Arturoo Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Mnie nie ma .... ...ufff dobrze żeś napisał
Mario22 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Jeszcze nie wiem czy będę ale wole zapytać ż wiedzieć jakby co... al. jak Artura nie będzie to ja też to dupca ...
neimaD Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Jeszcze nie wiem czy będę ale wole zapytać ż wiedzieć jakby co... al. jak Artura nie będzie to ja też to dupca ... Hehe zawsze możesz sobie zabrać jego fotkě jak tesknisz :-P:-) Wysyłane z mojego HTCSensation za pomocą Tapatalk 2 ---------- Post dopisany at 16:18 ---------- Poprzedni post napisany at 16:16 ---------- Btw też chyba mnie zabraknie.. ... Wiem mi też jest przykro B-) Wysyłane z mojego HTCSensation za pomocą Tapatalk 2
machu85 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Jeszcze 70dni z tym watkiem i bede mogl wystawiac ogloszenia na forum Powered by TapaTalk2
ucho.77 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Jeszcze 70dni z tym watkiem i bede mogl wystawiac ogloszenia na forum Powered by TapaTalk2 tu nie nabijesz postów:grin:a dział ogłoszeń jest też na Śląskich:wink: ---------- Post dopisany at 20:19 ---------- Poprzedni post napisany at 20:18 ---------- kapelusze
Arturoo Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 ---------- Post dopisany at 09:56 ---------- Poprzedni post napisany at 09:49 ---------- Jeszcze 70dni z tym watkiem i bede mogl wystawiac ogloszenia na forum Powered by TapaTalk2 Jak tylko po to licznik będziesz bił ....to Ci załatwimy status moderowany
Rekomendowane odpowiedzi