Kowi87 Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Topor szybko przyszedł ten Xenonik i którą barwe w ostatecznosci wybrałeś Sprawdzałeś czy zakłuca CB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loco87 Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 KLASA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 4300K -jak w ori;) porownywalem do kolegi S3 i swieci tak samo... a co najwazniejsze nie zakloca radia, CB nie mam to nie nie wypowiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 4300K -jak w ori;) porownywalem do kolegi S3 i swieci tak samo... a co najwazniejsze nie zakloca radia, CB nie mam to nie nie wypowiem. Nowaka, zbyt niebieskie , pytam bo może zmienię, żarniki na 4300K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 dla mnie idealne 4300;) od 6000K roznia sie tylko brakiem tej delikatnej poswiaty niebieskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 dla mnie idealne 4300;) od 6000K roznia sie tylko brakiem tej delikatnej poswiaty niebieskiej. no to może się skuszę , zobaczymy co bedzie, narazie zbieram graty do sprysków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krotki Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 a mówiłem - dobry wybór Karol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 dzieks krotki!! -widzimy sie na spocie w niedziele:>? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krotki Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 pewnie tak - a Ty już zdrowy? - poszukuje 19" - w sensie oponki w dobrym stanie - wiesz coś? ...conti , dunlop , pirelki??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 ja juz w miare zdrowy:D musialem sie kurowac bo w sobote party:D 2 z przodu na kark wskakuje:D a co do opon to jutro dam CI znac;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krotki Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 no to WSZYSTKIEGO NAJJJJJJJJJJJJJ -2 z przodu - piękny wiek... - echhhhhhhhh... - tyle rzecz przed Tobą :beer1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 heheh dzieki:D .... no przede mna... matura w maju:D :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 a jak z tymi fotkami xenona??? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 16 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 dzisiaj beda;) spokojnie. nie mam neta na razie i musze korzystac z kompa kolegi;) [br]Dopisany: 16 Luty 2009, 13:56_________________________________________________wlasnie kupilem gwint. :kox: Jezeli bylby ktos zainteresowany zawiecha 1BE to dac znac bo moze zmienie na gwint, ale jeszce pewnosci nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 A co za gwinta wyrwałeś Na foty xenów czekamy przegladąłem ostatnio przyciski na desce z ciekawosci i znalazłem kolejny inny przycisk [panic] :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 16 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 gdzie..!!?? chce to zobaczyc:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 dzisiaj beda;) spokojnie. nie mam neta na razie i musze korzystac z kompa kolegi;) [br]Dopisany: 16 Luty 2009, 13:56_________________________________________________wlasnie kupilem gwint. :kox: Jezeli bylby ktos zainteresowany zawiecha 1BE to dac znac bo moze zmienie na gwint, ale jeszce pewnosci nie mam. Karol wal z ceną zawieszki 1BE na priva, cenke gwintu tez możesz sypnąć bo jakbyś się nie zdecydował to może byś go puścił w obieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 gdzie..!!?? chce to zobaczyc:D nie wiem czy sobie go nie zamówie będzie na wyłącznik przyszłej skrzynki basowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 na skrzynke basowa moim zdaniem super sprawa [br]Dopisany: 16 Luty 2009, 22:09_________________________________________________znalazlem aukcje "do alarmu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 No własnie rozgladam sie za takimi nietypowymi przyciskami odkad topor pokazał ten swój [funk] zastanawiam sie czy jest wiecej takich przycisków czy tylko dwa :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi