Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Czy poduszka kierownicy z B7 zamontowana do B6 wystrzeli prawidłowo w przypadku kolizji?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
wszyscy juz wplacili?

Nie. Od 3 osób nie dostałem jeszcze wpłaty - ale OK, resztę wykładam ze swoich :wink:

Opublikowano
wszyscy juz wplacili?

Nie. Od 3 osób nie dostałem jeszcze wpłaty - ale OK, resztę wykładam ze swoich :wink:

Bartek podaj mi prosze te dane do przelewu na pw :hi: najwyzej wskocze na liste za kogos jesli nie moge doplacic dodatkowo..

Opublikowano

Kolego Bart-s tez mi prześlij numer konta to wpłacę za kogoś z listy co sie nie dorzucił. Moj kolega ostatnio miał tez wypadek b6 i kiera od a6 ale dostał w bok auta przy kole i wystrzeliła kurtyna i poducha we fotelu, widocznie tylko czujnik na słupku C dostał. Na kiedy będzie robiony ten test jak można wiedzieć?

Opublikowano
Kolego Bart-s tez mi prześlij numer konta to wpłacę za kogoś z listy co sie nie dorzucił. Moj kolega ostatnio miał tez wypadek b6 i kiera od a6 ale dostał w bok auta przy kole i wystrzeliła kurtyna i poducha we fotelu, widocznie tylko czujnik na słupku C dostał. Na kiedy będzie robiony ten test jak można wiedzieć?

W związku z natłokiem aut z Multi - nie zabiorę się za to wcześniej niż w połowie kwietnia (obłożenie jest takie, że pracując na 4 zmiany i zajmując sie skrzyniami po prostu nie mam szans aby porządnie podejść do tematu airbagu :confused4:). Kasa już zebrana - ale dzięki za propozycję...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Potrzebujesz jeszcze poduche po strzale z b6 ? Mam jakas starego typu 4 ramiona z poprzedniego wcielenia mojej pasci to moge wyslac :) Tylko nie wiem co Ci dokladnie potrzeba ale jesli jasiek to ktos go chyba wykastrowal nozykiem do tapet :)

Opublikowano

Nosb - dawaj to co masz :thumbup1:

Opublikowano
Potrzebujesz jeszcze poduche po strzale z b6 ? Mam jakas starego typu 4 ramiona z poprzedniego wcielenia mojej pasci to moge wyslac :) Tylko nie wiem co Ci dokladnie potrzeba ale jesli jasiek to ktos go chyba wykastrowal nozykiem do tapet :)

Nosb a z s4 co idzie na części nie masz jakiejś czasem bo autko wygląda jakby poducha wystrzeliła :tongue:

Opublikowano

Bart podaj mi na PW adres postaram sie wyslac ją w wolnej chwili. Z s4 wypalila ale komus po drodze sie widac przydala bo w aucie nie bylo .

Opublikowano
Bart podaj mi na PW adres postaram sie wyslac ją w wolnej chwili.

Poszło na PW. Dzięki :wink:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Bartek, wiesz juz mniej wiecej kiedy bedziesz bawil sie w robienie testu?

Opublikowano

Na chwilę obecną - nie zanosi się wcale. Sprzęt leży i kurzy się :facepalm: Mam za dużo pracy z CVT.

Opublikowano

No to moze odpuscmy temat... bo pewnie nic z tego nie wyjdzie.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Coś się dzieje w temacie czy mam się spodziewać zwrotu składki?

Opublikowano

Andy - mogę Ci wysłać cały zestaw i przetestujesz go na sobie... :facepalm:

Opublikowano

Ale o so chozi?

Podjąłeś zobowiązanie więc?

Opublikowano

Szkoda,ze sprawa umarła śmiercią naturalną,bo mam cały zestawik z B7 i chciałem włożyć.Chyba bedzie musiał pójśc do żyda.

Opublikowano

Panowie cierpliwości..

Bart się podjął to ogarnie temat

ja tam jeżdzę z kierą b7 i nie narzekam sterowanie działa lampki świecą :decayed:

a każdy kto kupił używaną furkę dopóki fizycznie nie sprawdzi nie może mieć pewności że poducha zadziała :wink: ba w nowym salonowym też tej pewności nie ma ale wtedy jest inaczej bo można sądzić :grin:

Opublikowano

Nic nie umarło - po prostu nie mam czasu się tym zająć (to nie jest chop siup kilka minut). Po prostu testy odbędą się w innym terminie...

Jeśli znajdzie się ktoś chętny na przejęcie sprawy - bez problemu udostępnię sprzęt.

Andy - rozumiem Twoje rozczarowanie dlatego odsyłam Ci Twój "wkład"...

Opublikowano

Nie chcę zwrotu, chcę poznać orientacyjny termin prób i później dowiedzieć się co z nich wynikło.

Odeślę ten przelew, zaznaczam.

Opublikowano
Nie chcę zwrotu, chcę poznać orientacyjny termin prób i później dowiedzieć się co z nich wynikło.

Odeślę ten przelew, zaznaczam.

VS.

Coś się dzieje w temacie czy mam się spodziewać zwrotu składki?

:facepalm:

Twój wcześniejszy wpis sugeruje co innego.

Nie mogę podać terminu ale z pewnością mogę też powiedzieć, że nie porzucam projektu - muszę go jedynie przesunąć w czasie. Jeśli ktoś jednak czuje się takim obrotem sprawy zawiedziony - bez problemu oddaję włożony wkład.