Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

6 urodziny klubu :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj mija 6 lat od czasu , kiedy założyłem klub. Przez ten czas poznałem mnóstwo super ludzi. Chyba już jestem uzależniony , bo nie ma dnia , żebym nie siedział na forum :decayed: Powiem Wam , że patrząc z perspektywy czasu , nigdy w życiu nie sądziłem , że to wszystko rozrośnie się na taką skalę :kox: Cholernie się cieszę , że mogę się zajmować czymś co jest moją wielką pasją i że to wszystko nie idzie na marne :good:

Opublikowano

Prezesie DZIĘKUJEMY :good: :good:

99% ludzi na forum jest uzależniona i to przez Ciebię :polew: :polew: :kox: [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 07:45_________________________________________________ czerwoni zieloni żółci i reszta użytkowników :good:

Opublikowano

:oklaski: i dzisiaj chyba :drinks:

Torcik.jpg

Opublikowano

Ja 6 mam urodziny więc połączymy :drunk:

Dziękujemy bardzo za stworzenie tak wielkie bazy wiedzy dzięki, której nie jeden użytkownik uporał się ze swoim problemem. Podzięowania również dla użyszkodników :kox: :kox: bez nich to wszystko nie byłoby takie fajne :hi:

Opublikowano

Dzisiaj mija 6 lat od czasu , kiedy założyłem klub. Przez ten czas poznałem mnóstwo super ludzi. Chyba już jestem uzależniony , bo nie ma dnia , żebym nie siedział na forum :decayed: Powiem Wam , że patrząc z perspektywy czasu , nigdy w życiu nie sądziłem , że to wszystko rozrośnie się na taką skalę :kox: Cholernie się cieszę , że mogę się zajmować czymś co jest moją wielką pasją i że to wszystko nie idzie na marne :good:

bla bla bla , co roku tak gadasz i nic z tego niema :thumbdown:

order chociaz bys dał bo dawno nie miałem , ale tylko zielony w chodzi w rachube :naughty: :naughty:

Opublikowano
  • Autor

order chociaz bys dał bo dawno nie miałem , ale tylko zielony w chodzi w rachube :naughty: :naughty:

Osobiście namaluję Ci sprayem zieloną kropkę na czole w BT :polew: :polew:

Opublikowano

Osobiście namaluję Ci sprayem zieloną kropkę na czole w BT :polew: :polew:

Trzymam cie za słowo :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

fajnie

Opublikowano

...aaa to Ty założyłeś ten klub, to już wiem do kogo mam zgłosić się po odszkodowanie za czas zmarnowany na forum i przy aucie próbując poprawiać fabrykę :wink4::kox:

p.s. sto lat :drinks:

Opublikowano
:dance::drunk: :oklaski:
Opublikowano

I like it :decayed:

Opublikowano

:oklaski:

Opublikowano

Brawo mistrzu za pomysł :oklaski:

Opublikowano

Łubu dubu.... :wink4:

Opublikowano

bla bla bla , co roku tak gadasz i nic z tego niema :thumbdown:

Co roku to samo :D

:good:

Opublikowano

Graty !!! :good: Niech żyje ta kopalnia wiedzy !!!!

Opublikowano
:drunk: :oklaski:
Opublikowano

Niech cię tylko moja żona spotka to ci da za to forum :bicz3: :wink4:

Opublikowano

dobrze że jest taki pochłaniacz czasu :wink4:

Opublikowano

Mam konta na wielu forach. O różnej tematyce, ale to jest NAJLEPSZE :good:. Wzór dla innych for. Wszystkiego dobrego PREZES :hi:.