Dev Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 nie mają nominalnych wymiarów wrzuc foto to zobaczymy jak to wygląda i wydamy wyrok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodyabc Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Okk postaram się jutro wrzucić. Musze ściągać koła czy zdjęcie zrobione przez felge 18' RS4 też moze byc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 tak aby było wyraznie widac tarcze i jej rant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IceMan83 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 do A3 owszem, co do tyłu to trzeba sprawdzicpewnikiem jest to że zacisk na 100% nie bedzie pasował bo jest elektrohydrauliczny devastation a to nie jest tak że wystarczy wymienić same jarzma i tarcze? Z przodem to na bank tak będzie a z tyłem właśnie nie wiem jak to jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodyabc Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Tak wygląda tarcza z klockiem z tyłu. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bbeae3287ce41d07.html A tak przód. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/285519d546bc268e.html W rzeczywistości rant jest minimalny, a i klocek nie wydaje się na wykończeniu a świeci na blacie. Jak uważacie koledzy? Da rade coś tutaj zobaczyć gdyż nei ściągałem dzisiaj kół, nie chce tego robić pod blokiem przy święcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Rant na przodzie jest juz spory, tyl tez niewesoło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodyabc Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 A klocki też zużyte? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Klocki szału nie robią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 A klocki też zużyte? masz jeszcze 50% okładziny sezon przejezdzisz, potem wymiana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodyabc Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Pytam dlatego bo zaświeciło mi się już na blacie że klocki do wymiany a właśnie wydawało mi się ze jeszcze troche pojezdzą patrzac na nie tj pohamują. Nie jezdze za duzo to pare tys jeszcze dadza rade? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 trzeba sprawdzic jak wygladaja od strony tłoczka wówczas bedziesz wiedziec czy jezdzic czy od razu wymieniac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodyabc Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Dziękuję. Tak też zrobię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordii Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Moge zalac plyn hamulcowy ATE SL dot4 do b6 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 możesz, ale dołóż 5 zł i wlej Ate Typ200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordii Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 możesz, ale dołóż 5 zł i wlej Ate Typ200 Ok dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodyabc Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Czy jeżeli świeci mi się kontrolka ): może to oznaczać niski poziom płynu hamulcowego czy jest to kontrolka klocki? I czy na vagu powinien wyskoczyć błąd jeśli świeci kontrolka j.w.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 jeżeli masz za niski stan płynu lub słabe klocki to na VAG-u nic nie wyskoczy musisz sprawdzic jedno i drugie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodyabc Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 A jeżeli wsadzam przód 320 to tył też od razu przydałoby się zmienić na 288 mm? Czy narazie moze zostać 245? I dopiero póżniej dac większy? ---------- Post dopisany at 20:08 ---------- Poprzedni post napisany at 19:43 ---------- Tak wygląda tarcza z klockiem z tyłu.http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bbeae3287ce41d07.html A tak przód. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/285519d546bc268e.html W rzeczywistości rant jest minimalny, a i klocek nie wydaje się na wykończeniu a świeci na blacie. Jak uważacie koledzy? Da rade coś tutaj zobaczyć gdyż nei ściągałem dzisiaj kół, nie chce tego robić pod blokiem przy święcie. Da się z tych zdjęć ustalić jakie wielkości tarcz mam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 przód - 288/25mm tył - 245/10mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodyabc Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi