Mad_MAX Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Siemandero leniuchy Potrzebuje jakies dobre info na temat zwrotu zaplaconej akcyzy. Tzn. jakie papiery trzeba zlozyc , co wypelnic , gdzie sie zglosic. Czy sie wogole oplaca ?? Czy mozna starac sie o zwrot akcyzy jak juz sie auto sprzedalo ?? Bardzo prosze o powazne odpowiedzi i udzielanie sie osob , ktore mialy z tym do czynienia Dziekuje
Cuber Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Max , wszystko zalezy ile zapłaciłes tej akcyzy.... w moich przypadkach ( dwa ) sie to nie opłacało , zwrot akcyzy nie był adekwatny to zabawy z papierkami .
Mad_MAX Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Nie chodzi o moje autka bo akcyza byla nader smieszna , az panie w UC sie smialy hehehe Ale znajomy sprowadzil swego czasu dwa autka i zaplacil ponad 10 tysi akcyzy , wiec chyba mu sie oplaci ?
audia4s4 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Jak zapłaciłes jakies smieszne pieniądze ( 20zł) to chyba nie ma sensu dobiegac sie o to
Mad_MAX Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Jak zapłaciłes jakies smieszne pieniądze ( 20zł) to chyba nie ma sensu dobiegac sie o to Grr przeciez nie pisze o sobie
adadur Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 poszukaj na stronach AutoŚwiat bo swego czasu rozpętali taką kampanie i nawet druczki tam były
soolek Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Hello. Właśnie się natknąłem na sporo informacji nt. zwrotu akcyzy. Jest nawet wzór, tylko chyba mało komu się to przyda :> www.motofakty.pl
Tomeks Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 odświeżę z lekka ma ktoś jakieś aktualne info jak to teraz wygląda? odzyskał ktoś kase?
OLO_GDA Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 odświeżę z lekka ma ktoś jakieś aktualne info jak to teraz wygląda? odzyskał ktoś kase? a co sprowadzales auto miedzy 1 maja 2004 r. a 30 listopada 2006 r.?? bo tylko w tym okresie akcyza byla neizgodna z prawem unijnym i nalezy sie zwrot roznicy . ale i tak wszsycy wypisywali lewe umowy wiec zwrotow prawie nie ma.
Tomeks Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 a co sprowadzales auto miedzy 1 maja 2004 r. a 30 listopada 2006 r.?? bo tylko w tym okresie akcyza byla neizgodna z prawem unijnym i nalezy sie zwrot roznicy . eee,to .ujowo chcę jechać w tygodniu po 3.0 i myślałem że ...,a tu lypa
bartek213 Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 niestety jak chcesz jechać po 3,0 to zostaje Ci tylko rzeczoznawca i wycena przez niego zrobiona to jedyny sposób obniżenia akcyzy ja zamiast 5100 zaplacilem 2150 wiec oplacalo sie dać 500zl rzeczoznawcy
Rekomendowane odpowiedzi