dziadek Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Kuredu jaki miałeś przebieg odbierając autko z salonu? Orientujesz się czy jest jakiś max na to? bo nie chciałbym odebrać auta które komuś np udostępnili do przejażdżki bo akurat mieli chętnego na A5
alpin Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Spróbj zrobić aktualizacje oprogramowania tej nokii, ja miałem podobnie po aktualizacji było wszystko O.K co do przebiegu, to serwis przed wydaniem auta może, w trybie serwisowym zrobić wszystko z przebiegiem.
Rosemeyer Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 A jak wyglada plynnosc transferu przy mapach? rewelacja, jestem w szoku, właśnie w czwartek jechałem przez Kielce i navi mnie prowadziła inną drogą niż znam i jechałem po swojemu - sekunda i nowa trasa, wcale nie trzeba czekać aż wytyczy trasę, wcześniej miałem przenośnego Beckersa i zanim złapała sygnał to czasami 25minut mijało. fajnie też można panelem dotykowym posuwać się po mapie i sprawdzać jak wytyczyło trasę. ale mi nie chodzi o szybkosc pracy navi przy wytyczaniu nowej trasy itp tylko o szybkosc transferu danych przy mapach googla Jaka jest plynnosc generowania grafiki w czasie jazdy? Polaczenie nawiazuje po uruchomieniu auta czy dopiero po uruchomieniu map? Z jakiego operatora korzystasz? Niby siec btsów mamy gęstą i praktycznie wszystkie obsługują 3G/3G+ ale w praktyce bywa juz z tym roznie. W DE Audi testuje juz mapy w wykorzystaniem modemow LTE, wiec pozostaje trzymac kciuki za ta technologie i jak najszybsze pelne jej pokrycie u nas. Niestety dopoki koszt przesylu danych w roamingu bedzie taki jaki jest nikt z uzytkownikow nie odwazy sie z taka mapa wyjechac za granice
czaki22 Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 pablo zdjecia auta kolegi, a6 c7 ---------- Post added at 14:07 ---------- Previous post was at 14:06 ---------- Rosemeyer jedziesz za granice , niemcy kupujesz prepaida z netem zamieniasz karty i wszytsko
Rosemeyer Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 jedziesz za granice , niemcy kupujesz prepaida z netem zamieniasz karty i wszytsko hmm.... wydaje mi sie ze to wlasnie napisalem kilka postow wczesniej ;-)
kuredu Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Opublikowano 15 Marca 2012 czekam na ładną pogodę i dobry aparat bo mój robi strasznie fatalne zdjęcia, w weekend się powinno udać sesję zrobić
Arek956 Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 Auto jest ekstra, widziałem dzisiaj takiego białasa i naprawdę się super prezentuje. Kuredu wrzuć jakieś fotki ledów na mijania i drogowych bo sam jestem ciekaw jak to świeci.Kiedyś czytałem porównanie bi-ksenon vs. Led w najnowszym A8 i bi-ksenony wygrały i to z dość dużą przewagą na korzyść bixów. I tak jak przedmówca pokaż fotki wnętrza
kuredu Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Opublikowano 15 Marca 2012 robiłem fotki padania światła w garażu na białej ścianie i wg mojej oceny te światła świecą o wiele lepiej niż ksenon z B8. później wrzucę tą fotkę choć jest słabej jakości, w nocy jak ostatnio jechałem przez zadupia to też dużo lepiej wszystko jest oświetlone
Rosemeyer Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 A odpowiesz mi na wczesniejsze pytanie nt nawigacji? ;-)
dziadek Opublikowano 16 Marca 2012 Opublikowano 16 Marca 2012 Masakra , żaden ksenon nie da tak równomiernej wiązki światła
kuredu Opublikowano 16 Marca 2012 Autor Opublikowano 16 Marca 2012 Masakra , żaden ksenon nie da tak równomiernej wiązki światła za 2 tygodnie będę miał w garażu bezpośrednie porównanie - led vs biksenon, porównamy w tych samych warunkach zobaczymy co i jak świeci
126tomek Opublikowano 16 Marca 2012 Opublikowano 16 Marca 2012 Nie mogę się już doczekać pojedynku LED vs Bixenon:) Ciekaw jestem rozkładu światła i wiązki jaką daje LED:)
Pawlo 2004 Opublikowano 16 Marca 2012 Opublikowano 16 Marca 2012 dzisiaj leciała A7 na tych światłach za mną a ja patrząc w lusterko ośliniłem sobie kierownice Autko kox!!!
variocustoms Opublikowano 16 Marca 2012 Opublikowano 16 Marca 2012 A6 na xenonie do porównania z full LED? czy inny model auta?
Rekomendowane odpowiedzi