Opublikowano 26 Sierpnia 201411 l wtf? chodzi o tylne heble Jak patrze na nią to az mi sie jutro do mojej nie chce wsiadać Wysłane z mojego iPad za pomocą palca wskazujacego:)
Opublikowano 28 Sierpnia 201411 l Pytanie głównie do osób, które zmieniały jarzma w zaciskach z Audi A6 C6 na 345.Może komuś zostały niepotrzebne stare jarzma o oznaczeniu 716. Potrzebuję jedną sztukę zacisku prawego, chociaż patrząc to jarzmo lewego i prawego zacisku wygląda na identyczne.
Opublikowano 28 Sierpnia 201411 l Lewy z prawy identyczny. W A4 B7 też jest 716. Jak nikt się nie zgłosi to sprawdź na alle... idzie poniżej 100zł wyrwać. http://allegro.pl/audi-a6-c6-4f0-uchwyt-zacisku-prawego-przod-3-0tdi-i4491957254.html http://allegro.pl/audi-a6-c6-3-0-2-7-zacisk-lewy-i4489197233.html http://allegro.pl/zacisk-zaciski-przod-przednie-audi-a6-3-0-tdi-i4491873621.html Edytowane 28 Sierpnia 201411 l przez Schmolke
Opublikowano 28 Sierpnia 201411 l Nie. Kolega pyta o stare jarzma 716, przed swapem, od 320mm. Edytowane 28 Sierpnia 201411 l przez Schmolke
Opublikowano 28 Sierpnia 201411 l Nie. Kolega pyta o stare jarzma 716, przed swapem, od 320mm. Dokładnie. Ktoś mógł zmieniać na jarzma 345 i może mu leżą i zawadzają stare. Jak nikt się nie zgłosi to też nie ma problemu, bo do stówki to można kupić kompletny zacisk.
Opublikowano 29 Sierpnia 201411 l po zmianie na 312, na nierównosciach słysze hałas klocków z lewej strony, co jest powodem?
Opublikowano 29 Sierpnia 201411 l Set klocki/tarcze masz nowy? A nie wlazło coś pod tarczę? Ja tak miałem dopóki nie zrobiłem otworu w piaście i pod małą śrubkę M6 do przykręcania tarcz, bo ciągle jakieś parochy tam właziły jak zdejmowałem koła.
Opublikowano 30 Sierpnia 201411 l używka, ale prawie nowa, może z 2000 km nakulane, wszytsko wyczyszczone, a hałasuje to tak jak w moim vw vento, gdy sprężyna nie trzymała
Opublikowano 30 Sierpnia 201411 l używka, ale prawie nowa, może z 2000 km nakulane, wszytsko wyczyszczone, a hałasuje to tak jak w moim vw vento, gdy sprężyna nie trzymała Pewnie z b5 i już wiadomo dlaczego
Opublikowano 30 Sierpnia 201411 l niekoniecznie, mi klocki tez halasuja... a tarcze i klocki nowe... sam jestem ciekawy dlaczego podczas hamowania slychac stuk...
Opublikowano 31 Sierpnia 201411 l Klocki ...ujowe Nie sadze:whistling:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 31 Sierpnia 201411 l U mnie tez wymienione tarcze i klocki na nowe i tez brzeczy. Zbilem troche wasy w klockach na jakis czas byl spokoj ale znowu brzeczy dev jakie klocki kupic by nie tarabanilo a moze jest jakis sposob inny by to wyeliminowac Wysłane z mojego Szajsunga
Opublikowano 31 Sierpnia 201411 l dobra, żeby nie było że jestem świnia i wszystkie tajemnice zostawiam dla siebie (częśc zawsze zostawiam ) kilka razy trafiłem na DSy z którymi miałem kłopot w postaci piszczenia, blokowania sie czy grzania tarczy kazdy klocek przed montazem do zaciski (nie mylic na aucie) zestawiam razem z jarzmem i zaciskiem te klocki sa dosyc niestarannie wykonane (w porównaniu z wersją Premier) i trzeba je zawsze gdzie niegdzie podpiłowac aby były dobrze osadzone w zacisku i jarzmie zestawy które wychodza ode mnie są zawsze poskładane i odpowiednio spasowane dlatego tez nie ma z nimi żadnych kłopotów gdy kilka lat temu wysyłałem zdekompletowane zestawy miałem ciągłe telefony z informacjami że cos jest nie tak z hamulcami postanowiłem sie temu dokładniej przyjrzec i wyszło na to że: 1. klocki trzeba dokładnie pasowac z jarzmami w zaciskach, nawet oryginalne 2. do zacisku zawsze musi trafic taki klocek jak powinien trafic 3. wszystko powinno byc dokąłdnie wyczyszczone, zadnych zadziorów i tym podobnych syfów
Opublikowano 31 Sierpnia 201411 l To tak naprawdę Dev te klocki które mam i brzęczą od samego początku/założenia mimo że są nowe nadają się do kosza i kupić nowe, które również nie dadzą pewności że nie będą brzęczeć stukać piszczeć itd... Bo chyba nie ma innego sposobu wyeliminowania tego wkurzającego problemu. Ps. A chyba nie chodzi by wymieniać jarzma przy starych klockach było OK.
Opublikowano 1 Września 201411 l Kurfa za taki hajs niestaranne wykonanie:facepalm: Ale to akurat nie jest problem bo czasem różne inne trzeba podpilowac przy jarzmi ale miejsca mieć nie powinno coś takiego:whistling: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2