Opublikowano 8 Września 201411 l Dev jesteś tu ? Ile kosztuje u Ciebie pomalowanie zacisków na nowo ? tył + przód
Opublikowano 9 Września 201411 l Luz pomiedzy klockiem a jarzmem dokładnie, klocek był luźny na jarzmie, zmieniłem klocki i jest cisza
Opublikowano 9 Września 201411 l Pytanie do DEVaZaczynam rozwazac wymianę układu hamulcowego (tarcze przod i tyl + klocki) w A4 B8 170KM 2010r 2.0 TDI CAHA.Zastanawiam sie czy przy tzw okazji nie wymianic całości na komplet (przod i tyl) na S4....Jak cenowo by to wszystko stało ?Tarcze, klocki, jarzma, zaciski i wszystko co jest do tego zadania potrzebne... Pisze tu bo PW do CIebie DEV jakoś jest niemozliwe do wyslania Pozdrawiam
Opublikowano 15 Września 201411 l Panowie mam pytanie jaki jest rozmiar tarcz tył z rs4 b7 czy jest jakis problem ze swapem do b7 w ośce seria 288 Majac tarcze jarzma klocki i zaciski ?
Opublikowano 15 Września 201411 l 324x22. musisz dotoczyc dystans pod tarcze bo osadzenie jest inne. musisz rozwiercić zwrotnice bo jarzmo jest mocowane na śrubach 12 a ori na 10 zz tego co pamiętam (albo analogicznie 10 i 8). W każdym razie rsowe jarzmo ma grubsze śruby. Chciałbym żebyś zdawał sobie jeszcze sprawe że nowe tarcze (a przecież kiedyś każde sie skończą) kosztują 2000zl/szt.
Opublikowano 15 Września 201411 l Wlasnie rozmawialem z Devem malo oplacalny biznes , jest dokladnie jak piszesz Dzieki Rozsądniej polowac Set z s4 Ceny tarcz sa duzo duzo nizsze
Opublikowano 20 Września 201411 l pardął... s4b6/b7 jest anglik do rozebrania na części i się zastanawiam czy nie wrzucić tego do siebie...może inne propozycje?
Opublikowano 24 Września 201411 l Wymieniałem miesiąc temu przód na 320, tarcze, klocki nowe, płyn ate dot 4. Dzisiaj jadąc po łuku na chwilę zaświeciła się kontrolka, sprawdzałem poziom płynu, z 50kę musiałbym dolać. I tu pojawia się pytanie mogę dolać ate blue? Mam bańkę otwieraną dobry rok temu, czy kupować nową, tego co mam obecnie? Wysłane z mojego GT-I9070
Opublikowano 24 Września 201411 l Płyn ciągnie wodę z powietrza wiec wskazany nowy. Dot 4 lub 5.1, są mieszalne.