HiRide Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Moj telefon laczy sie sie przez bluetooth z ori navi i navi dzwoni razem z telefonem ale nie wiem co zrobic zeby ksiazka telefoniczna pokazala sie na fisie miedzy zegarami??? Czy da sie zmienic jezyk gadaczki z niemickiego na angielski ?Wyswietlanie mam juz po angielsku ale mowi do mnie po niemiecku Jak moge wykorzystac ori nakladke czarna pod telefon ktora przyczepia sie do panelu na konsoli centralnej ???
HiRide Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2008 masz kierownice multi? tak mam [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2008, 21:43 _________________________________________________ masz kierownice multi? poradzisz co moge zrobic z ta kiera multi i bluetooth
sedi Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 U mnie jest sytuacja podobna, pojawia sie ksiazka na Navi ale miedzy zegarami nie ma nic:( Kiera tez multi i jedynie co mozna z niej robic to rozlaczac rozmowy,nawet z odbieraniem jest problem. Przycisk MODE tez niewiele moze ,po wcisnieciu jest jakis komunikat po niemiecku i tyle. Da sie jakos tak zrobic zeby to z sensem działało ? (głównie chodzi mi o ksiazke na FISie i odbieranie rozmów)
steve69 Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 ... Da sie jakos tak zrobic zeby to z sensem działało ? (głównie chodzi mi o ksiazke na FISie i odbieranie rozmów) Nie jestem pewien czy to rozwiąże problem, ale upewnij się, że numery telef. masz zapisane również na karcie SIM, a nie tylko w pamięci telefonu. -- Pozdrawiam. Sławek
sedi Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 dzięki sprawdze. A jesli chodzi o odbieranie rozmów z kierownicy?
Bart79 Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 Podłącze się pod temat czy każda RNS posiada (wbudowany) bluetooth bo właśnie sobie zmontowałem i nie mogę połączyć telefonu z navi czy potrzebny jest dodatkowo moduł bluetooth ?
jacekm Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 Dodatkowy moduł. RNS-E nie posiada wbudowanego bluetooth
julo23 Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 Ja dodam że fajną sprawą jest autoryzowanie połączenia bluetooth i juz nie trzeba za kazdym razem się łączyć i potwierdzać połączenia. A z tymi kontaktami na karcie SIM - zaraz idę to sprawdzić
Młody Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 Wszystko zależy od tego jaki jest moduł BT są takie BT które nie wyświetlają kontaktów http://www.a4-klub.pl/smf/b6b7_instalacja_fabrycznego_modulu_bluetooth-t32362.0.html
Rekomendowane odpowiedzi