Pucek Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 Dzięki za spota, ale się działo... Jeden odjechał prawie na lawecie
Ewka Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 dobra trza puścić... jak to było Tą Mą gorszą połowę... :polew:
A4 Mario Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 Dzięki za spota, ale się działo...Jeden odjechał prawie na lawecie Co sie dzialo ??? Ja musialem yebac w robo ... ---------- Post dopisany at 23:19 ---------- Poprzedni post napisany at 23:18 ---------- Sirr i reszta pisac sie na 1/4 mili drugiego czerwca ...
Polko_V Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 dobra trza puścić... jak to było Tą Mą gorszą połowę...:polew: Żono... prosisz się... A właśnie....dzięki za spocika:notworthy:
Pucek Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 Dzięki za spota, ale się działo...Jeden odjechał prawie na lawecie Co sie dzialo ??? Ja musialem yebac w robo ... ---------- Post dopisany at 23:19 ---------- Poprzedni post napisany at 23:18 ---------- Sirr i reszta pisac sie na 1/4 mili drugiego czerwca ... Aaa szkoda gadać, znowu smerf
tomaszstn Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 I po spociku Kurna, ta czarna sucz ryje mi beret że masakra Mam nadzieję że koleżanka z wizytówkami coś mi fajnego znajdzie na jutro, będzie co kombinować
A4 Mario Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 I po spociku Kurna, ta czarna sucz ryje mi beret że masakra Mam nadzieję że koleżanka z wizytówkami coś mi fajnego znajdzie na jutro, będzie co kombinować O co kaman kurna piszcie konkretnie ... nie wszyscy mogli byc na spocie...:mad:
Pucek Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 Jak temat zostanie ogarnięty to się wszystko wyjaśni Cisnę spać, widzimy się jutro.
tomaszstn Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 Jak temat zostanie ogarnięty to się wszystko wyjaśni Cisnę spać, widzimy się jutro. No i wszystko jasne
Polko_V Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 no do jutra...ja dalej czekam na pewnego człeka:wink:
tomaszstn Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 no do jutra...ja dalej czekam na pewnego człeka:wink: Jeszcze nie wrócił?
Arturoo Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 Jak temat zostanie ogarnięty to się wszystko wyjaśni Cisnę spać, widzimy się jutro. No i wszystko jasne jasne jest to ,że........................ masz kabel do wymiany :polew: Marek podpiął i od razu grzebał w liczniku tzn.,że sprawne auta ogarnia Ci komp ,a te nie sprawne już nie .... ... . ... . . . . . Dzięki za spota, ale się działo...Jeden odjechał prawie na lawecie Co sie dzialo ??? Ja musialem yebac w robo ... ---------- Post dopisany at 23:19 ---------- Poprzedni post napisany at 23:18 ---------- Sirr i reszta pisac sie na 1/4 mili drugiego czerwca ... Aaa szkoda gadać, znowu smerf te .................smerf ma problemy jak obcy przy nim gmerają ..... kolejny raz siemian opanował podbramkową sytuację i tu standardowo się należą :notworthy::brawo::notworthy::brawo: podłubał....poklikał....prawie 1.5h z resztą i puścił mnie do domu bez choinki ,z którą do niego przyjechałem ps.dodał na odjezdnym ,że mam kategoryczny zakaz przekładania liczników
Arturoo Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 aaaaa.......................Ewcia i Grześ dzieki za ogarnięcie zakupów normalnie d*pę żeście uratowali:naughty:
sirred Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 Auto u mechanika wiec nie wiem czy do 2 czerwca je odzyskam, jezeli sie uda to sie zapisze.
seves Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 siema Auto u mechanika wiec nie wiem czy do 2 czerwca je odzyskam, jezeli sie uda to sie zapisze. coś Ty o 4:20 do domu wrócił?
Rekomendowane odpowiedzi