#Przemo# Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Ciekawe na ile to się sprawdza, jest jeszcze twardsza opcja to już wolę raz na sezon oddać felgi do renowacji niż montować takie g..no
H4mm3R Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Wiesz co no pierwszą myślą było "może przy tym naciagu" ale ostatecznie dałem tylko jako ciekawostkę :-)Wysyłane z mojego HTCSensation za pomocą Tapatalk 2 Felgi już masz że mówisz o naciągu ---------- Post dopisany at 12:29 ---------- Poprzedni post napisany at 12:28 ----------
neimaD Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Wiesz co no pierwszą myślą było "może przy tym naciagu" ale ostatecznie dałem tylko jako ciekawostkę :-)Wysyłane z mojego HTCSensation za pomocą Tapatalk 2 Felgi już masz że mówisz o naciągu ---------- Post dopisany at 12:29 ---------- Poprzedni post napisany at 12:28 ---------- Spokojna Twoja rozczochrana Na razie kombinuje jak ominąć cło. Wysłane z mojego SM-T210
Pucek Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Wiesz co no pierwszą myślą było "może przy tym naciagu" ale ostatecznie dałem tylko jako ciekawostkę :-)Wysyłane z mojego HTCSensation za pomocą Tapatalk 2 Felgi już masz że mówisz o naciągu ---------- Post dopisany at 12:29 ---------- Poprzedni post napisany at 12:28 ---------- Spokojna Twoja rozczochrana Na razie kombinuje jak ominąć cło. Wysłane z mojego SM-T210 Ja z cłem nie mam problemu, mam za to problem jak tu zarobić na szybko 7k na nowe kółko
neimaD Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Wiesz co no pierwszą myślą było "może przy tym naciagu" ale ostatecznie dałem tylko jako ciekawostkę :-)Wysyłane z mojego HTCSensation za pomocą Tapatalk 2 Felgi już masz że mówisz o naciągu ---------- Post dopisany at 12:29 ---------- Poprzedni post napisany at 12:28 ---------- Spokojna Twoja rozczochrana Na razie kombinuje jak ominąć cło. Wysłane z mojego SM-T210 Ja z cłem nie mam problemu, mam za to problem jak tu zarobić na szybko 7k na nowe kółko Toz to dopiero barburka byla a 14 sie zbliża Pochwal sie jakie chcesz założyć? Wysłane z mojego SM-T210
Arturoo Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Wiesz co no pierwszą myślą było "może przy tym naciagu" ale ostatecznie dałem tylko jako ciekawostkę :-)Wysyłane z mojego HTCSensation za pomocą Tapatalk 2 Felgi już masz że mówisz o naciągu ---------- Post dopisany at 12:29 ---------- Poprzedni post napisany at 12:28 ---------- Spokojna Twoja rozczochrana Na razie kombinuje jak ominąć cło. Wysłane z mojego SM-T210 Ja z cłem nie mam problemu, mam za to problem jak tu zarobić na szybko 7k na nowe kółko ach te Wasze problemy....
Pucek Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Wiesz co no pierwszą myślą było "może przy tym naciagu" ale ostatecznie dałem tylko jako ciekawostkę :-)Wysyłane z mojego HTCSensation za pomocą Tapatalk 2 Felgi już masz że mówisz o naciągu ---------- Post dopisany at 12:29 ---------- Poprzedni post napisany at 12:28 ---------- Spokojna Twoja rozczochrana Na razie kombinuje jak ominąć cło. Wysłane z mojego SM-T210 Ja z cłem nie mam problemu, mam za to problem jak tu zarobić na szybko 7k na nowe kółko ach te Wasze problemy.... http://img.tapatalk.com/d/13/12/31/ubu4uge2.jpg Jacek miodowy jest pyszny, co nie? Damian, kasa kasą, wpakuje wszystko co mam w wyposażenie nowego domu, ale mi bardziej chodzi o sumienie które nie pozwala mi wydać tej kasy na felgi
Pucek Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 potwierdzam: Jack miodowy jest git Widzę że kolejny smakosz
Arturoo Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 potwierdzam: Jack miodowy jest git Widzę że kolejny smakosz To ciach...
srb38vx Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 potwierdzam: Jack miodowy jest git Widzę że kolejny smakosz To ciach... http://img.tapatalk.com/d/13/12/31/5e3a7uva.jpg To mi wygląda na posiadłość Hamerka
Pucek Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Impreza klubowa bez klubowiczów... Tomek, zaprosił byś resztę kolegów na coś smacznego
Polko_V Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 potwierdzam: Jack miodowy jest git Widzę że kolejny smakosz To ciach... http://img.tapatalk.com/d/13/12/31/5e3a7uva.jpg ojojojojj...ależ wchodziło.... ...i ciach... 2:1 do Ewki ---------- Post dopisany at 23:21 ---------- Poprzedni post napisany at 23:20 ---------- a właśnie....byś pokazał "wyyebaną" chatkę w "światełkach" ?!
Rekomendowane odpowiedzi