Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AVG++] madafaka OEM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zdjecia pierwsza klasa :) auto tez ladne ale ladnijesza Dama na przednim siedzeniu :) wiec z takim autkiem i taka kobieta nie ma czego wiecej szukac w zyciu :evil:

eeeeeeeeetam... - jeżeli myślisz że osiągnąłeś już wszystko to po co żyć??? - zawsze może być lepiej - to dzięki takiemu podejściu najpierw zeszliśmy z drzew a potem wyszliśmy z jaskiń... :tongue4:Topor - szukaj zmieniaj kombinuj - nigdy nie jest tak dobrze żeby nie mogło być lepiej!!! :cool1:

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zdjecia pierwsza klasa :) auto tez ladne ale ladnijesza Dama na przednim siedzeniu :) wiec z takim autkiem i taka kobieta nie ma czego wiecej szukac w zyciu :evil:

eeeeeeeeetam... - jeżeli myślisz że osiągnąłeś już wszystko to po co żyć??? - zawsze może być lepiej - to dzięki takiemu podejściu najpierw zeszliśmy z drzew a potem wyszliśmy z jaskiń... :tongue4:Topor - szukaj zmieniaj kombinuj - nigdy nie jest tak dobrze żeby nie mogło być lepiej!!! :cool1:

Świetnie to ująles:D

Opublikowano

jesli chodzi o kobiete to nie szukam nic wiecej:D

..mówisz bigamia nie jest Twoim żywiołem . :decayed::cygaro:

Opublikowano

staram sie byc wiernym chloptasiem;p Mojej panience i OOOO:D

Opublikowano

ja tez staram sie byc wierny moim wszystkim kobieta oraz mojej audi

:gwizdanie:

Opublikowano

ja tez staram sie byc wierny moim wszystkim kobieta oraz mojej audi

:gwizdanie:

Tylko Topor zmienia częśćiek felgi niz kobiety .. Ty na odwrót :tongue4::decayed:

Opublikowano

no wlasnie:D a mam mega koxxx pomysl na kola:D tylko nie wiem czy sie za to brac:/ efekt bylby dla mnie powalający.

Opublikowano

powiem tylko tyle to co masz spolerowac poleruj , co malowac maluj-jezeli chodzi ci o 17" ktore masz w tej chwili to wiem o czym mówisz :wink4:

Opublikowano

no tylko nie wiem czy robic to z tymi kolami czy z alu od A8 W12....

75b737e89498ffc1.jpg

Opublikowano

tylko że ta felga ze zdjęcia to 19" na 17" nie bedzie koxu

Opublikowano

ja mysle o 18"[br]Dopisany: 16 Październik 2008, 15:16_________________________________________________chodza mi po glowie tewz 18 z RS6

Opublikowano

Swietne autko widze że mody realizujesz sobie....do tego świetne ujęcia fotek masz talent :good:

Opublikowano

CO MYSLICIE O PROJEKCIE SEMI_BLINK?:D :przebiegly:

b0976fa6a9fa0275.jpg

4041ea210c550ad1.jpg

Opublikowano

wiesz co ja mysle o tej feldze ... jest kox

wg mnie powinienes ja teraz brac bo jest teraz okazja

Opublikowano

tylko kułwisko boje sie ze na 1BE bedzie jak koza wygladala A4:/[br]Dopisany: 16 Październik 2008, 23:01_________________________________________________nadejszła wiekopomna chwila:D w srode wyjezdzam z warsztatu na 1BE:D

ciesze sie jak dziecko :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Październik 2008, 21:36_________________________________________________nowy gadzet;) :gwizdanie: bedzie na dniach;)

326bf3d082438267.jpeg

Opublikowano

CO do feli od A8 D2 .. fajna rzecz . Miałem ja w planach rok temu ..i nawet w dobrej cenie była - 1300 zł / kpt z gumkami :naughty:

Tylko dobry efekt jest przy dobrej glebie :wink4:

Widze , że zbierasz reszte carbo ..

Opublikowano

no doszedlem do wniosku ze trza miec max glebe do tych kol... do 1BE nie pasi i chyba zostana te kola co sa.

a co do karbonow to powolutku..:) az sie wszytskie uzbieraja.:) [br]Dopisany: 21 Październik 2008, 13:00_________________________________________________moja zaba kula sie juz na 1BE :gwizdanie:

Opublikowano

dalem za nie moje wczesniejsze felgi 18":D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...