Opublikowano 26 Stycznia 201610 l Ciekawe czy będą pasowały do B6/B7 jak te z B8 W końcu postarali się o jakiś konkretny wygląd i nie tylko. S4 B9: Dev zrobisz taką czerwień?
Opublikowano 27 Stycznia 201610 l Witam Z takim zapytaniem przy wymianie z 288/245 na 320/288 musze ściągnąć zwrotnie z tyłu i ściągnąć piasty?
Opublikowano 27 Stycznia 201610 l Mój brat to wczoraj oglądał i wystrugal mi taką wiadomość Zeby sciagnac jarzma trzeba odkrecic sciagnac zwrotnice, bo nie podejdzie sie kluczem A zeby sciagnac oslony trzeba sciagnac piasty bo zaslania sruby" dlatego pytam
Opublikowano 27 Stycznia 201610 l Autor Mój brat to wczoraj oglądał i wystrugal mi taką wiadomość Zeby sciagnac jarzma trzeba odkrecic sciagnac zwrotnice, bo nie podejdzie sie kluczem A zeby sciagnac oslony trzeba sciagnac piasty bo zaslania sruby" dlatego pytam Niech brat sobie kupi metr gumy do majtek i strzeli w łeb
Opublikowano 27 Stycznia 201610 l Mój brat to wczoraj oglądał i wystrugal mi taką wiadomość Zeby sciagnac jarzma trzeba odkrecic sciagnac zwrotnice, bo nie podejdzie sie kluczem A zeby sciagnac oslony trzeba sciagnac piasty bo zaslania sruby" dlatego pytam Niech brat sobie kupi metr gumy do majtek i strzeli w łeb Nie no rozrypales mnie,nie moge powstrzymac sie od smiechu.Dobrze ze nie wymieniaja podych pod silnikiem bo pewnie trzeba by silnik wyciagac z auta hehe
Opublikowano 27 Stycznia 201610 l Sorry za literowke C6 , ale juz gdzies doczytalem ze bedzie to pasowac tyl 288 tylko z A4 B7 bedzie pasowal? czy tez mozna zalozyc cos od A6 B5? To dopiero auto Tylko od b7 tudzież 300mm od esy b6
Opublikowano 28 Stycznia 201610 l Panowie potrzebowalbym na szybko odpowiedzi jaki jest potrzebny rozmiar torxa, zeby odkrecic te cztery sruby (zaciski pod 320 z a6 c6) ??
Opublikowano 29 Stycznia 201610 l Szybkie pytanie.Przy swapie na 300mm na tył z s4 b6/7 potrzeba też wymienić linki ręcznego na dłuższe? I powinno pasować do reszty ?
Opublikowano 29 Stycznia 201610 l Ja wymieniałem bo były za krótkie. Linki od S4 są o 30 albo 35mm dłuższe od standardowych. W B7-kach chyba obstają na styk, ale nie jestem tego pewien do końca.
Opublikowano 29 Stycznia 201610 l Ja wymieniałem bo były za krótkie. Linki od S4 są o 30 albo 35mm dłuższe od standardowych. W B7-kach chyba obstają na styk, ale nie jestem tego pewien do końca. Może to ktoś potwierdzić? jak to jest przy B7?
Opublikowano 29 Stycznia 201610 l Ma ktoś namiar na takie linki do s4 b6 gdzie idzie to dostać? oprócz aso
Opublikowano 29 Stycznia 201610 l W B7 nie ma potrzeby wymiany linek. W B6 też nie trzeba szukać z S4, wystarczą z B7 pod 288, są delikatnie dłuższe.
Opublikowano 30 Stycznia 201610 l Pytanie. Wymieniłem zaciski z 288/245 na 320/288 i mam problem ze jak trzymam pedal hamulca na zapalonym silniku to opada ale nie do zera. Juz tyle razy odpowietrzalem układ i nie ma powietrza ze brakuje mi pomysłów. I jeszcze jedno pytanie czy sprzęgło tez musze odpowietrzać po wymianie klocków i otpowietrzeniu układu pracuje tak lekko jak by go nie było
Opublikowano 30 Stycznia 201610 l dla pewności odpowietrz wysprzęglik u mnie było tak że ciężko chodził pedał sprzęgła a hamulcowy też jakoś dziwnie.Odpowietrzyłem wysprzęglik i od razu wszystko wróciło do normy...Dev prowadnice z jarzma 345 mogą być trochę krzywe?? Swoje przeleciałem papierkiem ściernym 2000 bo gość co malował jarzmo przeleciał też prowadnice. Wykręciłem je i wsadziłem w wkrętarkę i zauważyłem że mają bicie tak może być czy będą się klinować
Opublikowano 30 Stycznia 201610 l Jak jadę to nie ale nisko bierze, ale jak stoję i trzymam to wchodzi prawie do podłogi. Nie mam vag'a a w autocomie nie mam usługi odpowietrzania pompy abs