po spocie jadę sobie i patrzę a tu ktoś popitala zdrowo, więc za nim . Okazało się, że to jakaś B5 AJM Quattro na klubowych ramkach, którego wyprzedziłem. Dojazd do świateł, jest czerwone i czekamy na zielone i zaczyna się ściganko. Wyprzedziłem go i dość trochę zostawiłem z tyłu. Później zatrzymaliśmy się i pogadałem z gościem. Pytam co tam ma pobrojone i jaki silnik, mówi że AJM+FIMC+turbo AWX i czip w Dynosofcie na 164KM i 350Nm. Zdziwiło mnie to, że wziąłem go z miejsca bo to w końcu Quattro . Waga pewnie podobna, trochę KM i Nm zżera mu :naughty:Q więc 1:0 dla AVF . Gość mówił, że jak butowałem przed nim to z wydechu mi się świeciło, leciały iskry . Ciekawe czemu?
Kuna Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 Może za dużą dawkę Ci ustawił i paliwo całe się nie spala tylko w wydechu dopiero Ale brawo jednak AVF daje radę, a Ty mówisz że nie jedzie
H4mm3R Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 Wczoraj po spocie jadę sobie i patrzę a tu ktoś popitala zdrowo, więc za nim . Okazało się, że to jakaś B5 AJM Quattro na klubowych ramkach, którego wyprzedziłem. Dojazd do świateł, jest czerwone i czekamy na zielone i zaczyna się ściganko. Wyprzedziłem go i dość trochę zostawiłem z tyłu. Później zatrzymaliśmy się i pogadałem z gościem. Pytam co tam ma pobrojone i jaki silnik, mówi że AJM+FIMC+turbo AWX i czip w Dynosofcie na 164KM i 350Nm. Zdziwiło mnie to, że wziąłem go z miejsca bo to w końcu Quattro . Waga pewnie podobna, trochę KM i Nm zżera mu :naughty:Q więc 1:0 dla AVF . Gość mówił, że jak butowałem przed nim to z wydechu mi się świeciło, leciały iskry . Ciekawe czemu? Kto by pomyślał że z Pretora taki wariat
Pretor Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 Tomek moje auto stało obok Twojego, później siedziałem w aucie Artura więc mi się udzieliło .
danielom Opublikowano 13 Lipca 2012 Autor Opublikowano 13 Lipca 2012 k**wa sprzeglo mi sie rozpada ;/ nie ma ktoś z AWX/AVF na handel?
H4mm3R Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 k**wa sprzeglo mi sie rozpada ;/ nie ma ktoś z AWX/AVF na handel? Za mocny program
danielom Opublikowano 13 Lipca 2012 Autor Opublikowano 13 Lipca 2012 a bzdura, juz dawno sie konczylo, teraz tylko przyspieszylo. nie slizga tylko sie tlucze, mysle ze docisk nie wytrzymal.
H4mm3R Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 a bzdura, juz dawno sie konczylo, teraz tylko przyspieszylo. nie slizga tylko sie tlucze, mysle ze docisk nie wytrzymal. Ah ta eksploatacja, zużywa się jak klocki
Kuna Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 Długo nie trzeba było czekać na taką riposte ---------- Post dopisany at 21:47 ---------- Poprzedni post napisany at 21:38 ---------- Czy ma ktoś galletto albo mpps - potrzebuje kopie swojego softu z a4 przegrać na płytkę. Jest taki szpec w naszej okolicy?
H4mm3R Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 Czy ma ktoś galletto albo mpps - potrzebuje kopie swojego softu z a4 przegrać na płytkę. Jest taki szpec w naszej okolicy? m3rvin... chyba coś takiego miał.
Orzeszek Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 Piotrek przy następnej okazji , jak nie Masz nic przeciw staniemy na światłach , co Ty na to ?
danielom Opublikowano 13 Lipca 2012 Autor Opublikowano 13 Lipca 2012 a bzdura, juz dawno sie konczylo, teraz tylko przyspieszylo. nie slizga tylko sie tlucze, mysle ze docisk nie wytrzymal. Ah ta eksploatacja, zużywa się jak klocki taa ale mnie to bedzie kosztowac 500zl a nie kilka tysiecy
H4mm3R Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 a bzdura, juz dawno sie konczylo, teraz tylko przyspieszylo. nie slizga tylko sie tlucze, mysle ze docisk nie wytrzymal. Ah ta eksploatacja, zużywa się jak klocki taa ale mnie to bedzie kosztowac 500zl a nie kilka tysiecy Naprawa sterownika 600zł
Sztomel Opublikowano 14 Lipca 2012 Opublikowano 14 Lipca 2012 Cześć koledzy. Jak wszystko mi pójdzie wg planu to i ja zawitam w sierpniu na spocik i m.in. stanę na światłach z Piotrkiem i Sławkiem żeby wypróbować starego poczciwego Golfa Mk4 TDI Tylko się proszę nie śmiać, że jest skancerowany zewnętrznie (tu rdza, tam rdza, odpryski i wgniecenia)
#Przemo# Opublikowano 14 Lipca 2012 Opublikowano 14 Lipca 2012 ---------- Post dopisany at 08:21 ---------- Poprzedni post napisany at 08:14 ---------- a bzdura, juz dawno sie konczylo, teraz tylko przyspieszylo. nie slizga tylko sie tlucze, mysle ze docisk nie wytrzymal. Ah ta eksploatacja, zużywa się jak klocki taa ale mnie to bedzie kosztowac 500zl a nie kilka tysiecy Naprawa sterownika 600zł U mnie nie padł sterownik skrzynia jak się okazało jest ok. Winna całego zamieszania była podkładka pod dwumas o grubości 2mm co wysuneło dwumas na zewnątrz czyli głębiej schował się w obudowie skrzyni i tarł o ścianę obudowy. Bo jak sie okazało dwumas na pierwszy montaż jest cieńszy od części zamiennej i ASO wywala podkładkę jak wymienia dwumas. Inżynierowie z Ingolstadt rozwalają mnie na łopatki ze swoimi pomysłami czasami Skrzynia i tak jedzie do Wrześni na przegląd skoro i tak juz jest wyjęta niechaj kolega Bart-s zobaczy co tam w trawie piszczy ale według jego wypowiedzi logi mam wzorcowe także tylko pełna wymiana oleju czyszczenie filtrów i będzie śmigać
Orzeszek Opublikowano 14 Lipca 2012 Opublikowano 14 Lipca 2012 Cześć koledzy. Jak wszystko mi pójdzie wg planu to i ja zawitam w sierpniu na spocik i m.in. stanę na światłach z Piotrkiem i Sławkiem żeby wypróbować starego poczciwego Golfa Mk4 TDI Tylko się proszę nie śmiać, że jest skancerowany zewnętrznie (tu rdza, tam rdza, odpryski i wgniecenia) Pierwszy tydzień sierpnia będę nad morzem , ale zgadamy się .
Rekomendowane odpowiedzi