topor Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2009 hmmm w takim razie z checia sie podepne:D :good:
Iverson Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 tylko sobie zmniejsz bo za duże dałem to logo
slepy Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 jasne ze opisze bo do tej pory nikt tego nie zrobil;) jak sie uporam ze wszytskim to zamieszcze na forum obszerny poemat na owy temat:D teraz tylko rodzi sie pytanie. podlaczyc rownolegle, tak aby obie pompki dzialaly w tym samym czasie czy jakos inaczej. Pierwszy raz sie za to zabieram i nie mam na ten temat wiekszej wiedzy;p moze ktos podpowie? ja mam podpiętą na osobnym włączniku, kiedy chcesz to sobie lampki spryskuje
mrogal Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 jasne ze opisze bo do tej pory nikt tego nie zrobil;) jak sie uporam ze wszytskim to zamieszcze na forum obszerny poemat na owy temat:D teraz tylko rodzi sie pytanie. podlaczyc rownolegle, tak aby obie pompki dzialaly w tym samym czasie czy jakos inaczej. Pierwszy raz sie za to zabieram i nie mam na ten temat wiekszej wiedzy;p moze ktos podpowie? zlap plusa z manetki (lub jeszcze latwiej przy starej pompce) i tam podlacz pompke pod spryski, ale bedzie sikac naraz, jak chcesz zeby lalo na swiatla po kilku chwilach od pociagniecia manetki to trza zastosowac po drodze przekaznik. Ja u siebie wyrezalem oddzielny wlacznik, zastosowalem przycisk do otwierania klapki wlewu paliwa z passka b5 i w tym samym miejscu znajduje sie on u mnie
topor Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2009 dzieki mrogal:D juz wszytsko obadane:) mam dod wlacznik. ORI:D i bedziie on ładnie hulal:D
Kowi87 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 dzieki mrogal:D juz wszytsko obadane:) mam dod wlacznik. ORI:D i bedziie on ładnie hulal:D Czyli FUNK przyda sie pod spryski
mrogal Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 dokladnie:D ja tam wolalem miec pod reka
topor Opublikowano 27 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2009 w sumie u mnie tez znajduje sie on w dobrym miejscu, na konsoli srodkowej. [br]Dopisany: 24 Czerwiec 2009, 00:57_________________________________________________oki, dotychczasowe plany w sumie spelnione;) teraz Gwint. kolo 18 lub lepiej 19" i skora Recaro;) i bedzie koniec i bedzie mozna sprzedac:D
mrogal Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 w sumie u mnie tez znajduje sie on w dobrym miejscu, na konsoli srodkowej. [br]Dopisany: 24 Czerwiec 2009, 00:57_________________________________________________oki, dotychczasowe plany w sumie spelnione;) teraz Gwint. kolo 18 lub lepiej 19" i skora Recaro;) i bedzie koniec i bedzie mozna sprzedac:D za grosze :gwizdanie: poka fotki
mrogal Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 hmm pokaze w piatek;) no nie rznij dziada jutro jade do Cro i wracam w niedziele, chyba ze tam zlapie neta z powietrza
topor Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Opublikowano 3 Lipca 2009 kompletne body S4 na samochodzie. na nast tydzien zostaje tylko wydech. fotki jutro;)
Kowi87 Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 kompletne body S4 na samochodzie. na nast tydzien zostaje tylko wydech. fotki jutro;) Zrób jedna poglądową dzisiaj nawet telefonem
Reniu Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 Topor nie uznaje półśrodków więc założę się, że fotki z telefonu nie uświadczymy. Pojedzie zrobić jakąś sesyjkę w fajnym miejscu normalnym aparatem to dopiero zobaczymy.
topor Opublikowano 4 Lipca 2009 Autor Opublikowano 4 Lipca 2009 dwie fotki na szybko mizernym aparatem. W nast tyg wykombinuje cos lepszego:) :kox:
Nowak_zg Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 przekozacko troche cie to wynioslo przez to ze sporo pierdolek bylo z aso ale za to nie ma tu sztuki ( kazda srubka jest ori ) zderzak przod, progi, listwy, zderzak tyl, kola, carbon we wnetrzu, grill ( wszystko z s4 ) jest to chyba zwykla a4 na forum ktora najbardziej przypomina seryjne s4 jesli chodzi o visual[br]Dopisany: 04 Lipiec 2009, 18:18_________________________________________________co nie zmienia faktu ze przydaloby sie ja troche obnizyc i .... wlozyc 19" :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi