topor Opublikowano 18 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 jest. ale same dekory. a ja potrzebuje carbon na konsole srodkowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 czyli ze tam na przyciski gorne itp? tak jak drewko? ps.nawet są carbonowe klamki zewnetrzne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 ale co dokladnie mistrzu? oglądałem dziś nawet fotki RSa w środku i potem na etce sprawdzałem i są tam wszystkie te części konsolka przy awaryjnych, ten plastik kolo biegów i popielniczka w karbonie , więc nie wiem czemu nie mogą tego znaleźć, wczoraj pytałem się o dokładke do zderzaka, nie w aso tylko w naszym lokalnym sklepie prowadzacym niby audi/Vw o ta dokładke ori do zderzaka tył to mi sypneli cenę 300zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 18 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 czyli ze tam na przyciski gorne itp? tak jak drewko? ps.nawet są carbonowe klamki zewnetrzne no przy przyciskach... i przy galce zmiany biegow:D:D a o klamkach to mi nie mow:D -to nie jest karbon. ale co dokladnie mistrzu? oglądałem dziś nawet fotki RSa w środku i potem na etce sprawdzałem i są tam wszystkie te części konsolka przy awaryjnych, ten plastik kolo biegów i popielniczka w karbonie , więc nie wiem czemu nie mogą tego znaleźć, wczoraj pytałem się o dokładke do zderzaka, nie w aso tylko w naszym lokalnym sklepie prowadzacym niby audi/Vw o ta dokładke ori do zderzaka tył to mi sypneli cenę 300zł slepy -numer czesci czesci plastiku, dekorow , jak i karbonu jest taka sama. Sprawdzilem na wlasnej skorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 czyli ze tam na przyciski gorne itp? tak jak drewko? ps.nawet są carbonowe klamki zewnetrzne no przy przyciskach... i przy galce zmiany biegow:D:D a o klamkach to mi nie mow:D -to nie jest karbon. ale co dokladnie mistrzu? oglądałem dziś nawet fotki RSa w środku i potem na etce sprawdzałem i są tam wszystkie te części konsolka przy awaryjnych, ten plastik kolo biegów i popielniczka w karbonie , więc nie wiem czemu nie mogą tego znaleźć, wczoraj pytałem się o dokładke do zderzaka, nie w aso tylko w naszym lokalnym sklepie prowadzacym niby audi/Vw o ta dokładke ori do zderzaka tył to mi sypneli cenę 300zł slepy -numer czesci czesci plastiku, dekorow , jak i karbonu jest taka sama. Sprawdzilem na wlasnej skorze. no ale oznaczenia kolorów też są , nieee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 taki tjuning Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 taki tjuning agro tjuning Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 18 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 slepy jak znajdziesz numer czesc poprawny carbonu z S4 (nie RS4) to mas zu mnie flaszke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 slepy jak znajdziesz numer czesc poprawny carbonu z S4 (nie RS4) to mas zu mnie flaszke. przecież ty zbierasz od RS, czy od S pogubiłem się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Zamykam ten watek na 1 dzien zamiast dawac wszystkim po kolei WARNa za OT. Niech to bedzie ostrzezenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 topor... pomyśl nad czarnymi matowymi wewnętrznymi klamkami jak w rs-ie jak szukasz carbonu to to też możesz przy okazji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 20 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 oks, o tym nie wiedzialem:D trza sprawdzic:D dzisiaj doszedl gwint, jak juz snieg sie spusci to zakladam:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 tak jak tutaj http://photos02.otomoto.pl/photos/original/C7/34/94/C7349457_10.jpg bardzo fajnie to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 20 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 kurna, rzeczywiscie:D -wiec beda czrane klamki:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Sliczna furka a jaki gwint bedziesz zakladal ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 23 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 dzisiaj odebralem tylny zderzak S4-owy od Jorg'a;) ze zrobionym dyfuzorem w carbonie. fotkami pochwale sie dopiero jak polakieruje zderzak:D [br]Dopisany: 22 Luty 2009, 20:47_________________________________________________jest moze ktos zainteresowany kolkami Avus S4?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 poka co tam spłodziłes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 23 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 jak Ty pokazesz nowa fure:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 jak Ty pokazesz nowa fure:) www.ztm.waw.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 23 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 wery fany:D ja nic takiego nie spodzilem jescze. Dorezalem xenon, Dyfuzor w tylnym zderzaku w carbonie no i gwint czeka na cieplejsze dni.. tak to po staremu Panie Ragga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi