Opublikowano 13 Listopada 201510 l Autor To jest temat o hamulcach, a nie kto co i jak powinien zrobić z tym tematem. Jak ktoś ma czas i chęci, to proszę bardzo może zrobić kompendium wiedzy, a moderator wrzuci to na początek. Tym samym kończymy niepotrzebne OT
Opublikowano 14 Listopada 201510 l Witam i przepraszam z góry za pewnie głupie pytanie ale nie chce mi się przelatywać wszystkich stron w poszukiwaniu odpowiedzi. Robię upgrade hamulców przód z 288 na 320 i tu mam temat ogarnięty, do tego chcę jeszcze zmienić tył z 245 na 288 i tu mam problem bo nie mam pojęcia co jest potrzebne do zmiany? Czy trzeba wymieniać wszystko czyli zacisk, jarzmo, osłona tarczy. Proszę o pomoc lub na nakierowanie na stronę w temacie gdzie jest to opisane. Pozdrawiam Seba.
Opublikowano 14 Listopada 201510 l W takim razie czy był by ktoś w stanie podać mi numery części lub w czym występują takie zaciski bo mam spory problem z znalezieniem takich żeby pasowały P&P. Wiem tyle że z A6 C6 nie podejdzie bo tam jest ręczny elektryczny. Będę wdzięczny za każdą pomoc.
Opublikowano 14 Listopada 201510 l Mile widziane numery części oraz zdjęcia do porównania, zdjęcia można wysłać na maila [email protected]. Z góry dziękuję za pomoc
Opublikowano 14 Listopada 201510 l numery nic ci nie dadza bo nei byly wybijane na zaciskach, chyba ze numery producentow ATE/TRW
Opublikowano 14 Listopada 201510 l Panowie a pod taką fele wejdzie 345??? Edytowane 14 Listopada 201510 l przez wesz82
Opublikowano 14 Listopada 201510 l THX Czyli mówisz ze nie jesteś pewny? Na dniach bede je zmieniał na zime,powiedz co pomierzyć a pomierze. Jak znajdę jakieś zwrotki z S4 w normalnej cenie to odezwe sie
Opublikowano 14 Listopada 201510 l Znajomek ma u siebie założone "zabytki" z s4 b5 jak moja fela wejdzie do niego pod te zaciski to tak samo zmieści sie tłoki,jak myślisz???
Opublikowano 14 Listopada 201510 l Te przedpotopowe zaciski wchodza pod niektore metalowe felgi wiec nie sa tutaj wyznacznikiem.
Opublikowano 14 Listopada 201510 l Kumam. Musze zagadac z kolesiem moze cos wiekszego wpadnie do niego na zaklad to sie przymierzy. Zapomniałem zapytać czy szukać zwrotek z przedlifta czy polifta??
Opublikowano 14 Listopada 201510 l Zwrotnice S4 przedlift-polift sa takie same. moze w przyszlym tygodniu bede miec zwrotnice ale nie znam niestety ceny.
Opublikowano 14 Listopada 201510 l Jak będziesz miał w takiej samej cenie jak te od Twojego kolesia to nawet ich nie wystawiaj
Opublikowano 14 Listopada 201510 l Jak będziesz miał w takiej samej cenie jak te od Twojego kolesia to nawet ich nie wystawiaj Jak bede znac cene to podesle Ci bezposrednio namiar do goscia. Ma do rozbiorki passata W8 i mam nadzieje ze sie nie wyglupi. warto brac od razu z oslonami.
Opublikowano 15 Listopada 201510 l Tomek jeszcze taki cos mi przez głowe wpadło: Jak dostałbym zwrotki z s4 b5 i mówisz zeby brać od razu z osłonami. To te osłony o których rozmawialiśmy??? Czy osłony z s4 b5 będą pasowały do jedno tłoku z c6 tj tego mniejszego i większego tez???