Mario22 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Elo z rana Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 4
pajda Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 thx za spota, żebereczko miodzio w taki upał wpierdalales? no a co to że jest ciepło to nie znaczy że mam nie jeść,
Arturoo Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 ...po robo przy a o 6 wstać muszę ...a i Arturku,,,dzięki za wypitą kawkę Pane nic nie piłem....jak nas nie ma na spocie to się zwijają po 22 wczoraj przybrałem w robocie i przyjechałem późno
Polko_V Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 spoko... My jestesmy w Boguszewcu...ale do tego osrodka ''Ranczo'' prowadzi droga z piasku no i lipaa...zawislem na podwoziu, ale dalem rady wyjechac nawet serie...prawie zawisly ...i nastepne auto TYLKO I WYLACZNIE w Q
H4mm3R Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 ...po robo przy a o 6 wstać muszę ...a i Arturku,,,dzięki za wypitą kawkę Pane nic nie piłem....jak nas nie ma na spocie to się zwijają po 22 wczoraj przybrałem w robocie i przyjechałem późno A komary gryzły jak wściekłe...
Pretor Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Ma ktoś z Was namiary na dobrego fachowca od skrzyń automatycznych? Wysłane z mojego MT27i
Arturoo Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Jak w tipie ...to w Żorach polecę warsztat....moją serwisują i o dziwo żyje ---------- Post dopisany at 22:52 ---------- Poprzedni post napisany at 22:49 ---------- Artur ci da Jechaleś heblem.....źle zmienia ?....i paść nie chce
Rekomendowane odpowiedzi