Polko_V Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Kuna kupiłeś se gwinta? Wysłane z mojego MT27i Piotruś do kogo piszesz...do Kuny......on nie umie pewnych rzeczy odebrać, a ma rzut kamieniem, a Ty piszesz czy kupił gwinta?? ---------- Post dopisany at 20:43 ---------- Poprzedni post napisany at 20:09 ---------- przez te L4 wszystkie filmy co chciałem obejrzeć...zobaczę ...dobra jakie jeszcze filmy polecacie...najlepiej z lektorem:decayed: Grzesiu , filmy z lektorem źle mi się czyta...oczy mam zakrwione:facepalm:
Orzeszek Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Kuna kupiłeś se gwinta? Wysłane z mojego MT27i Piotruś do kogo piszesz...do Kuny......on nie umie pewnych rzeczy odebrać, a ma rzut kamieniem, a Ty piszesz czy kupił gwinta?? ---------- Post dopisany at 20:43 ---------- Poprzedni post napisany at 20:09 ---------- przez te L4 wszystkie filmy co chciałem obejrzeć...zobaczę ...dobra jakie jeszcze filmy polecacie...najlepiej z lektorem:decayed: Grzesiu , filmy z lektorem źle mi się czyta...oczy mam zakrwione:facepalm: polecam się z filmami
seves Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 bry Ej no synek, za tyle B8? kupić kupisz ale bez szału Elo Seves b7 i b8 już jest oklepane ... kup a5 ... b8 już ma byle frajer w biednej wersji ... jakby sie cos droższego znalazło ale wartego swojej ceny to przemyślę... weźmie się jeszcze jeden kredyt i jakoś pociągnie A5 fajne też myślałem tylko jakoś szczerze przód b8 mi sie bardziej podoba niż a5 ogólnie to a5 tylko mi się podoba ze wględu na nadwozie coupe a b8 do 60kpln już nieźle wypasione można dostać tylko że jak wydam 60 czy 70 to już moto na pewno nie kupię
danielom Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2013 H4mm3r, pady 135mm wystarcza?
H4mm3R Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 H4mm3r, pady 135mm wystarcza? Wystarczą.
m3rvin Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 siema synki co tam gdzie tam ? posllij mi tel od Krzyska co spawalilismy moj dekel z kółka
laki83 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 siema synki co tam gdzie tam ? posllij mi tel od Krzyska co spawalilismy moj dekel z kółka jo juz w nl....dyc doł ci wizytówka
m3rvin Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 siema synki co tam gdzie tam ? posllij mi tel od Krzyska co spawalilismy moj dekel z kółka jo juz w nl....dyc doł ci wizytówka to bylo 2msc temu---------- Post dopisany at 19:41 ---------- Poprzedni post napisany at 19:40 ----------
laki83 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 siema synki co tam gdzie tam ? posllij mi tel od Krzyska co spawalilismy moj dekel z kółka jo juz w nl....dyc doł ci wizytówka to bylo 2msc temu---------- Post dopisany at 19:41 ---------- Poprzedni post napisany at 19:40 ---------- poszło pw...a co ty z wizytówkami robisz?jysz je czy co? że niby 2 miechy tymu to było
m3rvin Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 siema synki co tam gdzie tam ? posllij mi tel od Krzyska co spawalilismy moj dekel z kółka jo juz w nl....dyc doł ci wizytówka to bylo 2msc temu---------- Post dopisany at 19:41 ---------- Poprzedni post napisany at 19:40 ---------- poszło pw...a co ty z wizytówkami robisz?jysz je czy co? że niby 2 miechy tymu to było czyms w piecu trza polic synek
laki83 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 siema synki co tam gdzie tam ? posllij mi tel od Krzyska co spawalilismy moj dekel z kółka jo juz w nl....dyc doł ci wizytówka to bylo 2msc temu---------- Post dopisany at 19:41 ---------- Poprzedni post napisany at 19:40 ---------- poszło pw...a co ty z wizytówkami robisz?jysz je czy co? że niby 2 miechy tymu to było czyms w piecu trza polic synek wizytówkami polisz?to uważej żebys sie nie spocił od takigo ognia:grin:
Arturoo Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Kuna kupiłeś se gwinta? Wysłane z mojego MT27i Piotruś do kogo piszesz...do Kuny......on nie umie pewnych rzeczy odebrać, a ma rzut kamieniem, a Ty piszesz czy kupił gwinta?? ---------- Post dopisany at 20:43 ---------- Poprzedni post napisany at 20:09 ---------- przez te L4 wszystkie filmy co chciałem obejrzeć...zobaczę ...dobra jakie jeszcze filmy polecacie...najlepiej z lektorem:decayed: Grzesiu , filmy z lektorem źle mi się czyta...oczy mam zakrwione:facepalm: od BT Cię trzyma ?? :decayed::decayed:
Polko_V Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 od BT Cię trzyma ?? :decayed::decayed: ...a wracając do BT...fajna by była taka biba:kox:
Rekomendowane odpowiedzi