Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zanim coś kupisz na forum - lista nierzetelnych sprzedawców

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeden nie miał wymaganej ilości pkt. aby wystawić części, a drugi zrobił mu przysługę.

To jest kolejna lekcja na przyszłość, że coś tu jest nie tak jak jeden wystawia, a drugi przesyła ofertę(zdjęcia).

Opublikowano

A wy jako moderotorzy możecie chodz trochę utrzeć im nosa ? :D

Opublikowano
  • Autor

A wy jako moderotorzy możecie chodz trochę utrzeć im nosa ? :D

wizard.gif

Ta różdżka sprawia, że znika cały dział ogłoszeń dla tych co kombinują

Opublikowano

Heehheh no i gitara zawsze coś .. Pozdro

Wysłane z mojego SM-G355HN przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Hugo Potter :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy komuś udało się skontaktować z Mesiah'em? Również 600 zł zaliczki i cisza.

Opublikowano

Ja miałem z nim kontakt na forum przed końcem lipca. Miał wziąść kilka gratów ode mnie. Później nie odpisywał na PW.

Opublikowano

No to trochę dawno. Ostatnia aktywność 2 września, więc chyba trzeba szukać kontaktu poza forum.

Opublikowano

Ode mnie kupił lampy, powiedział ze zrobił przelew ja spakowałem paczkę i kontakt się urwał , oczywiście przelewu tez brak :D

Opublikowano

A swoje dane adresowe podał? Czy na kogoś?

Opublikowano

Ode mnie kupił lampy, powiedział ze zrobił przelew ja spakowałem paczkę i kontakt się urwał , oczywiście przelewu tez brak :D

dobrze źe tylko spakowałeś a nie wysłałeś , sumie po adresu można złapać

Opublikowano

Witam. Zakupilem od uzytkownika grzes283 kabel z vcds. Przed zakupem kilkakrotnie pytalem czy polaczy sie z radiem i blutu. Zostalo mi to potwierdzone przez sprzedajacego. Po odpaleniu u siebie kabel nie laczyl sie ani z modulem blutu ani radiem. Zglosilem to sprzedajacemu i ze zwracam bo dlamnie jest nie sprawny. Od sprzedajacego otrzymalem informacje ze nie przyjmuje zwrotu i ze mu d**e zawracam

Oczekiwalem tylko tych 2 rzeczy od zakupionego towaru. Niestety nie dzialalo tak jak mialo a sprzedajacy sie wykreca od przyjecia zwrotu

Edytowane przez rafi10612

Opublikowano

Witam. Zakupilem od uzytkownika grzes283 kabel z vcds. Przed zakupem kilkakrotnie pytalem czy polaczy sie z radiem i blutu. Zostalo mi to potwierdzone przez sprzedajacego. Po odpaleniu u siebie kabel nie laczyl sie ani z modulem blutu ani radiem. Zglosilem to sprzedajacemu i ze zwracam bo dlamnie jest nie sprawny. Od sprzedajacego otrzymalem informacje ze nie przyjmuje zwrotu i ze mu d**e zawracam

Oczekiwalem tylko tych 2 rzeczy od zakupionego towaru. Niestety nie dzialalo tak jak mialo a sprzedajacy sie wykreca od przyjecia zwrotu

A z resztą modułów się łączy?

Opublikowano

Z licznikiem i MCE. Z innymi ten sam problem co z blutu

Opublikowano

Pewnie lini K nie masz podlaczonej do bt i radia. Pewnie jedno i drugie dokładane?

Opublikowano

Linia K jest podlaczona. Nie kazdy kabel sie polaczy z tym dlatego tez dopytywalem sprzedajacego czy napewno sie z tym podlacze. Zostalo mi to potwierdzone ,sprzedajacy ma B6 takze niepowinny byc problemu a wyszlo inaczej...

Opublikowano

Na innym aucie sprawdź, kabel ma bardzo prostą budowę i czip nie ma fibździu mibździu ;)

Opublikowano

To jak nie ma to powinien i na moim działac

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Na innym aucie sprawdź, kabel ma bardzo prostą budowę i czip nie ma fibździu mibździu ;)

Słaby klon który nie obsługuje lini K, a dostać klona który to potrafi, graniczy z cudem. Sprzedawca powinien o tym wiedzieć i zwrócić kasę za kabel który tak naprawdę nie działa.

Opublikowano

Nie wszyscy to potrafią zrozumieć i sprzedają rzeczy nie sprawne a potem nie chcą przyjąć zwrotu. Nie polecam zakupu u tego uzytkownika

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka