Polko_V Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 ja trochę biedniej...top chipsy z biedronki...zielona cebulka karbowane:decayed:
m3rvin Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 mhmmmm biedniej nie znaczy gorzej:wink: zielona cebulka :naughty:
Polko_V Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 nom...dziś będzie troszku nie zdrowa kolacyjka typu piwko i chipsy...a co na bogato:polew:
A4 Mario Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 To zdrówko ... napoj bogów rządzi ...
Matek Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 14 h snu i człowiek jak nowonarodzony
Ewka Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 siema Dzięki za spota az głupio sie przyznać ale zapomniałem o spocie... miałem trochę do załatwienia i jakoś... no zapomniałem no możesz się wstydzić, chyba trza Ci zakupić tabletki na pamięć.... :polew: tabletki na pamięć? ciekawe czym Ty byś mnie poczęstowała czymś bardzo skutecznym
dydo85 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 dobry mam małe pytanko, ma ktoś polar który mógłbym przy mierzyć bo nie wiem jaki rozmiar sobie zamówić...
seves Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 dobry mam małe pytanko, ma ktoś polar który mógłbym przy mierzyć bo nie wiem jaki rozmiar sobie zamówić... Dydo ja mam S - jeśli chcesz przymierzyć żeby potwierdzić że S jest za małe dla Ciebie ne ma sprawy
seves Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 coś to kupił za CCCO ? jutro dopiero jadę oglądać i faktycznie nie ukrywam że niepełną olimpiadę
Arturoo Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 siema Dzięki za spota az głupio sie przyznać ale zapomniałem o spocie... miałem trochę do załatwienia i jakoś... no zapomniałem no możesz się wstydzić, chyba trza Ci zakupić tabletki na pamięć.... :polew: tabletki na pamięć? ciekawe czym Ty byś mnie poczęstowała czymś bardzo skutecznym ja .....................uhhmmm.....jak to są te co ja brałem od Ciebie w piątek 22.III to ja bym na miejscu seves'a nie łykał tego :grin::grin: dobry mam małe pytanko, ma ktoś polar który mógłbym przy mierzyć bo nie wiem jaki rozmiar sobie zamówić... Dydo ja mam S - jeśli chcesz przymierzyć żeby potwierdzić że S jest za małe dla Ciebie ne ma sprawy :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:
Polko_V Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 14 h snu i człowiek jak nowonarodzony curva...coś Ty robił żeś się tak zapupczył... siema Dzięki za spota az głupio sie przyznać ale zapomniałem o spocie... miałem trochę do załatwienia i jakoś... no zapomniałem no możesz się wstydzić, chyba trza Ci zakupić tabletki na pamięć.... :polew: tabletki na pamięć? ciekawe czym Ty byś mnie poczęstowała czymś bardzo skutecznym ja .....................uhhmmm.....jak to są te co ja brałem od Ciebie w piątek 22.III to ja bym na miejscu seves'a nie łykał tego :grin::grin: :kox::kox::kox::polew::polew:---------- Post dopisany at 14:25 ---------- Poprzedni post napisany at 14:25 ----------
Rekomendowane odpowiedzi