Al@n Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 (edytowane) Ok nie bierz paragonu zawsze to taniej parę zł Edytowane 5 Lipca 2015 przez Al@n Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek20DW Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Kpl. Był za 1000zl halogen-50 przesyłka 40 więc wychodzi 1090 dostałeś za 950zl w SMS napisałeś że listwy są h.... i nie będziesz ich zakładał jak umiesz liczyć to progi miałeś z przesyłką za 900 więc oddaj mi je jak ci w kolorze nie pasuja Czekam na progi!!!! Nie mam zamiaru więcej tu cokolwiek pisać czekam NA PROGI SPOWROTEM Termin mija 15/07 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 wojtek20DW lecz się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joziek79 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Kpl. Był za 1000zl halogen-50 przesyłka 40 więc wychodzi 1090 dostałeś za 950zl w SMS napisałeś że listwy są h.... i nie będziesz ich zakładał jak umiesz liczyć to progi miałeś z przesyłką za 900 więc oddaj mi je jak ci w kolorze nie pasuja Czekam na progi!!!! Nie mam zamiaru więcej tu cokolwiek pisać czekam NA PROGI SPOWROTEM Termin mija 15/07 "Czy poprawne jest wyrażenie spowrotem, czy też z powrotem? Pozdrowienia Dawne ztąd, ztamtąd zaczęliśmy pisać stąd, stamtąd, ale nadal piszemy z powrotem, nie inaczej." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zboqxd Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Czyli rozumiem że mam podać dane do przelewu ?, czy czekamy do odebrania felg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 (edytowane) Kpl. Był za 1000zl halogen-50 przesyłka 40 więc wychodzi 1090 dostałeś za 950zl w SMS napisałeś że listwy są h.... i nie będziesz ich zakładał jak umiesz liczyć to progi miałeś z przesyłką za 900 więc oddaj mi je jak ci w kolorze nie pasuja Czekam na progi!!!! Nie mam zamiaru więcej tu cokolwiek pisać czekam NA PROGI SPOWROTEM Termin mija 15/07 jak bedziesz sprzedawac auto i kupujacy zbije troche cene to tez niepostrzeżenie wyciagniesz jedna turbine (jesli w ogole masz ta S-ke) i pozniej powiesz: Dzwonie do kolegi ( oczywiście nie odbierze ) otrzymałem odpowiedz SMS ze za bardzo sie targowałem i wysłał mi komplet adekwatny do ceny. ? to jest jakas kpina co kolejna sprawa opisana tutaj to lepsza Edytowane 5 Lipca 2015 przez Radekst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al@n Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 dokładnie brak słów, w ogóle jakimi prawami się ten koleś posługuje, zachowanie ma jak dziecko z przedszkola. Zboqxd daj dane i kończymy sprawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 nie wiem czym u ciebie prostują te felgi za 50zł lewarkiem?(może 50zł za stalówki..) u mnie też prostują za 50zł/szt. alu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 nie wiem czym u ciebie prostują te felgi za 50zł lewarkiem?(może 50zł za stalówki..) u mnie też prostują za 50zł/szt. alu.. U mnie nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trepek Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 nie wiem czym u ciebie prostują te felgi za 50zł lewarkiem?(może 50zł za stalówki..) u mnie też prostują za 50zł/szt. alu.. U mnie, pod Olkuszem, jest i prostowanie za 50zł a jest i za 100zł. Jednak za 50zł to na odczep a za 100zł jest jak należy. Ceny bez paragonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zboqxd Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Dobra Pany to nie temat pt "ile kosztuje u mnie prostowanie felg"... Wracając do sprawy, byłem dziś w wulkanizacji i zapłaciłem 200zł za prostowanie felg.. 2 tygodnie temu podałem Al@n`owi dane do przelewu(miał mi zrócić cześć z prostowania felg - 150zł), lecz zero odzweu z jego strony...co teraz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joziek79 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 2 tygodnie? Chyba przesadzasz bo post jest pod postem z 14.07 Może na poczcie wpłacił [emoji14] Napisz mu świeże pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zboqxd Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Jak chcesz juz cos napisać to ogarnij temat... 6 lipiec post Al@n Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joziek79 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 (edytowane) Ogarniam chyba lepiej od Ciebie bo Ty po 14.07 napisałeś.... " wracając do sprawy, byłem dziś w wulkanizacji i zapłaciłem 200zł za prostowanie felg, następnie wysłałem dane do przelewu Al@nowi żeby wpłacił 150 zł " A potem edytowałeś swój post. Nie rób z ludzi idiotów. Szkoda że nie zacytowałem. Edytowane 22 Lipca 2015 przez Joziek79 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zboqxd Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 dokładnie brak słów, w ogóle jakimi prawami się ten koleś posługuje, zachowanie ma jak dziecko z przedszkola. Zboqxd daj dane i kończymy sprawę. Typie mydlisz oczy nic więcej, szkoda słów. Tego dnia wysłałem dane na PW i nie dostałem żadnej odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joziek79 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 (edytowane) Za Twoje kłamstwa to mam nadzieje ze Ci nie zwróci. Po co post edytowałeś? Od początku coś ściemniasz co nie tylko ja zauważyłem. Kultury też widzę nikt Cię nie nauczył. Edytowane 22 Lipca 2015 przez Joziek79 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zboqxd Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Nie wiem po co się wypowiadasz i mącisz w temacie jak Ciebie to nie dotyczy, post edytowałem ? niby gdzie.. zapewne moderator może zagłębić się w edycje jak coś nie gra. Dobra Pany to nie temat pt "ile kosztuje u mnie prostowanie felg"... Wracając do sprawy, byłem dziś w wulkanizacji i zapłaciłem 200zł za prostowanie felg.. 2 tygodnie temu podałem Al@n`owi dane do przelewu(miał mi zrócić cześć z prostowania felg - 150zł), lecz zero odzweu z jego strony...co teraz ? Tutaj tylko dodałem ostatanią linijke dzisiaj. Nic nie ściemniam i nie kłamie, sam edytujesz posty co rusz, ale co ja będę z Tobą pisać jak Ciebie to nie dotyczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joziek79 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 To że mnie nie dotyczy nie zmienia faktu że w poście za tym z 14.07 było napisane to co napisałem, czemu kłamiesz nie wiem, również nie zamierzam z Tobą dyskutować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zboqxd Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Widzę tyle szału było że Al@n zwróci kase jest uczciwy i ok, no ale jak widać jest inaczej i nawet nie raczy odpisywać na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al@n Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 pewnie ze uczciwy przelew do ciebie wysłałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi