Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[INNE] A6 C7 3.0TFSI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurde, nawet by się opłacało to wziąć, tylko 2.0 TDI w A6 to trochę mało :)

ciekawostka z forum porsche :

Panowie,

Wiem, że auto nie naszej jedynej, słusznej marki, ale jakby ktoś był zainteresowany, to dajcie znać. Sprzedaję, bo mialo przyjsc w pazdzieniku 2011, a przyszlo z prawie 5 miesiecznym opoznieniem i teraz to juz mam bmw. Jakbyscie mieli jakies pytania, piszcie lub dzwoncie.

http://tinyurl.com/audia62012

pozdrawiam

Adam

człowiek zamówił auto w lipcu a dostał w lutym, w tym czasie zdążył już zamówić i odebrać nowe BMW 528i i jest zadowolony.

:whistling::whistling:

Opublikowano

wczoraj przypadkiem zauważyłem że mimo że auta przyjechały praktycznie razem do Polski to u mnie są opony bridgestone turanza a u brata pirelli pzero. czyli widać biorą z magazynu jak leci...

Opublikowano
ciekawostka z forum porsche :

Panowie,

Wiem, że auto nie naszej jedynej, słusznej marki, ale jakby ktoś był zainteresowany, to dajcie znać. Sprzedaję, bo mialo przyjsc w pazdzieniku 2011, a przyszlo z prawie 5 miesiecznym opoznieniem i teraz to juz mam bmw. Jakbyscie mieli jakies pytania, piszcie lub dzwoncie.

http://tinyurl.com/audia62012

pozdrawiam

Adam

człowiek zamówił auto w lipcu a dostał w lutym, w tym czasie zdążył już zamówić i odebrać nowe BMW 528i i jest zadowolony.

:whistling::whistling:

raczej bzdura, bo auto widziałem już w grudniu jak stało w salonie Audi w Bydgoszczy :whistling:

Opublikowano
Kuredu co z zapowiedzianym porównaniem Xenon vs LED?Czekamy;)

jutro odbieramy auto żony bo było małe opóźnienie w vw także będzie zrobione porównanie na dniach

Opublikowano

Ok dzięki;) Czekałem na takie info;) Jak możesz to porównaj jaką wiązkę daje światło na jakiejś ścianie stojąc centralnie przed autem na linii grilla;)

Opublikowano

kuredu masz podswietlane klameczki ? Ciekawe jak to swieci :eusathink:

Jakby co to dawaj focisze :naughty:

Opublikowano

mam.

jutro cykne fotki

---------- Post dopisany 23-04-2012 at 21:31 ---------- Poprzedni post napisany 18-04-2012 at 22:17 ----------

wczoraj i dziś zrobiona trasa 1500km akurat brata autem i powiem, że auto jedzie fajnie ale te 70-80KM mu nie zaszkodzi. wczorajsza trasa 750km spalanie średnie z całej drogi 13,5L a średnia prędkość 117km/h, dziś powrót średnia 97km/h spalanie 11,8L

max z dziś 268km/h niestety nie zdążyłem fotki zrobić bo trzeba było hamować

660d2481c33a4f12med.jpg

na CB się zgadaliśmy z gościem z A8 4.2tdi 350KM i na trybie S od 100km/h w góre delikatnie mu odjeżdżaliśmy i dziwne bo więcej jak 250km/h licznikowo A8 nie pojechało

Opublikowano

266km/h i 5 tyś obrotów:shock3:

Opublikowano

ciekaw jestem czy po programie zamknie budzik :)

widze ze 266-268 na liczniku odpowiada temu na fisie ... a pamietasz ile bylo na gpsie pokazane ?

jestem ciekaw przeklamania.

jak obstawiasz ile by teraz poszla ? licznikowe 280 ?

Opublikowano

myślę że 280km/h nie da rady w tej chwili. do 260km/h ciągnie ładnie i równo, później już powoli, potrzeba by naprawdę pustej i długiej prostej żeby go sprawdzić, niestety ruch jest tak duży że jest bardzo ciężko

Opublikowano

280 to już naprawdę moc jest potrzebna 430KM panamera ma tyle w/g producenta :naughty: ale 266km/h to już i tak jest coś :kox: a ta A6-stka nie ma blokady na 250? :eusathink:

Opublikowano

no właśnie nie wiem, bo koleś z A8 mówił że więcej jak 250km/h nie chce jechać, a my przyśpieszaliśmy dalej

Opublikowano
no właśnie nie wiem, bo koleś z A8 mówił że więcej jak 250km/h nie chce jechać, a my przyśpieszaliśmy dalej

dziwne - fabryka zapomiała o blokadzie? :naughty:

Opublikowano

co prawda słabej jakości bo z komórki ale są :)

c34578cd26dc6308med.jpg

7f467deb475bda4amed.jpg

19031b8ae8816bfdmed.jpg

Opublikowano

Nice :kox: niedługo u mnie wlecą pewnie takie :wink:

Opublikowano
Nice :kox: niedługo u mnie wlecą pewnie takie :wink:

hehe :)

powiem szczerze ze wnerwi amnie torche to ze audi przez ostatnie lata bylo torche z tyly z gadgetami i dopiero teraz dogonilo konkurencje.

Nightvision, hud, acc stop&go czy chociazby te ledy w klamkach - to wszystko juz bylo np w BMW dawno temu :-/

Opublikowano

Ponad 260 to już masakra :) nieźle :)

Opublikowano

powiem szczerze ze wnerwi amnie torche to ze audi przez ostatnie lata bylo torche z tyly z gadgetami i dopiero teraz dogonilo konkurencje.

Nightvision, hud, acc stop&go czy chociazby te ledy w klamkach - to wszystko juz bylo np w BMW dawno temu :-/

no fakt bo już miałem pisać...łał...co to za halo z tym klamkami w C7 jak w E90 już dawno były:decayed:

Opublikowano

W A8 tez juz dawno były podswietlane klameczki :wink::decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...