Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AVG++] madafaka OEM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znowu czat?

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

WINTER SESION

wintero.jpg

winter2.jpg

Opublikowano

auto myśliwego? :polew::tongue4::wallbash: Muszę przyznać, że ładnie się prezentuje :kox::good:

Opublikowano

dzisiaj odebralem tylny zderzak S4-owy od Jorg'a;) ze zrobionym dyfuzorem w carbonie.

fotkami pochwale sie dopiero jak polakieruje zderzak:D [br]Dopisany: 22 Luty 2009, 20:47_________________________________________________jest moze ktos zainteresowany kolkami Avus S4??

że tak powiem jak to te twoje co masz w avatarze to możesz zapodać ceną na pw :tongue4:

Opublikowano

Mam srogi dylemat... Jak Wam sie to widzi... Felga DBV 18" 8,5J ET35 ze sporym parapetem.

35821798.jpg

26754125.jpg

A tu pasowane na moim aucie. Dodam iz rozstaw tych felg to 5x112. Na omedzy byly zastosowane sruby pluwajace i jakies tam dystanse. Cena dosyc fajna,

Jak sie widzi??

1011888.jpg

Opublikowano

:gwizdanie: :gwizdanie: tak sobie

Opublikowano

słabo niestety... :przebiegly:

Opublikowano

ta felga nie oddaje wielkosci nawet :gwizdanie: brzydka nie bierz :thumbdown:

a siedzenia extra :kox: zamiast tego wszystkiego ogarnął byś sobie jakiegoś wirusika :naughty:

Opublikowano

Fela srednio, ale zawias :kox:

Opublikowano
:thumbdown: ... i tyle
Opublikowano

topor nie pytaj sie tylko bierz

ja ci mowie ze wyglada lepiej niz avus

i 18" a nie 17"

w dodatku dobra cena ... wiec nie sluchaj ich i bierz od Andrzeja te fele

takie jest moje zdanie

jak posadzisz na glebe audi to ... wtedy bedzie efekt dopiero

Fela srednio, ale zawias :kox:

ykk to jest zawias 1be + ja z tylu + jeden kolega ;)

Opublikowano

NOwak:D wtedy nikogo nie bylo w aucie;)

Opublikowano

oooo ;P

to ladnie siadla ;)

ps. bierz te fele i ich nie sluchaj

Opublikowano

...i bedziesz słuchał faceta który nawet sobie nie potrafi wybrać felg??? :tongue4: - Nowak - odkąd sie poznaliśmy zmieniłeś 4 komplety , a nie znamy się długo... :polew: :polew: :polew::tongue4:

Opublikowano

Mam srogi dylemat... Jak Wam sie to widzi... Felga DBV 18" 8,5J ET35 ze sporym parapetem.

a dlaczego juz avusy beee? :mysli:

Opublikowano

powiem co uważąm - twoja a4 sie zestarzeje na takich felgach :no:[br]Dopisany: 25 Luty 2009, 21:00_________________________________________________a nowak juz taki jest - gdzie pisze 18" i 19" tam jest fajnie :evil: :evil: :evil:

Opublikowano

nie nie ... uwierzcie mi ze ta felga wyglada zdecydowanie lepiej na zywo i na aucie

niz na zdjeciach

topor sam widziales ze jest kozak[br]Dopisany: 25 Luty 2009, 21:08_________________________________________________krotki ;]]]] hehe

i znowu sie czaje na nowe rs4 b7

( to w ramach OT )

Opublikowano

krotki ;]]]] hehe

i znowu sie czaje na nowe rs4 b7

( to w ramach OT )

...taaaaaa... - widzisz Karol - ten gość nie wie czego chce hehehe :wink4: - ja natomiast w ramach OT pochwale się że mam już nowe oponki Continentala 235/35/19 takie nowe nowe :):decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...