miguel. Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Witam, po nowym roku rejestruję firmę, zajmować się będzie myciem wszelkiego typu obiektów przy użyciu myjek wysokociśnieniowych, wciąż jednak nie zdecydowałem co do nazwy :gwizdanie: zależy mi aby ta nazwa miała wolną domenę najlepiej pl/com/com.pl może macie jakieś ciekawe pomysły?
wojtas-audi Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 czysto czyścioch clean cleaner clear czyściutko czystooo czystka coś będzie ?
miguel. Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2011 myślałem żeby pokombinować coś ze słowami hydro albo aqua bo będę działał wodą ale wszystkie kombinacje jakie sobie zestawiałem miały juz zarejestrowane domeny wojtas te nazwy co podałeś kojarzą mi sie typowo z firmą sprzątającą (np. biura) a w sumie mój profil jest troche inny
mikolaj85 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 hydromyjka lub hydro-myjka jest hydro i domeny tez pewnie są
miguel. Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2011 mimo wszystko chciałbym żeby nazwa była poważna :>
michal_g84 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Opublikowano 30 Grudnia 2011 turbopenetrant nazwa chyba do sexshop-u
tomash77 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Opublikowano 30 Grudnia 2011 ECHLO - co zarobi to przechlo ABBA FATIMA - dziś jest jutro nima
Rekomendowane odpowiedzi