Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Upgrade hamulców w Audi A4 B6/B7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mógłby ktoś podrzucić numery osłon na przód do zacisków na 320/321 mm z b7 3.0 tdi ? Robiłem format i nie mam ETKI, a przejrzałem 50 stron wątku i były tylko na tył... :D

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Na przodzie zostawiasz te co masz :good:

Opublikowano

Dzięki :th: A trzeba coś doginać czy p&p ?

Opublikowano

są dokłądnie takie same

Opublikowano

Ostatnio tez szukałem stalowek do swojej audi i nie znalazlem,bo zadna sie niemiesciła na zacisk od A6 3.0TDI ,nie chcialem stosowac zadnych dystansow i kupilem alusy od A4 Allroad 16" ET 32

Opublikowano

Ostatnio tez szukałem stalowek do swojej audi i nie znalazlem,bo zadna sie niemiesciła na zacisk od A6 3.0TDI ,nie chcialem stosowac zadnych dystansow i kupilem alusy od A4 Allroad 16" ET 33

ile za te aluski dałeś?

Opublikowano

czarny588 - hamują wybornie :naughty: - jakie w takim razie musza miec ET staloowki, ktore dystansami trzeba potem dosztukować?

Opublikowano

Ostatnio tez szukałem stalowek do swojej audi i nie znalazlem,bo zadna sie niemiesciła na zacisk od A6 3.0TDI ,nie chcialem stosowac zadnych dystansow i kupilem alusy od A4 Allroad 16" ET 33

ile za te aluski dałeś?

650zl

Opublikowano

czarny588 - hamują wybornie :naughty: - jakie w takim razie musza miec ET staloowki, ktore dystansami trzeba potem dosztukować?

ja mam z tego co dobrze wyczytałem ET 35. Jeśli o to ci chodziło:)

Opublikowano

Panowie pytanie:czy przy przodzie 320mm z A6 tył 288mm jest dobrze dobrany? ,czy moze jest za słaby lub za mocny?,ktoś moze stosował inne srednice z tyłu i jest z nich zadowolony?,czy ktoś montowal moze 280x22 wentylowane z A8 ,jestem ciekawy jakby sie sprawowały.

Opublikowano

ja uwazam ze 321x288 w a6 jest za małe, ma porownanie np z moim 321x244 to mój o wiele szybciej sie zatrzyma.

Ale 321x288 w A4 uważam że naprawde już godny jest :gwizdanie: chodz sa tu tacy co im mało :evil:

co do A8 to myślę iz nie podejdzie, te stare miały mocowanie stalowe a te nowe maja elektryczny hamulce jesli się myle proszę mnie poprawić

Opublikowano

Od A8 nie podejdzie tył P&P inna wysokosc tarczy

Opublikowano

tarcza z A8 napewno nie podejdzie p&p ,bo jest wentylowana ,a zacisk tez nie podejdzie bo jest inne mocowanie linki i trzeba byloby cos dopasowac,chce wykorzystac tylne hample w 100% dlatego sie pytam.

czarny558 a ten 244 to od czego? pelne czy wentylowane?

Opublikowano

ja uwazam ze 321x288 w a6 jest za małe, ma porownanie np z moim 321x244 to mój o wiele szybciej sie zatrzyma.

szczerze mówiąc nie wydaje mi się żeby tak było...[br]Dopisany: 01 Listopad 2011, 23:25_________________________________________________czarny mowi o 245 czyli standardzie w a4 przy 2.0 tdi 140hp

Opublikowano

tarcza z A8 napewno nie podejdzie p&p ,bo jest wentylowana ,a zacisk tez nie podejdzie bo jest inne mocowanie linki i trzeba byloby cos dopasowac,chce wykorzystac tylne hample w 100% dlatego sie pytam.

czarny558 a ten 244 to od czego? pelne czy wentylowane?

nie ma znaczeczenia czy jest wentylowana czy nie

mocowanie recznego tez jest bez znaczenia bo mozna je przekladac

a jak chcesz juz kombinowac to wrzuc na tyl 288mm i z glowy

Opublikowano

jakby co to mam zaciski 288 na tył :hi: :hi:

Opublikowano

Witam :hi:

Mam pytanie czy z S4 B8 przód 345 oraz org. tył jak przypuszczam 300 nie jestem pewnien, to czy podejdzie taki zestaw do B7 ?

POZDR.

olo

Opublikowano

tył w b8 jest 330

Opublikowano

tył w b8 jest 330

Czyli nie podejdzie do B7 ? Bo mogę mieć komlet z S4 B8 !!! :hi:

Opublikowano

(...)

Mam pytanie czy z S4 B8 przód 345 oraz org. tył jak przypuszczam 300 nie jestem pewnien, to czy podejdzie taki zestaw do B7 ?

(...)

A jak podłączysz hamulec ręczny?