topor Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 wlasnie tu jest problem... nic sensownego wymyslic nie moge. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 wlasnie tu jest problem... nic sensownego wymyslic nie moge. jak niechcesz S4 to nic sensownego nie ma rezaj A4 mi sie kończy sesja na dniach i robie 11ke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 bmw 5 e39 touring albo mercedes e-klasse w210 z ostatniego wypustu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 bmw 5 e39 touring albo mercedes e-klasse w210 z ostatniego wypustu dwa kondony, ;D jak parch zostanie to rezam dalej, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0za Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 ale coś mi się wydaje, że dziś w miarę równo szliśmy na kisielińskiej. fakt, że u mnie wszystko jeszcze było zimne ale co trzeba przyznać to już nie jest seria AVG a fmic erste klasse :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Jednak coraz czesciej mysle o sprzedaniu parcha... :confused4 na B6/B7 się czaisz czy zupełnie coś innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Ja im wiecej ładuje w swojego i rezam dalej tym cześciej mysle o sprzedazy ten typ tak ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 http://allegro.pl/item1114497792_mercedes_c_200_kompressor_salon_polska_f_vat.html sąsiad ma takiego C300 Avantgarde... generalnie nie powala jak na mercedesa... trochę za bardzo plastikowy w środku, B8 znacznie lepiej wykończone moim zdaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 tylko A8 D3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Ja im wiecej ładuje w swojego i rezam dalej tym cześciej mysle o sprzedazy ten typ tak ma czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Ja im wiecej ładuje w swojego i rezam dalej tym cześciej mysle o sprzedazy ten typ tak ma czesc chciałoby sie pojezdzic czyms nowyszym, ale jak mam jezdzic seria to wole chyba jednak jezdzic moim parchem. No i bolalby mysl ze jakis cieciu palant jezdzi moim śtuningowanym autem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Ja im wiecej ładuje w swojego i rezam dalej tym cześciej mysle o sprzedazy ten typ tak ma czesc chciałoby sie pojezdzic czyms nowyszym, ale jak mam jezdzic seria to wole chyba jednak jezdzic moim parchem. No i bolalby mysl ze jakis cieciu palant jezdzi moim śtuningowanym autem gorzej, wpierdolilem worek zlota w to auto, kupie moze nowsze mocniejsze lepsze i od nowa wp***dalac dukaty? NO WAY !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Ja im wiecej ładuje w swojego i rezam dalej tym cześciej mysle o sprzedazy ten typ tak ma czesc chciałoby sie pojezdzic czyms nowyszym, ale jak mam jezdzic seria to wole chyba jednak jezdzic moim parchem. No i bolalby mysl ze jakis cieciu palant jezdzi moim śtuningowanym autem Ja im wiecej ładuje w swojego i rezam dalej tym cześciej mysle o sprzedazy ten typ tak ma czesc chciałoby sie pojezdzic czyms nowyszym, ale jak mam jezdzic seria to wole chyba jednak jezdzic moim parchem. No i bolalby mysl ze jakis cieciu palant jezdzi moim śtuningowanym autem gorzej, wpierdolilem worek zlota w to auto, kupie moze nowsze mocniejsze lepsze i od nowa wp***dalac dukaty? NO WAY !!! Dokładnie Myślałem o b6. Ale tak popatrzyłem na seryjnego czarnego AWXa i tak do zmiany jest cała lista: felgi, gwint, lampy diodowe na tył, bi -xenon plus spryski, czarny grill, żółte halogeny, malowanie dokładek, modyfikacje mocy (chip, turbina,fmic) itd. Z b6 zrobiłbym młodszego brata mojej b5. Nie mógłbym jeździć serią, jak się zacznie mody to później nie można przestać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 16 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 takie małe OT moj parc zaraz po kupnie;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 ale kozica :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 takie małe OT moj parc zaraz po kupnie;p I tak ładny bo polift :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0za Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Otóż to, kozica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 takie małe OT moj parc zaraz po kupnie;p Pamiętam jak się upierałeś, że obniżać nie będziesz i że felga Ci się podoba, ale jest trochę zbyt duża, bo twardo i bla bla bla i wtedy zamieniłeś ją na mniejszą 17'' Ciężko z Tobą było ale nawróciłeś się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aju Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Ciężko z Tobą było ale nawróciłeś się nawrócił się chłopina aż miło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 17 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 takie małe OT moj parc zaraz po kupnie;p Pamiętam jak się upierałeś, że obniżać nie będziesz i że felga Ci się podoba, ale jest trochę zbyt duża, bo twardo i bla bla bla i wtedy zamieniłeś ją na mniejszą 17'' Ciężko z Tobą było ale nawróciłeś się ej ej.. nie mow do mnie jak do innych tu... ktorzy musieli sie serio nawrocic:D ja chcialem tylko ori 17" felge;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi