nitroo Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Wandej, chyba Ci chodzi o Osram Cool Hyper i one nie mają homologacji
Wandej Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Wandej, chyba Ci chodzi o Osram Cool Hyper i one nie mają homologacji Kurcze wiedziałem że gdzięś dzwonią ale nie wiedziałem gdzie Kupuje sobie te bo ponoć wymiatają całą resztę i wyglądają jak xenon
turzol Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2015 Wandej, chyba Ci chodzi o Osram Cool Hyper i one nie mają homologacji Kurcze wiedziałem że gdzięś dzwonią ale nie wiedziałem gdzie Kupuje sobie te bo ponoć wymiatają całą resztę i wyglądają jak xenon tutaj masz H7 White Vision ale w Golfie MKV na soczewce. Na żywca światło jest jeszcze bielsze. http://www.golfv.de/198400-philips-white-vision-h7-4300k.html
feniks Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Na szybko foto z postojami led h6w, podrzuć linka i powiedz jak długo już je masz? co do h7 ciekawi mnie jak w deszczu się sprawują, czy czasem jak blue vision - gumno widać(choć przy bixach z porządną soczewką, konkretnym palnikiem raczej szału nic nie zrobi)
turzol Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2015 Na szybko foto z postojami led h6w,podrzuć linka i powiedz jak długo już je masz?co do h7 ciekawi mnie jak w deszczu się sprawują, czy czasem jak blue vision - gumno widać(choć przy bixach z porządną soczewką, konkretnym palnikiem raczej szału nic nie zrobi) Kupilem od kolegi Tomnik. Mam je od wczoraj
Christiano Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Gdzie znaleźć dystrybutora od tych H7?
ucho.77 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Na szybko foto z postojami led h6w,podrzuć linka i powiedz jak długo już je masz?co do h7 ciekawi mnie jak w deszczu się sprawują, czy czasem jak blue vision - gumno widać(choć przy bixach z porządną soczewką, konkretnym palnikiem raczej szału nic nie zrobi) Kupilem od kolegi Tomnik. Mam je od wczoraj Postuj z czystym sumieniem mogę polecić Turzol h7 musze luknąć, ale przy soczewce z B8 to chyba szału nie ma
chopin Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Artur nie chesz może super nowej rameczki w chromie do s4 ? Kupiłem właśnie z ASO całą a potrzebny mi tylko środek , a ramka nówka do oddania
oprych Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 ty tego parcha w końcu odpal a nie tylko wypychasz z garażu na mody i wpychasz przecież to nie 80letnie porsche
turzol Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Opublikowano 4 Lutego 2015 ty tego parcha w końcu odpal a nie tylko wypychasz z garażu na mody i wpychasz przecież to nie 80letnie porsche I tu cie zaskocze bo zrobił już prawie 1000km i jezdzi w miare regularnie
Armi Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 (edytowane) Wandej, chyba Ci chodzi o Osram Cool Hyper i one nie mają homologacji Kurcze wiedziałem że gdzięś dzwonią ale nie wiedziałem gdzie Kupuje sobie te bo ponoć wymiatają całą resztę i wyglądają jak xenon Ja mam takie w długich. Rewelacja. W końcu żarówka off-roadowa. Edytowane 4 Lutego 2015 przez Armi
oprych Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 ty tego parcha w końcu odpal a nie tylko wypychasz z garażu na mody i wpychasz przecież to nie 80letnie porsche I tu cie zaskocze bo zrobił już prawie 1000km i jezdzi w miare regularnie ta ale na spota to nie dotarłeś
pajda Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 ty tego parcha w końcu odpal a nie tylko wypychasz z garażu na mody i wpychasz przecież to nie 80letnie porsche I tu cie zaskocze bo zrobił już prawie 1000km i jezdzi w miare regularnie ta ale na spota to nie dotarłeś no właśnie nie dotarłeś
ParasoleK Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 Piękna sztuka , niestety nie miałem przyjemności oblukać na żywo
turzol Opublikowano 15 Lutego 2015 Autor Opublikowano 15 Lutego 2015 Udało mi się upolować całkowicie nowe i ori błotniki w moim kolorze polakierowane w niemieckim ASO. Na początku nie sądziłem że to LZ9W, ale po założeniu na auto i dokładnym umyciu okazało się, że trafiłem z kolorem w 100%
laki83 Opublikowano 15 Lutego 2015 Opublikowano 15 Lutego 2015 gdzies je dorwał i za ile?? jak mozna wiedzieć
turzol Opublikowano 15 Lutego 2015 Autor Opublikowano 15 Lutego 2015 (edytowane) na znanym portalu aukcyjnym, 5 stówek z przesyłką będę miał na sprzedaż moje dotychczasowe błotniki w stanie wzorowym, bez nawet kropki rdzy ale w lakierze LY7Q Edytowane 15 Lutego 2015 przez turzol
Kshyhu87 Opublikowano 15 Lutego 2015 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udało mi się upolować całkowicie nowe i ori błotniki w moim kolorze polakierowane w niemieckim ASO. Na początku nie sądziłem że to LZ9W, ale po założeniu na auto i dokładnym umyciu okazało się, że trafiłem z kolorem w 100% Znajdź dla mnie takie same :-)
chopin Opublikowano 15 Lutego 2015 Opublikowano 15 Lutego 2015 na znanym portalu aukcyjnym, 5 stówek z przesyłką będę miał na sprzedaż moje dotychczasowe błotniki w stanie wzorowym, bez nawet kropki rdzy ale w lakierze LY7Q biore lewy
Rekomendowane odpowiedzi