Artur82 Opublikowano 29 Października 2014 Opublikowano 29 Października 2014 Hehe wies kolo Torunia.... dobre
Bielun22 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2015 (edytowane) Z racji Tego ze cały rok byłem grzeczny to Mikołaj był bardzo szczodry wiec od października Świety nazbierał gratów i mogę się pochwalić ze się działo: - RNS-E Wyjmaki do radia z ASO - Bluetooth C - Schowek pod zmieniarke + Zmieniarka CD + Air bag Off ( jeszcze nie zakodowany) - Grzane poślady tył - Podłokietnik skórzany - LEDY od Tomnika i podświetlanie przestrzeni nóg - Nowa zaślepka na kierownice - Klimatronik 16 stopni - Spryski mgiełkowe grzane + adapterki ASO - Lampka podsufitki Ambiente + Air bag - Kolor licznik wrócił i nareszcie pokazuje dobrze paliwo - Dodatkowy schowek w bagaju - Zestaw kosmetyków samochodowych - Prezent - Wiązka Bose , Centralny Bose No i oczywiście mały serwis: - Świece żarowe NGK - Filtr paliwa - Filtr kabinowy - Czujnik poziomu paliwa żeby licznik kolor pokazał dobrze paliwo Co do planów to one się szybko zmieniają... ale już powoli mi się małe gadżety konczą i zostają same grube mody Wielkie DZIEKI dla Wujka z cygańską duszą - R7 Jarek, Wuja Biggmana, i innych Wujaszków. No i oczywiście Najwieksze uznanie dla prowokatora całej rzeźby 2014/2015 - Wuja z Jaskini Zła Dońka A tu pare fotek : Nie musicie się ślinić ale miłe słowo wystarczy Edytowane 15 Stycznia 2015 przez Bielun22
Tyrath Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Niesamowite jaki ogrom pracy włożyłeś w ten samochód.Jestem pełen podziwu i zazdrości
grzes283 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Ale poleciałeś......fiu fiu Gratki
Bielun22 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2015 lecisz ostro z modami dobrze ze pojechałes narazie to odpoczne Doniek tak ja Ci pisałem to co na palecie trzeba sprzedać i se wyrezamy a4b10 Do kwietnia masz spokój
Gość cwiara Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Doniu jeszcze cza jakiś patent wyrezac co by kluczyków nie mozna było zatrzasnąć
Gość cwiara Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Ciekawe czy na BT będzie powtórka z rozrywki
Gość Edyta Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Ciekawe czy na BT będzie powtórka z rozrywki nie zapeszaj
Wandej Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 teraz mu sie zabierze kluczyki i niech se grzebie przy samochodzie Bielun doj**ałeś z modami
turzol Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 doyebałeś nie ma co Jaka barwa ledów środka?
Bielun22 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2015 Ciekawe czy na BT będzie powtórka z rozrywki Nie będzie bo nie dam rady tam być doyebałeś nie ma co Jaka barwa ledów środka? 4500
andr3i Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 ladnie pocisnales z rezankiem coraz ladniej to sie prezentuje widze ze juz mnie uprzedzili z napisaniem o kluczykach no ale modzik do awaryjnego otwierania bagaznika by sie przydal co by brata nie sciagac setki km
Bielun22 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2015 co by brata nie sciagac setki km Endriu moj brat tyle ma do roboty
tomekhxc Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 no niezle niezle to fakt R7Jarek ma cos z cygana jedyne co to można sie przyczepić do świeczek, przerabiałem temat z ngk i już nigdy ich nie kupie fakt są tanie ale pierdziela sie na maxa , no chyba że mi sie takie trafiały
Bielun22 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2015 no niezle niezle to fakt R7Jarek ma cos z cygana jedyne co to można sie przyczepić do świeczek, przerabiałem temat z ngk i już nigdy ich nie kupie fakt są tanie ale pierdziela sie na maxa , no chyba że mi sie takie trafiały R7 to cygan z krwi i kości ... ze starych czterech świec tylko jedna działała wiec teraz to i tak jest ho ho ho
tomekhxc Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 no niezle niezle to fakt R7Jarek ma cos z cygana jedyne co to można sie przyczepić do świeczek, przerabiałem temat z ngk i już nigdy ich nie kupie fakt są tanie ale pierdziela sie na maxa , no chyba że mi sie takie trafiały R7 to cygan z krwi i kości ... ze starych czterech świec tylko jedna działała wiec teraz to i tak jest ho ho ho ja polatałem na ngk jakies 1,5 tyg i szlak je trafił, i to nie pierwszy przypadek z tymi świecami ...może ci sie udadzą dawniej ngk były to jedne z lepszych świec
Bielun22 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2015 no niezle niezle to fakt R7Jarek ma cos z cygana jedyne co to można sie przyczepić do świeczek, przerabiałem temat z ngk i już nigdy ich nie kupie fakt są tanie ale pierdziela sie na maxa , no chyba że mi sie takie trafiały R7 to cygan z krwi i kości ... ze starych czterech świec tylko jedna działała wiec teraz to i tak jest ho ho ho ja polatałem na ngk jakies 1,5 tyg i szlak je trafił, i to nie pierwszy przypadek z tymi świecami ...może ci sie udadzą dawniej ngk były to jedne z lepszych świec ja już 3 tygodnie jeżdżę wiec może dadzą rade...a jak nie to Wandejowi wrzuce przez okno bo on mnie namówił i sprzedał mi
Wandej Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 no niezle niezle to fakt R7Jarek ma cos z cygana jedyne co to można sie przyczepić do świeczek, przerabiałem temat z ngk i już nigdy ich nie kupie fakt są tanie ale pierdziela sie na maxa , no chyba że mi sie takie trafiały R7 to cygan z krwi i kości [emoji14]olew: ... ze starych czterech świec tylko jedna działała wiec teraz to i tak jest ho ho ho ja polatałem na ngk jakies 1,5 tyg i szlak je trafił, i to nie pierwszy przypadek z tymi świecami ...może ci sie udadzą dawniej ngk były to jedne z lepszych świec ja już 3 tygodnie jeżdżę wiec może dadzą rade...a jak nie to Wandejowi wrzuce przez okno bo on mnie namówił i sprzedał mi Gwarancja do bramy:decayed: Jeszcze nie padła żadna z tych co sprzedałem:wink:Tapnięte z SGS5
Rekomendowane odpowiedzi