m3rvin Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 Będę w J-ebiu koło 14 to sprawdze.....na razie wymiana springow z tylu trwa... na co? :hi:
kqba Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 W Żorach się dzieje Kradzież samochodu: na osiedlu Powstańców Śląskich zniknęło audi A4 - Żory - Naszemiasto.pl
danielom Opublikowano 23 Maja 2013 Autor Opublikowano 23 Maja 2013 W Żorach się dzieje Kradzież samochodu: na osiedlu Powstańców Śląskich zniknęło audi A4 - Żory - Naszemiasto.pl Niezle k**wa :/ pilnuj swojej, w koncu b6 zniknelo albo b7
seves Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 Follow the Gumballers - Interactive tweet map pierwsi są już za Radomiem
Polko_V Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 Bry to ma ktoś jakiś plan:decayed: gdzie i o której? w ogóle Grzesiek vel Polko dzięki za wczorajsze pomodzenie mojej furki i proszę o jeszcze A za zapełnienie żołądka?? :polew: a jak wparowali "do tego", to aż miło się patrzyło:wink::grin: thx jeszcze raz za spędzenie tyle czasu pod i obok mojej fury a i Ewko faktycznie przeoczyłem:facepalm: ale nie wiem czy oficjalnie tu reklamować jakie przepyszne placki i ciasteczka robisz:kox: bo sie spoty do Was na plac przeniosą dzięki za wszystko i niebawem zajś się pojawię thx za kinder spota dziś .... i ja dziękuję 1. ...to wiem, że "żarło" to ONA pod każdym rodzajem, to umie robić...z głodu nie umrę2. ależ zapraszam/-y:wink: No jak o mnie chodzi to mogę na Skrzeczkowicką na spoty jeździć.....chyba ,że zapas racuchów sie skończy :decayed::decayed::polew::polew: :hi: będziemy na spocie, lecz możliwe że troszku się spóźnimy:wink:
Majkel Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 Pany, to gdzie w koncu sie spotykamy popatrzeć na Gumball'owe furki?
miron78 Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 ale tu cisza - pewnie wszyscy gdzieś juz w terenie - gdyby było po co jechać o 19.30 to bym podjechał - prędzej nie dam rady
Polko_V Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 no wpadac na Zory... My już szamiemy żarło
H4mm3R Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 No Krzysiu, ładnie Ci to teraz jedzie 0-333 km/h Audi RS6 Sportmile R900 - YouTube
Majkel Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 Dzięki za spota!!! Krótko ale jak zwykle miło teraz pora na małe psytt i leszka
sirred Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 No Krzysiu, ładnie Ci to teraz jedzie 0-333 km/h Audi RS6 Sportmile R900 - YouTube kto ja? to nie moje! mojemu nie świeci się ta ikonka silnika po starcie
tomaszstn Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 Myśmy troszkę sobie przedłużyli Thx za spocika
Rekomendowane odpowiedzi