Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Bukowina Tatrzańska 2012 - POGADUSZKI !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale nie mówcie Mydło mi dorównywał kroku https://picasaweb.google.com/114967440036000471391/100MSDCF#5724294384235756882:hi:

---------- Post added at 20:12 ---------- Previous post was at 20:11 ----------

WŁADI, myślę, że nie byłbyś w stanie "urzędować":>
Oj Aniula ale my mówimy o sobocie:naughty:
  • Odpowiedzi 2.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Taaaa nie ma jak targać Potwora Ciasteczkowego na kojo, będzie co dzieciom opowiadać hehe:dance: nie mniej jednak zacnie było, nie ma co... :banan:

Pozdro Lele

---------- Post added at 19:56 ---------- Previous post was at 19:53 ----------

Również dzięki za zlocik. Za rok też nie omieszkam zawitac:grin:

Następnym razem biorę nosze :kox:

to nie głupi pomysł :grin::polew:

Opublikowano

czester daj znać jak będzie gotowy teledysk :naughty:

Opublikowano
Melduje powrot na chate, az zal bylo wracac

widziałem cię w niedzielę przy skoczniach

Opublikowano
czester daj znać jak będzie gotowy teledysk :naughty:

Gdyby nie pragnienie Kuby to pewnie załapalibyśmy się na teledysk :smiley: 26 kwietnia jest oficjalna premiera ich nowego albumu w Warszawie, a dzień później na dworcu w Zakopanem, dokładnie tam gdzie byliśmy. Zastanawiamy się czy by się nie wybrać na weekend :banan:

Opublikowano
Taaaa nie ma jak targać Potwora Ciasteczkowego na kojo, będzie co dzieciom opowiadać hehe:dance: nie mniej jednak zacnie było, nie ma co... :banan:

Pozdro Lele

---------- Post added at 19:56 ---------- Previous post was at 19:53 ----------

Również dzięki za zlocik. Za rok też nie omieszkam zawitac:grin:

Następnym razem biorę nosze :kox:

to nie głupi pomysł :grin::polew:

Też jestem za noszami, na pewno by mnie tak ręce nie bolały jak dźwiganie go co parę m. :polew::polew::polew:

No nic idę spać bo dziś kilka dni do tyłu :decayed: Nawet 14h snu nie pomogło :banan:

Opublikowano

a to Ty go niosłeś? A to kiedy on tak padł?

Przecież jak ja przyszedłem do pokoju to Ty już spałeś, a myślałem że to było potem :decayed:

Opublikowano

Przecież jak ja przyszedłem do pokoju to Ty już spałeś, a myślałem że to było potem :decayed:

Ten post potwierdza że czasem za dużo dzieje się na zlocie :decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

no ale to to było jak ja jeszcze nie spałem? czemu tego nie widziałem...

po to mało piłem żeby tym razem chociaż coś pamiętać :grin::grin::grin:

Opublikowano

DSC_6143.JPG

Łłłłoooooooo kuuuuuuurrrrrde :polew: Lechu taaaki balet miał :naughty:

Kurcze zabawa musiała być przednia :thumbup1:

Opublikowano

Ten post potwierdza że czasem za dużo dzieje się na zlocie :decayed::decayed::decayed:

Dokładnie , i chciałem od razu uciąć wszelkie spekulacje i domysły : TO NIE PABLO NARZYGAŁ U SIEBIE W POKOJU DO UMYWALKI

Wiem , ze został niesłusznie oskarżony , widziałem cała akcje i to gosc z pokoju obok wylazł od siebie , wlazł do pokoju obok i puscił pawia w umywalke :decayed:

Opublikowano
:naughty::polew:
Opublikowano

Dokładnie , i chciałem od razu uciąć wszelkie spekulacje i domysły : TO NIE PABLO NARZYGAŁ U SIEBIE W POKOJU DO UMYWALKI

Wiem , ze został niesłusznie oskarżony , widziałem cała akcje i to gosc z pokoju obok wylazł od siebie , wlazł do pokoju obok i puscił pawia w umywalke :decayed:

Subtelny sposób na nawiązanie nowych znajomości :decayed:

Opublikowano

słuchaj , w piatek w nocy słysze hałas na korytarzu , otwieram drzwi a tam wychodzi pacjent z pokoju , sypie pawiami na korytarzu , otwiera drzwi od 46a , wchodzi tam i wali w umywalke. poszedłem za nim ale siedział z geba w umywalce i jakas kobieta go ciagneła z powrotem do swojego pokoju.

Ale trzeba mu przyznac ze o porzadek zadbał - u siebie nie narzygał tylko u sasiadów :grin:

Opublikowano

słuchaj , w piatek w nocy słysze hałas na korytarzu , otwieram drzwi a tam wychodzi pacjent z pokoju , sypie pawiami na korytarzu , otwiera drzwi od 46a , wchodzi tam i wali w umywalke. poszedłem za nim ale siedział z geba w umywalce i jakas kobieta go ciagneła z powrotem do swojego pokoju.

Ale trzeba mu przyznac ze o porzadek zadbał - u siebie nie narzygał tylko u sasiadów :grin:

hmm...My byli w 46a...owszem 3 razy z łóżka danielom "lgnął" do kibla:sick3:, ale o obcych to nic nie wiedziałem:decayed:

No chyba, że 2 razy Daniel i raz ten obcy...:grin: , bo potem mi wszystko było jedno:whistling::decayed:

Opublikowano

46a.... chodzi mi o pokoj gdzie mieszkał DavidN i Pablo

Opublikowano
46a.... chodzi mi o pokoj gdzie mieszkał DavidN i Pablo
no to na pewno nie był to pokój 46a:whistling::decayed:

ojj...z Tobą też musiało być źle:polew::decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...