Opublikowano 4 Listopada 201510 l Witam. Zakupilem od uzytkownika grzes283 kabel z vcds. Przed zakupem kilkakrotnie pytalem czy polaczy sie z radiem i blutu. Zostalo mi to potwierdzone przez sprzedajacego. Po odpaleniu u siebie kabel nie laczyl sie ani z modulem blutu ani radiem. Zglosilem to sprzedajacemu i ze zwracam bo dlamnie jest nie sprawny. Od sprzedajacego otrzymalem informacje ze nie przyjmuje zwrotu i ze mu d**e zawracam Oczekiwalem tylko tych 2 rzeczy od zakupionego towaru. Niestety nie dzialalo tak jak mialo a sprzedajacy sie wykreca od przyjecia zwrotu Witam, zgadza się sprzedałem kabel Rafałowi. Wiedział co kupuje, dopytywał o kabel, o program, etc. U siebie instalowałem BT i póki co wszystko działa. Uważam, że nie próbował nawet rozwiązać sprawy, tylko z góry uznał, że kabel jest uszkodzony.....choć jest to dziwne, skoro u mnie się łączył? Nie zapytał, co może być nie tak, tylko "kabel nie działa, zwracam go" i to po jakimś czasie. A teraz widzę, że upublicznił sprawę, no w końcu za pieniądze ze sprzedaży kabelka i vcdsa( całe 130 zł) można chlać całą noc i to kasa, na którą warto oszukać Napisałem mu rozwiązanie, kabelek zobaczę, sprawdzę wtedy podejmę decyzję. Tak na marginesie, to nawet nie wiedziałem do jakiego auta ma być kabel, a z B7 nie ma problemu....zresztą można godzinami licytować się, nie o to chodzi. Każdy musi mieś odpowiednie podejście do tematu. Nie polecam sprzedawać niczego użytkownikowi Rafi10612, bo po użyciu może uznać, że nie działa i zarząda zwrotu!!!
Opublikowano 4 Listopada 201510 l Przeinaczanie prawdy...super podejscie. .. kabel sprawdzony czy dziala a ciągle jest mi wmawiane ze nachwile go potrzebowałem i teraz zwracam bo juz niepotrzebuje. Dopytywalem żeby nie było takiej sytuacji ale sprzedający chyba dokonca nie wie co ma i teraz się mota. Kabelek został sprawdzony po kilku dniach bo porostu nie miałem czasu odrazu tego zrobic Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 4 Listopada 201510 l Widzę, że kolego mimo podania sposobu rozwiązania sprawy dalej dolewa oliwy do ognia i jakie tu mieć podejście..... Jedyną osobą która się mota jesteś Ty, dopytywałeś się, a ja Tobie odpisałem, że instalowałem BT u siebie i działa, wkładałem RNSe i też działa i się normalnie łączy. A jak jest z ABSem i innymi modułami, co też się Tobie nie chce połączyć????
Opublikowano 9 Listopada 201510 l Sprawa wyjasniona . Kilka niedomowien ,troche nerwow i poszlo to za daleko..
Opublikowano 9 Listopada 201510 l Tak jak Rafał napisał, lecz wina leży po mojej stronie. Nie wiem, jak to możliwe, ale kabelek jest faktycznie trafiony. Dzisiaj odebrałem zwrot i będąc pewny swego poszedłem sprawdzić kabel i okazuje się, że nie łączy się z radiem, nawigacją, xenonami.....reszty już nawet nie sprawdzałem.
Opublikowano 9 Listopada 201510 l Wszystko byloby ok gdybym mial B7 bo wtedy nie byloby zadnego problemu a przy B6 no niestety nie obsluguje wszystkiego
Opublikowano 26 Listopada 201510 l OSTRZEGAM Nick z forum : rufek84Odradzam stanowczo interesy z tym człowiekiem - niepoważny, wulgarny. Zakupiłem od niego nawigację wraz ze zmieniarką i kablem za pobraniem. Po wysyłce przedmiotu - oznajmił SMS'em, że zapomniał wsadzić do paczki kabla. Ok, zdarza się. Poprosiłem zatem o jak najszybsze wysłanie i podanie numeru przesyłki, gdyż zestaw bez kabla byłby nie przydatny. Przestał się odzywać, po czym zapytał czy odebrałem navi - kiedy odparłem, że nie - gdyż nie podał numeru przesyłki kabla, wysłał 'wiązankę niezbyt przyjemnych epitetów' której nie będę tu przytaczał - że jestem niepoważny, po czym łaskawie podał numer przesyłki kabla. Jak się okazało - numer przesyłki wyssany z palca - nie istnieje nic takiego. Nawigację odebrałem, gdyż jak stwierdził "siostra się jednak pomyliła i kabel jest w środku przesyłki" - zaufałem. Niestety - kabla brak. Kontakt się urwał. Nie odbiera telefonu, na smsy nie odpisuje, gdzie normalnie odpowiadał na bieżąco. Przestrzegam, bo człowiek całkowicie nie poważny. Numer, którym się posługuje : 886 384 245 Profil : http://a4-klub.pl/index.php?/user/76354-rufek84/ Ogłoszenie : http://olx.pl/oferta/radio-rnsd-a4-b6-b7-CID5-IDcGUsN.html#3dcf883e1c
Opublikowano 27 Listopada 201510 l Masakra co ci ludzie wyrabiają na tym forum tragedia Wysłane z mojego SM-G355HN przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 27 Listopada 201510 l Specjalnie nie wystawiają na aledrogo by robić takie wałki na forach.
Opublikowano 27 Listopada 201510 l jak ktoś chce zrobić wajchę to zrobi wszędzie, tyle, że na forum łatwiej, bo na allegro, czy gdzie indziej spora część ludzi patrzy na feedbacki, a tu potrzeba czasu, żeby zbudować reputację- na forum tego nie ma i efekt jest taki, jak widać...
Opublikowano 30 Listopada 201510 l OSTRZEGAM Nick z forum : rufek84Odradzam stanowczo interesy z tym człowiekiem - niepoważny, wulgarny. Zakupiłem od niego nawigację wraz ze zmieniarką i kablem za pobraniem. Po wysyłce przedmiotu - oznajmił SMS'em, że zapomniał wsadzić do paczki kabla. Ok, zdarza się. Poprosiłem zatem o jak najszybsze wysłanie i podanie numeru przesyłki, gdyż zestaw bez kabla byłby nie przydatny. Przestał się odzywać, po czym zapytał czy odebrałem navi - kiedy odparłem, że nie - gdyż nie podał numeru przesyłki kabla, wysłał 'wiązankę niezbyt przyjemnych epitetów' której nie będę tu przytaczał - że jestem niepoważny, po czym łaskawie podał numer przesyłki kabla. Jak się okazało - numer przesyłki wyssany z palca - nie istnieje nic takiego. Nawigację odebrałem, gdyż jak stwierdził "siostra się jednak pomyliła i kabel jest w środku przesyłki" - zaufałem. Niestety - kabla brak. Kontakt się urwał. Nie odbiera telefonu, na smsy nie odpisuje, gdzie normalnie odpowiadał na bieżąco. Przestrzegam, bo człowiek całkowicie nie poważny. Numer, którym się posługuje : 886 384 245 Profil : http://a4-klub.pl/index.php?/user/76354-rufek84/ Ogłoszenie : http://olx.pl/oferta/radio-rnsd-a4-b6-b7-CID5-IDcGUsN.html#3dcf883e1c O, widzę, że niestety kolejna ofiara "pana" rufek84. Tacy ściemniacze i oszuści powinni dostać permanentnego bana .
Opublikowano 30 Listopada 201510 l rufek srufek czy inny hu..k. powiem Wam tak Bozia sprawiedliwa i tak go uje...e kiedy. Jak mu auto nie padnie to co innego go dopadnie. Tako to jest jak ty komu tak ktoś tobie.
Opublikowano 15 Grudnia 201510 l Panowie po ostatnim incydencie z zakupami feralnych boczkow sprawa została odziwo wyjaśniona z jednym z dwóch gości forumowiczów z którymi był problem po zakupie gratów . Jedyny plus tej całej sytuacji ze kolega rufek84 nakreslil sprawę jak to naprawdę wyglądało . Nie będę opisywał całej rozmowy tel ale mogę powiedzieć że jego jego szwagier a nasz forumowicz krisaudi80 wykorzystywał jego konto gdyż nie miał wystarczającej ilości postów na wystawianie ogłoszeń stąd takie akcje . Pisał z jego konta tak że takie buty. Niewiem czy to prawda nie ważne było minęło ale chłop sam się odezwał i prostowal temat tak że chociaż tyle dobrego . Z mojej strony wszystko ok a jemu to współczuję takiego szwagra który mu opinie zepsuł. Pozdrawiam Wysłane z mojego SM-G355HN przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 16 Grudnia 201510 l Panowie po ostatnim incydencie z zakupami feralnych boczkow sprawa została odziwo wyjaśniona z jednym z dwóch gości forumowiczów z którymi był problem po zakupie gratów . Jedyny plus tej całej sytuacji ze kolega rufek84 nakreslil sprawę jak to naprawdę wyglądało . Nie będę opisywał całej rozmowy tel ale mogę powiedzieć że jego jego szwagier a nasz forumowicz krisaudi80 wykorzystywał jego konto gdyż nie miał wystarczającej ilości postów na wystawianie ogłoszeń stąd takie akcje . Pisał z jego konta tak że takie buty. Niewiem czy to prawda nie ważne było minęło ale chłop sam się odezwał i prostowal temat tak że chociaż tyle dobrego . Z mojej strony wszystko ok a jemu to współczuję takiego szwagra który mu opinie zepsuł. Pozdrawiam Wysłane z mojego SM-G355HN przy użyciu Tapatalka Udostępniając swoje konto bierzesz odpowiedzialność za to co zostanie napisane - nawet przez Świętego Mikołaja. Tak samo jak konto Allegro czy inne. I z tego co się orientuję to Regulamin Forum zabrania wystawiania gratów z cudzego konta a skoro jego Właściciel sam to konto udostępnił to zarówno On jak i "Śwagier" powinni dostać banana.
Opublikowano 16 Grudnia 201510 l Panowie po ostatnim incydencie z zakupami feralnych boczkow sprawa została odziwo wyjaśniona z jednym z dwóch gości forumowiczów z którymi był problem po zakupie gratów . Jedyny plus tej całej sytuacji ze kolega rufek84 nakreslil sprawę jak to naprawdę wyglądało . Nie będę opisywał całej rozmowy tel ale mogę powiedzieć że jego jego szwagier a nasz forumowicz krisaudi80 wykorzystywał jego konto gdyż nie miał wystarczającej ilości postów na wystawianie ogłoszeń stąd takie akcje . Pisał z jego konta tak że takie buty. Niewiem czy to prawda nie ważne było minęło ale chłop sam się odezwał i prostowal temat tak że chociaż tyle dobrego . Z mojej strony wszystko ok a jemu to współczuję takiego szwagra który mu opinie zepsuł. Pozdrawiam Wysłane z mojego SM-G355HN przy użyciu Tapatalka Udostępniając swoje konto bierzesz odpowiedzialność za to co zostanie napisane - nawet przez Świętego Mikołaja. Tak samo jak konto Allegro czy inne. I z tego co się orientuję to Regulamin Forum zabrania wystawiania gratów z cudzego konta a skoro jego Właściciel sam to konto udostępnił to zarówno On jak i "Śwagier" powinni dostać banana. Tylko jarku nie znasz sytuacji ... niewiem czy oni razem mieszkają czy co ale wiem że rufek84 miał zapisane hasło na swoim kompie i automatycznie się logował więc tu jedyne co jest do zarzucenia to to że nie zabezpieczył swojego komputera przed tego typu akcjami . Zdarza się więc nie ma co rozpamietywać .. tutaj sprawy są opisane .. niewiem co tu dodać prezes sam zdecydował co zrobic z tym fantem więc tak to zostaje .
Opublikowano 16 Grudnia 201510 l Korzystał z Jego konta i On tego nie zauważył że pojawiają się nowe tematy Jego autorstwa ? Kazek, Ty naprawdę wierzysz w takie bajki ? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 16 Grudnia 201510 l Korzystał z Jego konta i On tego nie zauważył że pojawiają się nowe tematy Jego autorstwa ? Kazek, Ty naprawdę wierzysz w takie bajki ? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Jarek niewiem czy widział czy nie ale nie korzystał z forum przez jakiś czas (podobno) .. za to drugi typ sie logował i wciskał szajs .. Kończmy ten temat bo szkoda słów i tak już każdy bedzie uważał na tych ludzi jak i również na innych sprzedawców którzy kombinują .
Opublikowano 16 Grudnia 201510 l +1 dlatego ja biorę u tych co znam i znane części Czyli w ASO heheheh +2 dla ciebie Harry
Opublikowano 16 Grudnia 201510 l +1 dlatego ja biorę u tych co znam i znane części Czyli w ASO heheheh +2 dla ciebie Harry też myślałem o osobach w klubie