H4mm3R Opublikowano 14 Czerwca 2013 Opublikowano 14 Czerwca 2013 H4mm3R cała przyjemność po mojej stronie a i cieszy mnie to że dziewictwo razem ze mna straciłes No nie powiem był funn :kox: O tej cam mówiłem MIO Mivue 388 CAR DVR 1080P/ Gps Logger/ G-sensor Car camrecorder w Small Parcel | eBay
Polko_V Opublikowano 14 Czerwca 2013 Opublikowano 14 Czerwca 2013 ...po robo przy ...i oczywiście za spota:decayed:
seves Opublikowano 14 Czerwca 2013 Opublikowano 14 Czerwca 2013 jak coś ..............................to już się piszę na kawalerskie seves jak byś auta szukał na wesele to możesz na mnie polegać, dj'a też Ci załatwie, nawet auto Cie przystrojęH4mm3R cała przyjemność po mojej stronie a i cieszy mnie to że dziewictwo razem ze mna straciłes kaj tam ślub jakbyście mnie nie znali
Polko_V Opublikowano 14 Czerwca 2013 Opublikowano 14 Czerwca 2013 szwab... ---------- Post dopisany at 13:21 ---------- Poprzedni post napisany at 13:20 ---------- a właśnie Hammerku...jutro po 9...yy...tzn bardziej ku 9.30-10:decayed:?? Może być??
Majkel Opublikowano 14 Czerwca 2013 Opublikowano 14 Czerwca 2013 cześć Wam! ooo...nimiec Gebels szwab... igrocie chopy.... igrocie!! :grin:
Orzeszek Opublikowano 14 Czerwca 2013 Opublikowano 14 Czerwca 2013 jak coś ..............................to już się piszę na kawalerskie seves jak byś auta szukał na wesele to możesz na mnie polegać, dj'a też Ci załatwie, nawet auto Cie przystrojęH4mm3R cała przyjemność po mojej stronie a i cieszy mnie to że dziewictwo razem ze mna straciłes kaj tam ślub jakbyście mnie nie znali Seves , moja babka zawsze mi godała ,synku ślub może być pryndzyj niż nowe galoty:grin:
neimaD Opublikowano 14 Czerwca 2013 Opublikowano 14 Czerwca 2013 dzięki za spocika ludkowie:hi:neimaD dzięki za drogę powrotną.........spalanie powoli wraca do normy Hehe moje nerwy też już się unormowały Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2
Polko_V Opublikowano 14 Czerwca 2013 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Myśla że ja no to ładnie... przed "trasą" jeszcze muszę wymienić towar...Ryśkowi się ciulło:grin: cześć Wam! ooo...nimiec Gebels szwab... igrocie chopy.... igrocie!! :grin: jak coś ..............................to już się piszę na kawalerskie seves jak byś auta szukał na wesele to możesz na mnie polegać, dj'a też Ci załatwie, nawet auto Cie przystrojęH4mm3R cała przyjemność po mojej stronie a i cieszy mnie to że dziewictwo razem ze mna straciłes kaj tam ślub jakbyście mnie nie znali Seves , moja babka zawsze mi godała ,synku ślub może być pryndzyj niż nowe galoty:grin: Twoja babcia, to bardzo mądra kobieta:decayed:
H4mm3R Opublikowano 14 Czerwca 2013 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Myśla że ja no to ładnie... przed "trasą" jeszcze muszę wymienić towar...Ryśkowi się ciulło:grin: Co to
Arturoo Opublikowano 14 Czerwca 2013 Opublikowano 14 Czerwca 2013 dzięki za spocika ludkowie:hi:neimaD dzięki za drogę powrotną.........spalanie powoli wraca do normy Hehe moje nerwy też już się unormowały Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2 ....to czerwone w Warszowicach trochu Ci namieszało
H4mm3R Opublikowano 14 Czerwca 2013 Opublikowano 14 Czerwca 2013 dzięki za spocika ludkowie:hi:neimaD dzięki za drogę powrotną.........spalanie powoli wraca do normy Hehe moje nerwy też już się unormowały Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2 ....to czerwone w Warszowicach trochu Ci namieszało Z Tobą to zawsze jakieś cyrki na drodze
Arturoo Opublikowano 14 Czerwca 2013 Opublikowano 14 Czerwca 2013 nie jechał ze mną .....gdyby się trzymał tylko ciut bliżej to razem byśmy przeszli na zielonym....ale stabilizatory seria to sam wiesz jak to po łukach zapitala ---------- Post dopisany at 20:47 ---------- Poprzedni post napisany at 20:44 ---------- tyle ,że wygodna furmanka w cholerę
Rekomendowane odpowiedzi