Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Zanim coś kupisz na forum - lista nierzetelnych sprzedawców

Hugo

Rekomendowane odpowiedzi

a co do pyt 1 napisalem wczesniej co i jak (to z kurierem) wystarczy przeczytac.

co do 2 pyt tez wczesniej napisalem co i jak .

ok pojde na kompromis bo chyba o to walczycie. kupujacy odsyla amory panu bej pan bej oddaje mu 80zl i ja oddaje reszte tak? .lub pan misiek odsyla mi amory ja oddaje kase i odsylam je panu bej i pan bej oddaje mi 80zl tyle ze to bez sens 2x placic za wysylki tego samego ale ok .chce miec spokoj choc niczego winny nie jestem i tylko kazdy naskakuje na mnie niewiem z jakiego powodu i co to komu co daje .ale ok ja winny i najgorszy z was wszystkich i jezdze najgorszym szrotem. a jak ktos na forum o cos pyta to ja nic nikomu nie pomagam .

co do usera a4 b5 1234 .byl u mnie robilem mu auto .oczywiscie kolejny zadowolony kient.

a pamiętasz kiedy pozwalałeś mu się logować ze swojego komputera na forum?

odpowiesz, czy będziesz unikał odpowiedzi?

ja mam komp na wifi. siec jest otwarta . ale raczej z takiej odleglosci nie mogl by sie z nia polaczyc .teraz np pisze z telefonu bo tez nie zawsze ta siec jest otwarta .ktos neta udostepnia poprostu

co do usera a4 b5 1234 .byl u mnie robilem mu auto .oczywiscie kolejny zadowolony kient.

a pamiętasz kiedy pozwalałeś mu się logować ze swojego komputera na forum?

odpowiesz, czy będziesz unikał odpowiedzi?

widzę, że nie chcesz, lub nie wiesz, co odpowiedzieć, to ja ci pomogę :wink:

piszesz, że kolega a4b5-1234 to twój zadowolony klient... dziwne masz godziny napraw, lub przyjmowania petentów, poniżej zamieszczam zrzuty, wraz z godzinami "odwiedzin" usera a4b5-1234, nawet w sobotę o 5 nad ranem- musicie być bardzo zżyci ze sobą, ale to już "wasza" sprawa

masz tu fotki :hi:

c9e69f5d7272dfa7.jpg
1272fd9f3e7f665b.jpg
423ed36971731729.jpg
2cc2a7defed2a89b.jpg

[po prostu masz dwa konta...dwa, które jestem w stanie udowodnić :hi:

ok pojde na kompromis bo chyba o to walczycie. kupujacy odsyla amory panu bej pan bej oddaje mu 80zl i ja oddaje reszte tak? .lub pan misiek odsyla mi amory ja oddaje kase i odsylam je panu bej i pan bej oddaje mi 80zl tyle ze to bez sens 2x placic za wysylki tego samego ale ok .chce miec spokoj choc niczego winny nie jestem i tylko kazdy naskakuje na mnie niewiem z jakiego powodu i co to komu co daje .ale ok ja winny i najgorszy z was wszystkich i jezdze najgorszym szrotem. a jak ktos na forum o cos pyta to ja nic nikomu nie pomagam .

Czas na komromisy to zaczął się miesiąc temu a skończył jakieś 2 tygodnie temu jak amortyzatory poszły do beki ze złomem :decayed:

normalna żenada się tu robi

Dokładnie tak. Ja niestety odpuszczam dalszą konswersacje. Domyślam się że Hugo nie ma za bardzo czasu i dlatego ta dyskusja się jeszcze nie skończyła banem dla sprawcy zamieszania. :hi::hi:

btw. wstyd mi, że musiałem brać w tym udział

nie chce klocic .ale 2 kont nie mam. moze napisze do pana a4b5 1234 moze on cos napisze?

A 3? Na forum jest takie czarodziejskie oprogramowanie, które robi magiczne sztuczki. Zobacz co się pokazało po wpisaniu tam Twojego loginu. Zbieg okoliczności?

speckom.jpg

misiek to juz wogole niewiem o co ci chodzi .dowodow nie masz. a chcesz zebym bana dostal.za co niby ? .kazdy tu odpisujacy ma cos do mnie i nie wiem o co chodzi? .cos zlego komus zrobilem? nie mozliwe bo muchy bym nie skrzywdzil.kto zna to wie ze mozna na mnie liczyc i robota zrobiona jest na perfekt.

czyli co 3 osoby korzystalo z 1 sieci wifi ? nie znam sie na tym .raczej to nie mozliwe .chociaz pracownikow troche jest i osob ktore korzysta z tej darmowej sieci

przestań opowiadać takie głupoty- nie jesteśmy małymi dziećmi, a niektórzy z nas potrafią posługiwać się komputerem lepiej, niż jesteś w stanie to pojąć :grin:

nie myślisz chyba, ze jesteś pierwszym, który od powstania forum, tj od 2006 roku, został rozmaglowany w podobny sposób- lepszych kolesi przerabialiśmy- jeden to miał tyle kont, że nawet już nie pamiętam wszystkich nicków Ykk i Hugo pewnie kilka pamiętają :grin: :wink:

domjenick to to juz dawno ban powinno dostac ze osoby tu piszace.jesli czytaly ten regulamin to wiedza o co chodzi. jesli mozna prosze mnie uswiadomic jaki ja pkt regulaminu zlamalem ? oczywiscie jesli zlamalem prosze mi dac odpowiednia punktacje .

ale ja sie nie uwazam za lepszego ani nie chce byc maglowany :-P . nikomu zle nic nie zrobilem wiec o co ta cala afera? jak bym mial to gdzies to po co bym tu teraz pisal i bronil swa skromna osobe?