Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Co powiecie na taki Felunek do A4 ????

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

fajne są te które masz. sam takich szukam (jak chcesz sprzedać daj znać na priv może się dogadamy) a te które chcesz kupić są :th: tylko nie mniejsze niż 17'. ogólnie czy zmienisz czy zostawisz te co masz będzie :oklaski:

Opublikowano

Może i są popularne, ale na Twojej furze prezentują się :kox: moim zdaniem te co masz lepsze :th:

Opublikowano

rzeczywiście jedne i drugie fajne, mnie osobiscie podobają sie chyba bardziej te ktore masz teraz pomimo tego ze oblatane :th: , a nie myslales o felach z rs4 b7 ??

Opublikowano

zostaw te co masz.są wypas

Opublikowano

daj felge do renowacji...ja mialem podobna ryse...podjechałem za blisko pod wysoki krawężnik.. no i stało się :wallbash: , oddałem fele do renowacji i nie ma śladu, tobie radze to samo, bo ładnie autko na tych felach wyglada :th:

Opublikowano

mi tak jak większości podobają się te co masz ale te pierwsze też są kozi :notworthy:

Opublikowano

zostaw te co masz :th:

Opublikowano

Te pierwsze są fajne :th:

Opublikowano

tak jak wiekszosci mi bardziej podobaja sie te co masz zalozone- na tych kapciochach prezentuje sie :kox:

te pierwsze chcesz kupic w takim rozmiarze jak na zdjeciu? :decayed:

Opublikowano

Zostaw te co masz. Najwyzej oddaj do renowacji i spoleruj.. i bedzie :kox: nad :kox: y :kox:

Opublikowano

te fele są po prostu zaaaaajefajne :drool: nie ma jak to felgi z pięcioma płaskimi ramionami

przychylę sie do słów kolegi, fele wyglądaja super!! jaki to rozmiar? 19?

Opublikowano

Zmieniaj,zawsze coś innego.Mim zdaniem są dużo ładniejsze/te drugie/

Za dużo masz rację jest już na rynku.

Wszystko kwestia gustu :a4fan:

Opublikowano

te pierwsze to rozmiar 18 x 8,5 et 43 jak pamietam

co mnie wkurza w obecnych ze zrobisz lekka ryse i juz to widac robi sie czarny slad w tych co chce zmienic chyba tak nie bedzie

Opublikowano

mi sie podobaja te co masz :th: sa fajne :naughty:

Opublikowano

Te co masz są wporzadku... drugie za bardzo masywne jak dla mnie.

Opublikowano

nie wiem czemu tak uważasz, że lepsze będą te które zamierzasz nabyć od Twoich obecnych, powiem Ci że jak ten kolo zobaczyłby co Ty teraz masz to by z checią się zamienił nawet z tą rysą :naughty: