TyBucu Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 No ja odpadam, hulajnogą nie przyjade przecie Wyklepane z klubowej wlepki za pomocą klepki.
Gość cwiara Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 To kto moze niech podjedzie. My z szyba bedziemy lekko po 19. Sent from my iPhone5 using Tapatalk
TyBucu Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 No to sie ogarniamy panowie. Tyz bede. Wyklepane z klubowej wlepki za pomocą klepki.
grucha1 Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 No to tez bede ---------- Post dopisany at 18:41 ---------- Poprzedni post napisany at 17:32 ---------- Ogarniac sie. Ja juz jestem.
xxxSzYbAxxx Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 My sie zaraz zawijamy czekac na nas !!! Bd premiera Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Gość cwiara Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Dzieki chlopaki za fajnego spota Szkoda ze jutro wracam do Wro. Milo bylo poznac i mam nadzieje ze nie raz jeszcze zawitam. Sent from my iPhone5 using Tapatalk
xxxSzYbAxxx Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 dzięki chłopy za spota do zobaczenia za tydz
TyBucu Opublikowano 6 Września 2013 Opublikowano 6 Września 2013 Ewrybady józek józek, spot był spoko, dzięki pany i za tydzień się zgadamy. Wyklepane z klubowej wlepki za pomocą klepki.
wladi Opublikowano 6 Września 2013 Opublikowano 6 Września 2013 Siemka ja również dziękuje za spota a co do Bieszkowic jeszcze nikt się nie odzywał co i jak...
kaju Opublikowano 6 Września 2013 Opublikowano 6 Września 2013 Siemka ja również dziękuje za spota a co do Bieszkowic jeszcze nikt się nie odzywał co i jak... Twoje rymy mnie wczoraj rozwalały Napaćkane z japca kaja
wladi Opublikowano 6 Września 2013 Opublikowano 6 Września 2013 Siemka ja również dziękuje za spota a co do Bieszkowic jeszcze nikt się nie odzywał co i jak... Twoje rymy mnie wczoraj rozwalały Napaćkane z japca kaja
xxxSzYbAxxx Opublikowano 6 Września 2013 Opublikowano 6 Września 2013 Siemka ja również dziękuje za spota a co do Bieszkowic jeszcze nikt się nie odzywał co i jak... Twoje rymy mnie wczoraj rozwalały Napaćkane z japca kaja Wpierd... od zony juz byl? Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
wladi Opublikowano 6 Września 2013 Opublikowano 6 Września 2013 Siemka ja również dziękuje za spota a co do Bieszkowic jeszcze nikt się nie odzywał co i jak... Twoje rymy mnie wczoraj rozwalały Napaćkane z japca kaja Wpierd... od zony juz byl? Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Jo już dochodzę do siebie nawet auto zdążyłem umyć
novwy Opublikowano 6 Września 2013 Autor Opublikowano 6 Września 2013 Siemka ja również dziękuje za spota a co do Bieszkowic jeszcze nikt się nie odzywał co i jak... Twoje rymy mnie wczoraj rozwalały Napaćkane z japca kaja Wpierd... od zony juz byl? Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Jo już dochodzę do siebie nawet auto zdążyłem umyć A co zazygales sobie niunie ?
xxxSzYbAxxx Opublikowano 6 Września 2013 Opublikowano 6 Września 2013 to jest nic Cwiara zaraz wrzuci odc 2 spotów puckich :grin: ---------- Post dopisany at 21:35 ---------- Poprzedni post napisany at 21:32 ---------- Cwiara sie wstydzi... Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Post dopisany at 21:36 ---------- Poprzedni post napisany at 21:35 ---------- Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Gość cwiara Opublikowano 6 Września 2013 Opublikowano 6 Września 2013 :polew: I pomyslec ze w nastepny czwartek mnie nie bedzie Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi