Pucek Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 curvaa..."zara" do robo ... Ja mogłem iść dzisiaj na 12 i jutro na 24, zastanawiałem się czy strzelić se od razu 2 dni ale było mi szkoda więc wybrałem tylko niedzielę
Polko_V Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 ...mnie też chcieli na jutro rano zwerbować, ale skapitulowałem...z drugiej strony teraz żałuje...
Pucek Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 ...mnie też chcieli na jutro rano zwerbować, ale skapitulowałem...z drugiej strony teraz żałuje... No, były by dwie i fajrant
Polko_V Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 ...mnie też chcieli na jutro rano zwerbować, ale skapitulowałem...z drugiej strony teraz żałuje... No, były by dwie i fajrant ...dokładnie...a tak będzie trzebabyło coś jeszcze szarpnąć... ---------- Post dopisany at 12:11 ---------- Poprzedni post napisany at 12:09 ---------- dobra idę jeszcze coś zjeść i spadam... ...do wieczora:hi:
Pucek Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 ...mnie też chcieli na jutro rano zwerbować, ale skapitulowałem...z drugiej strony teraz żałuje... No, były by dwie i fajrant ...dokładnie...a tak będzie trzebabyło coś jeszcze szarpnąć... Ja zmieniłem trochę zasadę działania, robię 1 a max 2 bo jak robiłem po więcej to wiadomo lepsza kasa, ale potem się człowiek przyzwyczaja i przychodzi gorszy miesiąc i mamy lipę boli po kieszeni, więc na spokojnie
Pucek Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Dydo 100Lat dziękuje Najlepszego... a ciekawe jak się wytłumaczysz że Cię nie było w tym tygodniu na spotach
dydo85 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Dydo 100Lat dziękuje Najlepszego... a ciekawe jak się wytłumaczysz że Cię nie było w tym tygodniu na spotach padało wybacz nie mam wytłumaczenia :/ Arturoo , Pucek dzięki
Polko_V Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Ty gangryno...a mie to już niy podziynkujesz...ehh..te ludzie z turze... :grin:
Rekomendowane odpowiedzi