Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Ostrzegam przed transakcjami z "McBoss"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

komp mi sie zwiesił miało byc tak :tongue4:

Może dostane kropa może nie ale cos tu nie tak, ewidentnie McBoss nabił 100 postów żeby mógł sprzedawać i jeszcze sie upominał czemu nie może jak ma 100 postów.I co po krótkiej dyskusji z Moderatorami może już wystawiać i zaraz kogoś w ch...ja robi może to ktoś wyjaśnić czy będę uciszony albo może dostane odpowiedz w tym stylu

a ty co sie wp...sz między wódkę a zakąskę disgust naughty decayed

Opublikowano

Ale przecież on nic nie sprzedawał tylko kupował :polew:

Opublikowano

Nie ważne - ważne, że chyba jest INTRYGA :kox:

Opublikowano

to wiem ale , ale pytanie nie jest czy kupił czy sprzedał w chu zrobił , tylko jakim cudem gość nabijający posty nagle ma zezwolenie na sprzedawanie przedmiotów jak nabił

Opublikowano

ewidentnie McBoss nabił 100 postów żeby mógł sprzedawać i jeszcze sie upominał czemu nie może jak ma 100 postów.I co po krótkiej dyskusji z Moderatorami może już wystawiać i zaraz kogoś w ch...ja robi może to ktoś wyjaśnić czy będę uciszony albo może dostane odpowiedz w tym stylu

masz prawo to tego typu opinii i nie grozi to żadną konsekwencją, aż do momentu, gdzie zaczniesz kogoś obrażać, lub oskarżać o protekcję :wink4: moderator nie ma wpływu na to, czy ktoś ma dostęp do działu "Sprzedam" czy nie, tak czy inaczej gość się upominał o taki dostęp- otrzymał go, jak każdy, kto ma 100 postów i zrobił wajchę, to, dlaczego nie mógł przy 100 postach mieć tam dostępu i jak to się stało, że potem miał- nie jest teraz istotne, bo ktokolwiek mający "władzę" do decyzji, kto może tam przebywać, a kto nie- nie mógł przewidzieć, że to się zakończy oszustwem...osobiście chciałbym mieć takie zdolności i przewidywać, kto oszuka, a kto nie- było by o wiele prościej i łatwiej na Forum :wink4:
Opublikowano

Wszystkie posty , które nabił zostały usunięte i zdjąłem mu blokadę

Opublikowano

Dzisiaj pieniądze od McBoss doszły :hi:

Opublikowano

Dzisiaj pieniądze od McBoss doszły :hi:

nie ważne.Powinien mieć zakaz sprzedazy na forum :gwizdanie:
Opublikowano

to wiem ale , ale pytanie nie jest czy kupił czy sprzedał w chu zrobił , tylko jakim cudem gość nabijający posty nagle ma zezwolenie na sprzedawanie przedmiotów jak nabił

Dostałeś odpowiedź i już nie napiszesz nawet dwóch słów.

Rzucać hasła i podrzucać do ognia jest najłatwiej :good:

Ale jak wyjaśnili Ci twoje wątpliwości to nagle nie masz nic do powiedzenia..

Opublikowano

[...] zostało wyjaśnione

Cieszę się.

Opublikowano

Więc nie tylko mnie Mcboss oszukał .

W dziale sprzedam przed świętami zamieścił ogłoszenie o sprzedaży nokii x3 . Dogadaliśmy się co do ceny i oczywiście przelałem mu kasę . Po świętach piszę do niego kiedy mi wyśle telefon , a on odpisał ,że już go sprzedał komuś innemu i że zwróci mi pieniądze . Do tej pory ich nie dostałem . Napisałem mu maila ,że daje mu czas do piątku i idę z tym na policje .

Opublikowano

Więc nie tylko mnie Mcboss oszukał .

W dziale sprzedam przed świętami zamieścił ogłoszenie o sprzedaży nokii x3 . Dogadaliśmy się co do ceny i oczywiście przelałem mu kasę . Po świętach piszę do niego kiedy mi wyśle telefon , a on odpisał ,że już go sprzedał komuś innemu i że zwróci mi pieniądze . Do tej pory ich nie dostałem . Napisałem mu maila ,że daje mu czas do piątku i idę z tym na policje .

Tak mi się wydaje że znowu coś musi komuś sprzedać abyś odzyskał pieniądze pewnie po twojej wpłacie oddał kasę koledze MASATO itd. itd.

Opublikowano

Jestem kolejną ofiarą tego użytkownika - czekam na pieniądze za wysłany towar. Traktuję zwykle forumowiczów dość ufnie, jednak niestety jak widać - nie zawsze jest to dobra praktyka. Może po prostu McBoss ma problem z pofatygowaniem się na pocztę - myślę, że znajdzie się ktoś, to należność odbierze osobiście, bo adres użytkownika znamy.

Opublikowano

Jestem kolejną ofiarą tego użytkownika - czekam na pieniądze za wysłany towar. Traktuję zwykle forumowiczów dość ufnie, jednak niestety jak widać - nie zawsze jest to dobra praktyka. Może po prostu McBoss ma problem z pofatygowaniem się na pocztę - myślę, że znajdzie się ktoś, to należność odbierze osobiście, bo adres użytkownika znamy.

Kolejni naiwni, ja też kiedyś uwierzyłem forumowiczowi i to błąd był.

Dajcie gościa na czarną listę, sprawa na pały i czekać co dalej będzie....

Opublikowano

...a bedzie coraz wiecej :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

...a bedzie coraz wiecej :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Jeżeli ludzie dalej będą tak naiwni i nie będą zgłaszać oszustw na policję to na pewno. Napisałem do mcbossa , zobaczymy czy będzie miał odwagę coś napisać :gwizdanie:

Opublikowano

Ja jutro zgłaszam to na policję .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...