std1984 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 420 KM widziałem o 430 KM słyszałem, ale silnik oraz kilkanaście innych rzeczy nie ma nic wspólnego z serią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 ładna furka gratuluje a mówią że kryzys jest no bo jest - efektem kryzysu jest właśnie japoniec - Bajk miał kupować B8 ale że kasy brakło to poszedł w lancera tak jak kiedyś Poziu miron to Ty czy ktoś Ci konto zawinął jeszcze tyle szydery w jeden weekend z Twoich ust nie widziałem :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 no co - prawdę napisał przecież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 twój też się tak zakopuje ? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 twój też się tak zakopuje ? :gwizdanie: Podobny efekt jak przy RWD, więc po co przepłacać bajk - furka malinowa, tylko życzyć bezawaryjności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 10 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 jeszcze nie miałem okazji sięzakopać- za mało śniegu bajk - furka malinowa, tylko życzyć bezawaryjności dzięki - przyda się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Pośmigał by tak z żółtkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 10 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 ale brzmi jebaniutki trzeba chyba powoli myśleć o czymśtakim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 ale brzmi jebaniutki trzeba chyba powoli myśleć o czymś takim nawet szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 przyjąłbym takie cacko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 poje...bało ich juz kompletnie :shocked: :shocked: takie mocne, małe qure...stwo :shocked: :shocked: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 swojądrogą zdecydowałem sięchyba co do felg - chcę volki ce28n [br] Dopisany: 10 Luty 2012, 21:20_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Fela miażdzy suty ale Volk ma jeszcze lepszą felge od tej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 bajk gdzie na pojeżdzawce byłeś? no o tym własnie AMSie ci mówiłem ładny pakiecik za skromne 64.000 EUR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Byłem w Ułężu. Wziąłbyś te swoje 415 koni i cośpolatał, a nie tempomaty montujesz Oraz znowu jakieśgłupoty piszesz - jakie 64k EUR? http://www.amsperformance.com/cart/ams-mitsubishi-lancer-evolution-x-tdx_package.html 26999 USD to nie bardzo wychodzi 64k EUR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 oj tam odrazu "znowu" (bo nie wiem kiedy poprzednio), sorry mi się z pakietem Alpha dla GTRa pomyliło.... 27.000 USD to już lepiej, tylko 85.000 PLN Co do tempomatu to sprawa zamknięta - fake i tyle, czym nie byłem zaskoczony. Zaskoczony bym był gdyby to było w EVO po za X. moje 415 KM nie na upalania przewidzine egzemplarz ma byc jak najdłużej w stanie "super" stąd modów i torowego upalania praktycznie brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
std1984 Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 mtgan Ty bluźnierco, nawet ja byłem na pojeżdzawce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 bajk, w taką śnieżną pogodę jak teraz można nieźle się pobawić takim EVO, co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 w każdą można aczkolwiek trzeba przyznać droga do pracy dzisiaj była dosyć ciekawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 w każdą można aczkolwiek trzeba przyznać droga do pracy dzisiaj była dosyć ciekawa popieram droga do pracy była zacna ) wszyscy 2km/h a Ty kulturalnie ich omijasz... mtgan Ty bluźnierco, nawet ja byłem na pojeżdzawce no wiem ale wy macie tempomat to pojechaliście, a mi znac nie daliście bo nie mam tempomatu :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi