Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AVG++] madafaka OEM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Topor to były te graty z NRD :naughty: Czy masz cos lepszego jeszcze na mysli :gwizdanie:

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

cos jescze :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2009, 23:43_________________________________________________doszedl kolejny element do malowania:/ Facet wjechal mi na lewy blotnik:/

;( ;( ;([br]Dopisany: 06 Czerwiec 2009, 16:58_________________________________________________19cali.jpg

przymiarka felg nowaka, moze niedlugo zawitaja do mnie na stałe. Wszystko zalezy od funduszy biednego maturzysty;p

tymczasem wyrezalem yellow fog lights, automatyczne zamykanie drzwi po przekroczeniu 15km/h i co najwazniejsze do konca tygodnia całe body pojawi sie na aucie:)

Opublikowano

Jak się jeździ na tych kółeczkach po zdjęciu 17''? :naughty: Jak założysz body i zostawisz te fele będzie kozak :kox: oczywiście plus mała gleba - jeszcze -20 np. :tongue4:

Opublikowano

pomimo wszelakich opini ze na 19" mozna pogubic zeby... jestem bardzo miło zaskoczony. Roznicy wielkiej nie ma!!!! mit obalony:D

Opublikowano

cos jescze :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2009, 23:43_________________________________________________doszedl kolejny element do malowania:/ Facet wjechal mi na lewy blotnik:/

;( ;( ;([br]Dopisany: 06 Czerwiec 2009, 16:58_________________________________________________19cali.jpg

przymiarka felg nowaka, moze niedlugo zawitaja do mnie na stałe. Wszystko zalezy od funduszy biednego maturzysty;p

tymczasem wyrezalem yellow fog lights, automatyczne zamykanie drzwi po przekroczeniu 15km/h i co najwazniejsze do konca tygodnia całe body pojawi sie na aucie:)

yellow fog lights :decayed::good:

gdzie Ci w bok wechal ta zagniotka? zarobisz jeszcze na tym, felga harosza, ale glebe trzeba dac

Opublikowano

jest superaśnie , szukaj gewinde , bo wysoko jest w h*j :good:

Opublikowano

Topor bierz tą felge :good: Powiedz mi jak zrobiłes ten modzik z automatycznym zamykaniem :mysli:

Opublikowano
:mysli::naughty: :naughty:
Opublikowano

jezeli beda juz mje to beda nie do poznania:D

Opublikowano
:good: kto mi powie jak podlaczyc druga pompke do spryskow lamp?? :wallbash:
Opublikowano

:good: kto mi powie jak podlaczyc druga pompke do spryskow lamp?? :wallbash:

a co nie wiesz? jak do elektryki sie wpiac czy jak do zbiorniczka czy co?

Opublikowano

do elektryki. do zbiorniczka to nie problem.

Opublikowano

plus do plusa i minus do minusa :kox: chyba że coś mylę...

topor, czy opiszesz ta cala robotę ze spryskami na forum? bo może się to kiedyś przydać :wink4:

Opublikowano

jasne ze opisze bo do tej pory nikt tego nie zrobil;) jak sie uporam ze wszytskim to zamieszcze na forum obszerny poemat na owy temat:D

teraz tylko rodzi sie pytanie. podlaczyc rownolegle, tak aby obie pompki dzialaly w tym samym czasie czy jakos inaczej. Pierwszy raz sie za to zabieram i nie mam na ten temat wiekszej wiedzy;p moze ktos podpowie?:D

Opublikowano

zapraszam do gangu :naughty:2782889808_800cce21a0_m.jpg

Opublikowano

a coz to za gang IVe?: :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...