Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zanim coś kupisz na forum - lista nierzetelnych sprzedawców

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tak wpadła literówka chodzi o użytkownika DraKio.

A sprawa o "symboliczne" 50 zł

dostałeś ten bagnet?

Opublikowano

http://a4-klub.pl/kupie-23/kupie-plastiki-wnetrza-duzo-gratow-audi-a3-8l-334633/#post4342038

Dominik, nie dopisywałeś go czasami do listy?

---------- Post dopisany at 13:46 ---------- Poprzedni post napisany at 13:45 ----------

oj przepraszam, nie Dominik, a Grześ.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

radzil bym uwazac na stasiu227 czy jakos tak. na kilku forach chce cos kupic po czym cisza.to nie sprzedajacy ale kupujacy ale i tak radze omijac .gosc ma cos nie tak pod sufitem.

Opublikowano

nasz stasiu?

---------- Post dopisany at 21:09 ---------- Poprzedni post napisany at 21:05 ----------

radzil bym uwazac na stasiu227 czy jakos tak. na kilku forach chce cos kupic po czym cisza.to nie sprzedajacy ale kupujacy ale i tak radze omijac .gosc ma cos nie tak pod sufitem.

ale to prubował od ciebie cos wyłudzic?czy jak?duzo jest ludzi którzy maja chec cos kupic ale z róznych powodów rezygnuja?:hi:

Opublikowano

gdybym ja się miał przejmować takimi ludźmi to by mnie w kaftanie wywieźli. jak sie nie odzywa to pchasz towar dalej, proste. nie ten to następny weźmie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pozdrowienia dla 89pawel89 za przeslanie mi lamp w "idealnym stanie".koles nie odbiera tel i nie odpisuje na smsy i pw.dzieki

Opublikowano

Kolego pracuje jako kierowca, lampy kupiłeś jeżeli jest jakieś inne pęknięcie opprócz tego, które jest na foto to oddam Ci pieniądze z nawiązką, rozumiem jakbyś nie widział zdjęć ,zdjęcia są wyraźne i nie rozmyte, więc nie rozumiem całej sytuacji. Napewno nie chciałem nikogo oszukać.......

Opublikowano

wiec lewa lampe zostawiam a za prawa przelej mi polwe i oddaje ci to prawe co mi poslales i po sprawie.pisales tak wogole ze lampy sa bez wad.no i nadal bez kontaktu.koles wmawia ze wszystko ok a mi pisal ze bez wad http://a4-klub.pl/index.php?/topic/283632-lampy-tyl-a4-b6-sedan/

8.08.2014-20:35-kolo nadal nie odpisuje

Opublikowano
  • Autor

Kolego pracuje jako kierowca, lampy kupiłeś jeżeli jest jakieś inne pęknięcie opprócz tego, które jest na foto to oddam Ci pieniądze z nawiązką, rozumiem jakbyś nie widział zdjęć ,zdjęcia są wyraźne i nie rozmyte, więc nie rozumiem całej sytuacji. Napewno nie chciałem nikogo oszukać.......

W opisie było, że są całe i bez wad, a tu nagle okazuje się, że jakieś pękniecie było, to jak to w końcu jest?

Opublikowano

Jest tak ze lampa byla juz peknieta na aukcji allegro czego na tel nie bylo widac.dopiero jak przyszly i zobaczylem na zywo to otworzylem foto na kompie i widac skaze.kolega o tym dobrze wiedzial a jadnak napisal ze bez wad.widac co napisal wiec sie przyznal.pozdrawiam.

wysłane z galaxy

Opublikowano

Chciałbym, żebyście zrobili coś z użytkownikiem o nicku @vp-tdi. Jakiś czas temu szukałem amorków na tył 1be. Wysłał mi pw, że ma takie firmy al-ko, prawie nowe i 200zł z wysyłką. Zadalem jeszcze pare pytań czy na pewno 1be, czy wszystko sprawne. Oczywiście wg. niego wszystko było z nimi ok. Napisał, że nie wkłada ich do siebie bo do przedlifta nie pasują :decayed:. Przelałem kase, poczekałem ten tydzień na paczke. Obejrzałem, wkładam do auta a jeden z amorków ewidentnie stuka. Nie jest to kwestia złego montażu bo siedziałem całą sobote i sprawdziłem wszystkie możliwości i konfiguracje razem ze znajomym mechanikiem. Pisze więc do niego jaka sprawa i że wysyłam je spowrotem na mój koszt a on niech przeleje kase, ale wyparł się że amorki były sprawne, że on nie ma pieniędzy, że to są 1be i że dla niego są za twarde(wcześniej mówił że nie pasowały). Generalnie krętacz, chciał się ich pozbyć. Pomijam fakt, że kupił je miesiąc wcześniej też od gościa z forum za sume 2x mniejszą... Na koniec konwersacji pisze do mnie że jak mi stukają to żebym je sprzedał dalej komuś na forum :blink: No przepraszam, mnie na oszusta nie wychowano :whistling: Prosze o pomoc w odzyskaniu kasy i uważajcie na niego :thumbup1:

Opublikowano

No cóż.

Jak kupować to przez aledrogo.

Kolo po prostu cham.

Opublikowano

Prosze o pomoc w odzyskaniu kasy

a jak możemy pomóc w odzyskaniu pieniędzy? Możemy napisać PW do niego, z zapytaniem, co ma do powiedzenia w tej sprawie, ale ja osobiście nie bardzo rozumiem, czego oczekujesz... podaj linka do profilu- wyślę mu pw i zobaczymy jak się do tego odniesie

Opublikowano

Prosze o pomoc w odzyskaniu kasy

a jak możemy pomóc w odzyskaniu pieniędzy? Możemy napisać PW do niego, z zapytaniem, co ma do powiedzenia w tej sprawie, ale ja osobiście nie bardzo rozumiem, czego oczekujesz... podaj linka do profilu- wyślę mu pw i zobaczymy jak się do tego odniesie

Właśnie na to liczyłem :thumbup1: Wcześniej jak przeglądałem ten temat to tak właśnie reagował Hugo, lub inni dbający tu o porządek. Oczekuje też, że jeżeli kasa nie wróci to dopiszecie go do listy nierzetelnych sprzedawców. Tutaj link do profilu http://a4-klub.pl/index.php?/user/92887-vp-tdi/

Opublikowano

poszło PW :wink4:

Opublikowano

bez sensu napisze .nowe to w salonie. a jak nie pasuja ci do auta to nie moja wina . a amory ja kupilem od bej wiec jak to jego niech on zabierz glos . dla mnie to dziecinada zeby mnie zglaszac tu .totalnie nie powazne

Opublikowano

kolego nie kompromituj sie kolega pisze ze stukaja, a nie ze nie pasuja....i nie gadaj od kogo ty je masz bo koles kupywal je od ciebie a nie od wlasciciela przed toba

Opublikowano

bez sensu napisze .nowe to w salonie. a jak nie pasuja ci do auta to nie moja wina . a amory ja kupilem od bej wiec jak to jego niech on zabierz glos . dla mnie to dziecinada zeby mnie zglaszac tu .totalnie nie powazne

Skoro uważasz, że są sprawne to ja już powiedziałem co proponuje w tej sytuacji. Wysyłam je na swój koszt do Ciebie, oddajesz kase i nie było sprawy :wink: odpowiedziałeś na pw ze nie masz kasy, bo kupiłeś nowe amorki a w giełdzie na forum piszesz, że kupisz smartfona do 600zl:decayed: i do mnie wyjezdzasz z dziecinadą?

Wysłane z mojego MT11i przy użyciu Tapatalka