Opublikowano 4 Czerwca 201214 l taki set-up to nawet facetowi w kapeluszu jeżdząceniu w niedziele do kościoła nie wystarczy....
Opublikowano 10 Czerwca 201214 l Witam Klubowiczów! Jutro będę robił przekładkę hamulców na 320 z 288. Wszystko mam oprócz jednej rzeczy. Powiedzie mi jaki długi mam kupić ten drut miedziany do hamulców? i jakiej średnicy kupić i na jaką śrubę ma być zakuty?? ---------- Post dopisany at 19:16 ---------- Poprzedni post napisany at 19:14 ---------- Hamulce Audi A4 S4 b6/b7 345/300mm komplet (2299216218) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. no to koleś ma wystawione własnie ta rurke miedziana jaką chce tylko powiedziecie mi jaka jest ta rurka długa i zakończenie jakie jest
Opublikowano 10 Czerwca 201214 l ... miedziane rurki mają długośc około 12-15cm... nie prostowałem ich więc nie wiem ile cm bieżących wyjdzie.
Opublikowano 10 Czerwca 201214 l Gdzie dostane blaszki mocujące z logo S4?? I jaka cena tych blaszek w salonie?
Opublikowano 10 Czerwca 201214 l właśnie zmierzyłem tarcze i wszyło ze maja 344 a nie 320 a idzie kupić przewód hamulcowy czy mam zastosować tą rurkę miedziana?
Opublikowano 10 Czerwca 201214 l Witam Klubowiczów!Jutro będę robił przekładkę hamulców na 320 z 288. Wszystko mam oprócz jednej rzeczy. Powiedzie mi jaki długi mam kupić ten drut miedziany do hamulców? i jakiej średnicy kupić i na jaką śrubę ma być zakuty?? ---------- Post dopisany at 19:16 ---------- Poprzedni post napisany at 19:14 ---------- Hamulce Audi A4 S4 b6/b7 345/300mm komplet (2299216218) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. no to koleś ma wystawione własnie ta rurke miedziana jaką chce tylko powiedziecie mi jaka jest ta rurka długa i zakończenie jakie jest daj dane na PW to Ci jutro wysle
Opublikowano 5 Lipca 201214 l Mam taki problem. Zmienialem już przód chwilę temu i kupiłem zaciski z klockami. Aktualnie klocki się kończą a nie wiem jakie mam kupić. Zacisk jest z drutem. Czy występowało kilka typów klocków pod zacisk z drutem czy jeden. Wysyłane z mojego HTC EVO 3D X515m za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 5 Lipca 201214 l klocek ma oznaczenie Ferodo: FDB1407 do tego musisz kupic nowe druty ozn. TRW: PFK480 ---------- Post dopisany at 23:34 ---------- Poprzedni post napisany at 23:31 ---------- tutaj reszta danych:FDB1407 • klocki hamulcowe ATE, TRW, Bosch, Ferodo, Textar, A.B.S, Brembo, Kager, Kamoka • FERODO • 254 zł • e-autoparts.pl Edytowane 5 Lipca 201214 l przez Dev
Opublikowano 6 Lipca 201214 l Dzięki Dev o to chodziło. Te sprężyny trzeba za każdym razem z klockami zmieniać ?
Opublikowano 9 Lipca 201214 l I ja się pochwalę swoim zestawem Na razie sam przód niestety, ale z czasem musi być i tył. Nie wiem jak u innych ale u siebie po zmianie zestawu tylko z przodu mam wrażenie, że auto bardziej "nurkuje" przodem podczas hamowania, opony potrafią "jęczeć" przy wdepnięciu pedału nawet przy 100 km/h ( mowa o 17 , 235 szerokie ) Ogólnie przejechałem już trochę kilometrów i muszę przyznać, że poprawa hamowania jest na duży plus. Polecam... Poniżej kilka fotek Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Opublikowano 9 Lipca 201214 l Założyłem klocki Textara. Nie było FDB a nie chciałem czekać do poniedziałku. Aktualnie klocki jeszcze nie dotarte więc hamowanie kiepsko ale mam nadzieję że się szybko ułoży.
Opublikowano 10 Lipca 201214 l na te hamulce musi byc 16 cali or Audi ET 43 i będzie cacy... wszystko co ma mniejsze ET bądź większa średnicę jest cacy.
Opublikowano 10 Lipca 201214 l i tu się mylisz. jest jedna felga z a6 17' która nie wchodzi na zacisk