Arturoo Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 H4mm3R jak trochu czasu wygospodaruję to przyjadę na przymiarkę
Polko_V Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 H4mm3R jak trochu czasu wygospodaruję to przyjadę na przymiarkę a kiedy myślisz go wygospodarować?? Bo może by my zrobili mini spota u Hammerka:whistling: ja też bym se po coś podjechał
Arturoo Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 hmmm...lukne na grafik jutro i coś pomyślę
Polko_V Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 hmmm...lukne na grafik jutro i coś pomyślę no to ładnie...
Arturoo Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Krzychu umiesz z tego tifa zrobić inny format by mi Android go przeczytał ?...nie mam lapka...umarł
m3rvin Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Krzychu umiesz z tego tifa zrobić inny format by mi Android go przeczytał ?...nie mam lapka...umarł zaro se zrobi ---------- Post dopisany at 21:04 ---------- Poprzedni post napisany at 20:59 ---------- poszło
seves Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Przyjechali chłopaki tymi a6c6....i to tak jak u nas w klubie...jedno wyglądana i nie jedzie...,a drugie normalne i urywa dupe w czasie jazdy.... Tyle dobrze, że chociaż "wyglada" toczyć też sie potrafi Dzięki za spota starzy wyjadacze Wysyłane z mojego HTC Sensation XE with Beats Audio za pomocą Tapatalk 2 bardziej chodziło mi o mojego hebelka ...do C6 bym mojego nie porównywał ....hehe...ale dzięki to było mile skoro tak pomyślałeś Nie mów tak, wszystkie fury były piękne. Ja muszę nad swoją popracować ale samemu z mała ilością czasu jest jak jest A właśnie ktoś wspominał, że ma dobrego typa od orurowania IC, chyba kolega z Rybnika od szybkiej b7 mogę prosić o więcej info? Wysyłane z mojego HTC Sensation XE with Beats Audio za pomocą Tapatalk 2 A witamy Kolegę Ja Wam tylko powiem że niebawem trzeba będzie zmienić nazwę klubu na cos w stylu a4&a6 miałem na myśli Gregora tutaj w wątku Akjama możesz zerknąć jaką robotę wykonał w jego furce http://a4-klub.pl/audi-a4-b7-75/b7-blb-akjam-s-line-s4-recaro-s4-b7-soft-rogalotti-rs619-kiera-tts-str-61-a-88685/index42.html na stronie 42 jest kilka fotek z prac - i efekt - idealnie dopasowany intercooler a to w b7 mało komu sie udaje... tylko pytanie czy Gregory znajdzie czas - ale to już byś się musiał z nim zgadać
H4mm3R Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Grzesiek http://www.facebook.com/events/316883378437109/
sirred Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 RybnickiSpeed się kłania w tą piękną pogodę Jadę do wisły, jakby ktoś z Was tam dzisiaj był to dajcie znać!
seves Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 :dobry: jedzie ktoś na tego spota ?
m3rvin Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 :dobry:jedzie ktoś na tego spota ? ten teraz to by wszedzie jezdzil
Rekomendowane odpowiedzi