neimaD Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Wysyłane z mojego HTCSensation za pomocą Tapatalk 2
machu85 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 ..skoro od tego trzeba zaczac Ma ktos z Jbia VCDSa? Potrzebuje tylko kodowanie zmienic w RNSE, z gory dzieki za odzew Powered by TapaTalk2
Arturoo Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 ..skoro od tego trzeba zaczac Ma ktos z Jbia VCDSa? Potrzebuje tylko kodowanie zmienic w RNSE, z gory dzieki za odzew Powered by TapaTalk2 Podjedź na spota w czwartek do SZO lub w piątek do SG zawsze ktoś kompa ma ,ewentualnie napisz przed spotem by był na pewno ...cennik prosty....litr za przywiezienie na spota ...czteropak za posiadanie kabla do zestawu....i kebab za przysługę
machu85 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 To w przyszly czwartek sie wybiore, bo nie wiem czy kwestia kodowania, czy wtyk z gps stracil styk czy mi sie soft wysypal, bo w czasie jazdy sie vimhack wysypal, wyswietlilo ze w czasie jazdy brak mozliwosci ogladania. W engineering mode nie pokazuje sygnalu, a z zestawem dvbt by woszu przy wlaczonym nawigowaniu nie mozna ogladac. Powered by TapaTalk2
tomaszstn Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 ..skoro od tego trzeba zaczac Ma ktos z Jbia VCDSa? Potrzebuje tylko kodowanie zmienic w RNSE, z gory dzieki za odzew Powered by TapaTalk2 Podjedź na spota w czwartek do SZO lub w piątek do SG zawsze ktoś kompa ma ,ewentualnie napisz przed spotem by był na pewno ...cennik prosty....litr za przywiezienie na spota ...czteropak za posiadanie kabla do zestawu....i kebab za przysługę Zajebiaszcze , dobry
Mario22 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Pany kaj jutro jest spot bo macie ponoc ostatnio dwa miejsca ... bedzie ktos jutro ??? I gdzie ...
neimaD Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Jutro mc w j-biu :green: Tak serio to chyba na wlocie na A1 w swierklanach Wysyłane z mojego HTCSensation za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi